Viitoare mamici de sept-oct 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 4
kiti2205 spune:
A, da, daca e furata mireasa inainte de 12 noaptea, plateste nasul rascumpararea, dupa 12 mirele.
Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006
ionela.n spune:
Kiti, oglinda cica trebuie sa o cumparam noi. E oglinda in care se gateste mireasa si cica oglinda o sa ii ramana domnisoarei de onoare. Asa cica e obiceiul.
Turta am comandat-o ieri, am dat avans si mai trebuie sa platim diferenta si sa o ridicam sambata.
Nunta e sambata asta si cununia e maine, nu stiu de ce au ales asa.
De icoana nu am mai auzit pana acum. La noi la nunta am primit cadou de la preot: o icoana noi si una nasii.
Ei vor sa faca toata traditia: cu dansat in fata casei, aia cu bradul (desi nu prea inteleg ce e asta si de ce trebuie facuta) ..
Alexuza, da, asta cu furatul o stiam, sper sa o fure si sa plateasca mirele
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+
Minunea noastra
alynta27 spune:
Alexuza nu stiam de faza cu cumparatul icoanei!
La noi a platit mirele pentru mireasa, nu nasul! Cate bordeie atatea obiceiuri!
Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Kiti, oglinda cica trebuie sa o cumparam noi. E oglinda in care se gateste mireasa si cica oglinda o sa ii ramana domnisoarei de onoare. Asa cica e obiceiul. Turta am comandat-o ieri, am dat avans si mai trebuie sa platim diferenta si sa o ridicam sambata. Nunta e sambata asta si cununia e maine, nu stiu de ce au ales asa. De icoana nu am mai auzit pana acum. La noi la nunta am primit cadou de la preot: o icoana noi si una nasii. Ei vor sa faca toata traditia: cu dansat in fata casei, aia cu bradul (desi nu prea inteleg ce e asta si de ce trebuie facuta) .. Alexuza, da, asta cu furatul o stiam, sper sa o fure si sa plateasca mirele -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+ Minunea noastra |
Pai o sa intreb de oglinda si eu atunci, sa nu ma trezesc ca tb si nu am luat.
La noi este fara jucat in fata blocului (pfiu), o sa ne intalnim la mire, apoi mergem sa luam mireasa de acasa, apoi in parc, la poze, la 19 la biserica si dupa la restaurant.
Iar cu icoana, nici noi nu am primit, dar am facut in Banat, alte obiceiuri. Oricum, se duc mirii vineri la spovedanie, ii pun sa intrebe, sa nu avem surprize.
office spune:
Buna fetelor! Astazi am schimbat semnatura!32+
Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Buna fetelor! Astazi am schimbat semnatura!32+ Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Oau.. AMR 8-...ce frumos...
Sa va fie bine in continuare si bebe sanatos!
ionela.n spune:
La noi e un pic invers
Mirele vine sa ia nasii (pe noi ) de acasa si o sa aiba la el buchetul miresei si al meu, noi mergem la mireasa unde o gatim (mergem cu tot alaiul si cu mumanrile), de acolo de face aia cu dansatul in fata casei, se rupe turta deasupra capului miresei. Apoi e obiceiul cu bradul. cica bradul ala e aranjat nu stiu cum si se merge cu el in mana pana la trei rascruci
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+
Minunea noastra
alynta27 spune:
Am tras cu ochiul la albumul de poze!
Mari ai fost o mireasa frumoasa!
Kamy dar ce-ti seamana baiatul!
Pity faine pozele de la nunta, artistice!
Ana nu esti grasa, esti doar ! Vad ca mai incapi in blugi, deci e bine!
Lucianna ai o burtica frumoasa! L-am vazut si pe micut! Ce dragut era bebele ala de impins!
Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kiti2205 spune:
Ahaa..
Pai la noi nu am vrut sa vina sa ne ia de acasa, ca oricum o sa plecam de la mama, nu de la casa noastra si nu avea rost.
CU aranjatul miresei - pai a mea se face la make-up stilist, iar voalul si-l prinde la coafor, deci nu am ce sa aranjez
alexuza spune:
Nu stiu, asa am facut noi ,am luat oglinda care a ramas la mireasa (a tinut-o domnisoara de onoare )si fini nostri au vrut sa faca toate traditiile si nu va zic cat a trebuit sa il mintim pe nas ca el a zis ca sa aiba ei lautari la ei dar cand vine finu sa nu vina cu ei ,si ce mai surpriza a avut cand a sunat finu la interfon si el s-a dus pe balcon sa vada erau cred 20 de persoane si cu lautari ,care chiuiau si dansau , saracul al meu sot s-a albit la fata , dar ne-am descurcat cu toate pana la urma
Burtica de 31 +