Viitoare mamici de sept-oct 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 3
alexuza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
78. asta explica si nu? Ana26+ Maia Elena |
DAA cred ca vrea sa ajunga la 100 numai ca sa te enerveze pe tine
Burtica de 31 +
kiti2205 spune:
Neata!
Azi chiar e ziua ofurilor.
Azi dimineata, pt prima data de mult timp, am sarit croissantul cu dulceata pe care il balotam in fiecare dimineata de la patiserie. Si imi pare asa de rau de el
Dar aseara am probat rochita pentru cununia civila a finilor si mi-am dat seama ca m-am ... cum sa ma exprim delicat..m-am pufoshit de-a dreptul!!!!! Asa ca m-am hotarat sa o las mai moale cu croissante, covrigi, biscuiti si alte de astea. Ca la prajiturile facute in casa nu pot renunta in veci.
Off..grea viata asta....
Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexuza
DAA cred ca vrea sa ajunga la 100 numai ca sa te enerveze pe tine Burtica de 31 + |
Daca ea ajunge la 100 eu sigur nu voi fi prin preajma s-o vad . Ori ma mut, ori ajung .
Eu nu-i doresc moartea,Doamne fereste,vreau doar sa ma lase-n pace si sa taca din gura
Ana26+ Maia Elena
sorana_23 spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns vis a vis de cele 16 ore. Mai am putin si invat pe dinafara legea privind protectia maternitatii cat si si normele noi privind concediile medicale. Stiu ca sunt obligati sa-mi dea 16 ore numai ca pot sa spuna: da suntem de acord, dar nu iti iti in ziua in care ai anuntat...iti iei in alta zi, ca asa vrem noi..cam asa functioneaza relatia de cand am anuntat ca sunt gravida .. O sa fac cerere si va spun care a fost reactia. Si daca cer o amarata de adeverinta pentru medic le ia o saptamana si inainte astea se dadeau pe loc.
sorana 23+ cu
maya71 spune:
Buna dimineata si de la Maya!
Cred ca e ultima mea zi in Brasov si ma intorc acasa... cu o mica parere de rau ca asa mult imi place aici...
Sper ca sunteti bine, a fost mai greu cu 'urmaritul si tinutul pasului' asa ca... mi/ar prinde bine un mic rezumat.
ionela.n spune:
Kiti, ca tot esti in tema, poate ma ajuti
Eu, ca nasa, ce ar trebui sa mai fac? Ce atributii mai am la nunta?
stiu, tre` sa iau turta miresei, oglinda, voal + cornoita, sa paltim lumanarile, masa, baticul dupa dezgatit...ce mai trebuie? deja ma doare capu
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+
Minunea noastra
alexuza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Kiti, ca tot esti in tema, poate ma ajuti Eu, ca nasa, ce ar trebui sa mai fac? Ce atributii mai am la nunta? stiu, tre` sa iau turta miresei, oglinda, voal + cornoita, sa paltim lumanarile, masa, baticul dupa dezgatit...ce mai trebuie? deja ma doare capu -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+ Minunea noastra |
DACA O FURA PANA IN 12 NOAPTEA TREBUIE SA " O PLATITI"
Noi am avut " norocul" asta
Burtica de 31 +
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Kiti, ca tot esti in tema, poate ma ajuti Eu, ca nasa, ce ar trebui sa mai fac? Ce atributii mai am la nunta? stiu, tre` sa iau turta miresei, oglinda, voal + cornoita, sa paltim lumanarile, masa, baticul dupa dezgatit...ce mai trebuie? deja ma doare capu -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+ Minunea noastra |
Pai la noi luam asa - lumanarile - am dat comanda deja, voalul - l-am luat ieri, batic sau palarioara - sa se hotarasca mireasa ce vrea, turta miresei - dau comanda saptamana viitoare. Mai tb sa platim biserica - am dat deja avansul, mai ramane, dupa slujba sa platim restul. De oglinda nu stiu nimic, nu mi-a zis nimeni nimic... Si, cand am mai fost nasa, le-am cumparat si o icoana, ca asa le-a zis preotul, sa le luam o icoana pe care o sfanteste la slujba cand ii cununa. Acum tb sa ii intreb daca asa fac si aici.
Cam atat, cred, dc mai imi amintesc ceva, iti spun
Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006
alexuza spune:
Si mai trebuie cand iesiti din Biserica , dupa slujba , sa isi aleaga ei o iconita pe care o vei plati tu
Burtica de 31 +