Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)
Raspunsuri - Pagina 5
papanash spune:
mey, am colindat azi , capiati, dupa ceva mobilier pentru camera juniorului. sunt foarte dezamagita ! am comandat un pat, pana la urma, dar nu-s foarte incantata, e lung de 2 m si lat de 90 cm. urmeaza sa comand salteua, ca ce am gasit in magazine nu mi-a placut.numai scandurele, totul fragil....
as imbunatati patul cu ceva gen masinuta, sa arate mai atractiv, fiindca paturile in forma de masini sunt extrem de scumpe.pe la 30 milioane. oare gasesc un tamplar priceput sa puna un placaj cu forme de roti ? eu as zice ca-i simplu, dar nu ma simt in stare sa-l fac eu. am luat si ceva pentru pereti, pentru aplicat. as vrea sa si pictez ceva. in afara de vointa n-am nimic, deocamdata ( vopsele, modele, pensule). In plus, sunt si full la munca, adica tot ce o sa fac, o sa fie dupa 19.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria e clar VARICELA,am mers si acolo la cabinet medical varicela,medicul de acolo a consultat-o i-a prescris antibiotic si vitamina C ![]() |
Antibiotic la varicela?
Si ce ati facut, ati stat doar in camera restul concediului?
Sanatate multa, sa treaca repede!
In alta ordine de idei, nici Tudor nu a facut varicela si ma gandesc din ce in ce mai serios sa-l vaccinez. Trebuie sa cercetez subiectul.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
bikmaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Antibiotic la varicela? Si ce ati facut, ati stat doar in camera restul concediului? Sanatate multa, sa treaca repede! In alta ordine de idei, nici Tudor nu a facut varicela si ma gandesc din ce in ce mai serios sa-l vaccinez. Trebuie sa cercetez subiectul. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
vineri si sambata am stat in camera ,antibiotic sigur ca nu i-am dat,am vorbit cu medicul nostru de familie si crede ca probabil medicul de acolo o fi vazut ceva in gatul ei de i-a prescris antibioticul...,in fine a consultat-o astazi si nu are nimic nici in gat nici in alta parte,doar varicela ,a fost mai greu in masina la intoarcere,foarte cald,AC l-am folosit moderat de teama sa nu raceasca ,ea era tare suparata ca s-a terminat vancanta de la val
te pupic si imi pare tare rau ca ai trecut prin asa patanie

Roxana_G spune:
Maria. imi pare rau de asa patanie in conced, multa sanatate fetei! Belea varicela asta nene! Vezi, nu degeaba m-am vaccinat eu.
Yaia, eu am prestat vaccinul ambilor copii, cica nu ar da totusi imunitate totala, ci ar face doar forma mai usoara. Cum ziceam, mi-am prestat vaccinul si mie, pare se ca s-a incheiat focarul de la birou si am scapat de data asta. Oricum circula o forma ciudata, cel putin la noi la birou 2 dintre bolnavi mai facusera varicela si in copilarie.
In alta ordine de idei, va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de carucioare. As vrea unul pentru finutul meu nou nascut, insa nu din cel tip landou. Un carucior de la 0 luni dar nu landou si nu cu scoica, din aceea au deja. Asa am gasit eu multe modele pe net, insa ei ar fi vrut unul caruia sa i se poata muta manerele pe ambele parti incat copilul sa poata sta cu fata la mama sau cu fata spre exterior. Nu stiu insa daca aceasta oscilatie de maner e posibila la carucioarele de care va ziceam, cred ca acelea sunt numai spre exterior.
SabinaY. spune:
Mandarinutza nastere usoara!
Un bb sanatos si recuperare rapida!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
luy spune:
Mandarinutza, asteptam vestea cea mare ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
27+ cu
la purtator
Gabriela77 spune:
Mandarinuta, te imbratisez cu drag!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
aeperju spune:
Mandarinuta, nastere usoara!
Intr-un final lu Andrei i-a trecut burtica cu furazolidon. Acum suntem bine, deja l-am dus la cresa sa mai pot respira si eu.
Numai bine!
Emma
9+ si Andrei (21.09.2007)