Viitoare mamici de sept-oct 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
simt ca pic de oboseala,dar am si o veste buna:mai am doar o saptamana si voi avansa profesional.ii multumesc lui Dumnezeu.

ma simt ca atunci cand faceam sport de performanta si ajungeam la finish:castigam,dar aveam mereu sentimentul ca mai sunt cativa metri,cateva minute.................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eveline ce frumos, asa ar fi normal, sa existe conditii in fiecare spital. Eu nasc la Bacau ca acolo e sora asistenta medicala la nou nascuti.Sper sa fie bine, macar sa se ocupe cat de cat de noi. Eu sunt stresata de microbi, bacterii si altele care le pti lua din spital. Nu ma duc niciodata si daca trebuie musai sa intru deschid usa cu servetel si nu ma ating de nimic. Offff, o sa fie un chin pentru mine sa stau in spital. Dar sper ca totul sa se termine cu bine.
Ana, cred ca am zis adio la sfarcurile roz si o sa ramanem cu ele ciocolatii si la mine parca-s de ciocolata amararuie.

mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La noi pe maternitate dezinfecteaza intr-una, si controale se fac... Nu am auzit inca de ceva nasol pe-acolo...

27+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

la parti mai ai si surpriza notei de plata umflata asa, cam cu 4-500 de euro,ca a fost nevoie de alte medicamente , neprevazute in contract.
au patit-o mai multe prietene si cunostinte de ale mele.

Mergi la inceput

Pentru fetele care mai lucreaza, voi mai puteti sa stati 8 ore pe scaun?Pe mine efectiv ma omoara spatele, am niste dureri groaznice, care imi trec putin atunci cand ajung acasa si ma bag sub un dus cald. Dar apoi ma pun in pat si de acolo nu ma mai puteti ridica ca-s amortita toata. Si fundul ma doare la fel de rau de la statul pe scaun. Sper sa fie mai bine dupa ce nu voi mai lucra, chiar daca bebita va fi din ce in ce mai mare. Ca altfel... nu stiu ce o sa ma fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Pentru fetele care mai lucreaza, voi mai puteti sa stati 8 ore pe scaun?Pe mine efectiv ma omoara spatele, am niste dureri groaznice, care imi trec putin atunci cand ajung acasa si ma bag sub un dus cald. Dar apoi ma pun in pat si de acolo nu ma mai puteti ridica ca-s amortita toata. Si fundul ma doare la fel de rau de la statul pe scaun. Sper sa fie mai bine dupa ce nu voi mai lucra, chiar daca bebita va fi din ce in ce mai mare. Ca altfel... nu stiu ce o sa ma fac

Eu la fiecare juma de ora-1 ora ma plimb...prin birou, pe culoare...gasesc eu. Nu incer ca stau mai mult pentru ca patesc exact ca tine.

27+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Ana, azi gatesti ceva bun? Ca tu si Lora ce erati la bucatarie toata ziulica. Si cum Lora are calc la doctor , ai mai ramas tu ca sursa de inspiratie.Eu am vazut pe "bucataras" o saramura de pui si ma bate gandul sa fac si eu ca arata tare bine, dar ceva ideei cine mai are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

NIKE felicitari pentru nota si mai ales pentru avansare

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Ana, cred ca am zis adio la sfarcurile roz si o sa ramanem cu ele ciocolatii si la mine parca-s de ciocolata amararuie.

Da' de ceee!? Ca eu sper sa isi revina.
Pe voi va vad ca sunteti ok cu ideea, dar eu inca am sperante sa ne revenim la culoarea initiala! Pai nu e suficient ca o sa fie ca doua baloane dezumflate dupa alaptat?

Si eu am facut din alea pe git si putin pe piept, din fericire nu si pe fata, dar astea nu cred ca mai pleaca, eventual se deschid la culoare si nu mai sunt evidente. Of, of

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+

Mergi la inceput

multam.

pt cine vrea si are chef, o reteta super:
se ia un pui grill, se infige in chestia aia numita rotisor si s eimpaneaza cu feilute de usturoi bagate adanc in carne.se baga apoi baghetute mici d eunt,tot adanc in carne si sub piele cateva.
se da cu cimbru, piper sau ce vreti si musai, ultima data cu ulei.

pt saramura am urmatoarea reteta:
un ardei gras mare taiat feliute, 3 rosii medii taiate feliute, 5-6 catei de usturoi taiati feliute.
sosul:3 pahare de apa unul d eotet(eu folosesc otet alb d eorez,ca are putina histamina),sare piper,ardei iute(numai si num ai pt cine suporta).se da in clocot,apoi se adauga ardeiul gras si rosiile.se mai lasa pe cea 8 min sa fiarba si gata!

Mergi la inceput