Viitoare mamici de sept-oct 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
Alexuta bafta la doctor. Te asteptam cu vestile bune! Hai ca nu mai e asa mult pana la 6.30
Office felicitari pentru semnatura!Mai aveti un pic.
Sa aveti o zi perfecta!

28+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ana nu esti grasa, esti doar ! Vad ca mai incapi in blugi, deci e bine!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Da,blugii aia i-am imprumutat de la sora-mea,ca ai mei nu intra pe mine decat pana la genunchi. Acu nici aia xxl nu-mi mai sunt buni!

Ana26+ Maia Elena

Mai ANUSCA tu vrei sa ai o printesa sanatoasa si grasuna ,si sa nu ai de suferit deloc ? lasa ca faci tu cumva sa te incapa iarasi

Burtica de 31 +

Daaaa! O sa aiba tati doua grasune! O printesa mica si o balenuta mare!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Maine, inainte de cununie, mergem la spital sa vedem ce mai face printesa noastra

Ana, la noi la nunta a fost mai aiurea. Nasul e mai scartar cu banii, dar a fost ok pana la urma.
Eu m-am aranjat acasa, a venit stilista acasa si pt cununie si pt nunta. Am avut turta miresei, oglinda, batic (esarfa de matase), am fost dusa la biserica cu Q7 si am si primit cadouri frumoase si chiar si bani ne-au mai ramas dupa ce am platit toate cele. Pe noi nu ne-a ajutat nimeni, singurei, amandoi am fost peste tot si am facut toate cele si nimeni n-a avut curaj sa zica nimic dupa

Sa dea DD sa fie frumos maine si sambata

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Apropo de cadouri, voi ce cadou le luati pt cununia civila? Ca sunt cam in pana de idei si ma gandeam ca poate nu merg pe clasicul serviciu de bucatarie sau mai stiu eu ce din capitolul asta.

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nunta,ne-am facut-o si noi singuri, singurei.
soacra nu a venit, iar ai mei au venit la masa, ca musafiri.

cand am cununat,singura chestie care m-a interesat a fost ca mirii sa se spovedeasca si sa se impartaseasca.
cand a fost vorba de ce anume trebuie sa faca sau nu nasa, le-am rugat pe memebrele sfatului batranelor bune si intelepte(tatele , babaciunile, acriturile) sa fac un team bilding si , apoi, sa imi expuna concluziile, succint, unitar, coerent, ca sa stiu si eu ce trebuie si cum trebuie sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nunta,ne-am facut-o si noi singuri, singurei.
soacra nu a venit, iar ai mei au venit la masa, ca musafiri.

cand am cununat,singura chestie care m-a interesat a fost ca mirii sa se spovedeasca si sa se impartaseasca.
cand a fost vorba de ce anume trebuie sa faca sau nu nasa, le-am rugat pe memebrele sfatului batranelor bune si intelepte(tatele , babaciunile, acriturile) sa fac un team bilding si , apoi, sa imi expuna concluziile, succint, unitar, coerent, ca sa stiu si eu ce trebuie si cum trebuie sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Kiti, noi le-am luat un expresor de cafea si un prajitor de paine
La noi ideea a fost ca ii cununam, dar nu prea ne intindem, ca asteptam bebe, vrem sa si zugravim, etc. Dar daca tot am zis ca ii cununam, as vrea sa o facem cum trebuie, sa nu fie ca la noi, cand nasu nu mi-a luat nimic si eu tot ii ziceam sotului cum ca nu si-au facut datoria de nasi. nu? Pana la urma, tot te intinzi, ca puse pe lista si adunate, suma e maricica

Ana, faine pozele, arati bine cu burtica
Luciana, burtica ta e sexi

Minunea noastra

Mergi la inceput

Noi ne-am adunat singuri bani de nunta,nu ne-a ajutat nimeni. Soacra-mea a facut prajiturile si atat. Am platit absolut tot inainte de nunta,iar dimineata cand am luat banii din plicuri i-am bagat pe toti la buzunar si nu am avut datorie la nimeni.Am strans 160 de milioane. A fost o nunta cu doar 60 de persoane,dar a iesit super!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Ionela multumesc!!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Kiti, noi le-am luat un expresor de cafea si un prajitor de paine
La noi ideea a fost ca ii cununam, dar nu prea ne intindem, ca asteptam bebe, vrem sa si zugravim, etc. Dar daca tot am zis ca ii cununam, as vrea sa o facem cum trebuie, sa nu fie ca la noi, cand nasu nu mi-a luat nimic si eu tot ii ziceam sotului cum ca nu si-au facut datoria de nasi. nu? Pana la urma, tot te intinzi, ca puse pe lista si adunate, suma e maricica

Ana, faine pozele, arati bine cu burtica
Luciana, burtica ta e sexi

Minunea noastra

Pai si eu vreau sa iasa bine, de aia m-am agitat atat, sa iau tot ce trebuie, sa fie lumea multumita.
Si de strans, se strang, o gramajoara buna de bani, de aia zic eu ca daca esti nas, chiar tb sa o faci cu placere si cu drag, ca altfel te zgarii pe fata de banii dati.

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput