Viitoare mamici de sept-oct 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Office, felicitari pt semnatura

Kiti, vorba vine aranjatul, ca si pe ea o face cineva. aaaaa, dupa aia cu bradul, mergem in parc la poze si la 18.30 e biserica si de la 20 la restaurant, cred ca va fi obositor, bine ca am sandale cu talpa joasa.
Luni sper sa pun poze

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Ahaa..
Pai la noi nu am vrut sa vina sa ne ia de acasa, ca oricum o sa plecam de la mama, nu de la casa noastra si nu avea rost.
CU aranjatul miresei - pai a mea se face la make-up stilist, iar voalul si-l prinde la coafor, deci nu am ce sa aranjez

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

PAI cred ca toate miresele se aranjeaza la profesionisti dar atunci ii pui colier , cercei sau ce bijuuri are ea si te "joci" putin cu voalul
cel putin asa am facut eu
Dar am avut niste emotii , cand vedeam atata lume care se uita la ce fac eu , si cand a trebuit sa inchin turta nu mai stiam sa fac semnul crucii , daca sa o duc in dreapta sau stanga , noroc cu femeile mai in varsta care imi ziceau ce sa mai fac

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Ahaa..
Pai la noi nu am vrut sa vina sa ne ia de acasa, ca oricum o sa plecam de la mama, nu de la casa noastra si nu avea rost.
CU aranjatul miresei - pai a mea se face la make-up stilist, iar voalul si-l prinde la coafor, deci nu am ce sa aranjez

PAI cred ca toate miresele se aranjeaza la profesionisti dar atunci ii pui colier , cercei sau ce bijuuri are ea si te "joci" putin cu voalul
cel putin asa am facut eu
Dar am avut niste emotii , cand vedeam atata lume care se uita la ce fac eu , si cand a trebuit sa inchin turta nu mai stiam sa fac semnul crucii , daca sa o duc in dreapta sau stanga , noroc cu femeile mai in varsta care imi ziceau ce sa mai fac

Burtica de 31 +

Ahaa...mda..complicata treaba. Bine ca ati mai zis voi una alta, am facut lista, sa intreb, sa fiu sigura ce si cum, sa nu am surprize

Mergi la inceput

OFFICE felicitari pentru semnaturik

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Ana, nu e aproape de vreo zona inundata? poate ramane izolata vreo 2 zile

24+ cu

nu,ca e plecata in Ardeal nu in Moldova!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ana nu esti grasa, esti doar ! Vad ca mai incapi in blugi, deci e bine!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Da,blugii aia i-am imprumutat de la sora-mea,ca ai mei nu intra pe mine decat pana la genunchi. Acu nici aia xxl nu-mi mai sunt buni!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Office, felicitari pt semnatura

Kiti, vorba vine aranjatul, ca si pe ea o face cineva. aaaaa, dupa aia cu bradul, mergem in parc la poze si la 18.30 e biserica si de la 20 la restaurant, cred ca va fi obositor, bine ca am sandale cu talpa joasa.
Luni sper sa pun poze

Minunea noastra

Este obositor , numai la Biserica trebuie stat cam o ora numai in picioare ,dupa aceea poze iar la restaurant am obosit numai de cate ori am mers la intrare , cand incepeau lautarii sa cante la intampinarea celor mai inarziati . eu am avut 2 perechi de pantofi ,una cu toc f mic , ca a trebuit sa dansez cu fina toata noaptea AAA si pe la 5 m-am descaltat ca nu mai puteam

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ana nu esti grasa, esti doar ! Vad ca mai incapi in blugi, deci e bine!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Da,blugii aia i-am imprumutat de la sora-mea,ca ai mei nu intra pe mine decat pana la genunchi. Acu nici aia xxl nu-mi mai sunt buni!

Ana26+ Maia Elena

Mai ANUSCA tu vrei sa ai o printesa sanatoasa si grasuna ,si sa nu ai de suferit deloc ? lasa ca faci tu cumva sa te incapa iarasi

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Da, si eu am o lista facuta cu indatoririle noastre

Minunea noastra

Mergi la inceput

OFICCE felicitari pt semnatura! Mai e putin!

Mamaaa da cate obiceiuri pe la voi! Mie nu mi-a rupt nime' turta-n cap, nu ma ferchezuit nimeni,nu am avut brad,oglinda,batic,icoana......Nasii au venit la noi acasa si impreuna cu mirele ,au venit dupa mine la mama acasa. Nasii au platit doar Biserica si lumanarile!Aaaa si au dat "darul" cel mai mare!Iar cand m-au furat(nu mai stiu la ce ora) au platit mirele si nasa cu un striptease pe cinste si o sticla de wisky.

mi-am luat un bol mare de visine,si ma stramb toata acu'!!Aratau asa apetisant la aprozar ca nu m-am putut abtine. Da nici nu le las pana nu le dau gata!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput