Viitoare mamici de sept-oct 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
Fetelor eu mi-am prins urechile cu scosul bobului din pastai! Erau batrane si a trebuit sa fac bobii! Si erau atat de lipiti de pastaie ca mi-a luat ceva timp si nervi... Am spalat si 2 masini! Acum v-am citit ca dorm piticii!
Nike felicitari pentru reusite! A avut DD grija!
Eveline vei naste la clinica particulara?! Am inteles ca au preturi acceptabile!
Alexutza bravo pt steluta!
Ana pentru multe femei, din pacate, un embrion sau un fat nu reprezinta un suflet ci o bucata de carne!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oramona spune:
Ana, Alexuza 
Alexuza, felicitari pentru steluta 
Office, exact asa e si la mine , lunga si inchisa tare la culoare.Si toata pielea pigmentata rau, mai ales pe fata si pe sani. Mie in plus mi s-a umplut gatul de niste margetute, un fel de alunite mici , mici si acum vad ca mi-au aparut doua si pe fata
, cred ca intra in categoria neplacerilor sarcinii.
mamica de Maria Lavinia si
27+ cu Elena Elisa 
bebecris26 spune:
multumesc frumos fetele
. oramona felicitari si tie
. vergeturi??
sunt plinaaaa pe sani pe pulpe sus si de vreo 2 zile mi-au aparut si pe burtica jos cateva
. mi-am luat un ser de la mustela ca se zice ca atenueaza vergeturile aparute si ajuta sa nu mai apara altele. acum nu stiu cat e de bun pt ca m-am dat cu el de cateva ori dar problema e ca sticluta are 75ml, m-am dat de vreo 4 ori si deja s-a consumat un sfert si costa 107 lei 
. e foarte scump si i-mi ajunge cred ca o sapt pt ca trebuie sa ma dau peste tot
cristina si bebe in burtica
27+sapt
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza La o petrecere, un tip se ofera sa-i mai toarne whisky in pahar unei tipe. - Nu mai vreau, fiindca imi face rau la picioare ! - Va tremura ? - Nu, mi se desfac ! Burtica de 31 + |

Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alexuza FETELOR ACUM AM OBSERVAT CA AM MAI PRIMIT O STELUTA Burtica de 31 + |
sa cresti mare!!!!

Ana
26+
Maia Elena
alynta27 spune:
Alexutza faina burtica! Pozele fetitei nu sunt foarte clare, dar se vede bine ca are falcute!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
clary spune:
Buna ziua si de la noi!
Intram mai greu ca ne miscam toata ziua.Caut apartament sa ne mutam cand vine tati,restaurant pentru nunta...mai am cate ceva de luat pentru bagajul de spital..azi a sosit si patutul si tati nea mai trimis hainute si pamperrsi nr 1 si 2.
Acuma fug ca la 4 am intalnire cu gargarita mea ..intru diseara sa va a duc vesti.
Va
!
31+
Bianca Gabriela
ana_25 spune:
Uf,bata-le narocu' da vergeturi!Eu m-am dat la inceputul sarcinii cu crema in fiecare zi din cap pana-n picioare si....degeaba!
Mi s-au facut multe pe sani (care au explodat) si pe coapse,ca inainte aveam picioarele bete iar acu am niste copaneleeee!!! Inca nu am pe burtica si sper sa nici nu-mi iasa. Ma-m lasat de cremuit cand am vazut ca oricum iasa vergeturi si cu crema si fara crema.
Pana acum am avut linea negra doar de la buric in jos dar acu vad ca incepe sa se intinda si in sus.
Si de pitgmentat......inca nu am pete nici pe fata nici pe corp. Aaaa,doar sfarcurile s-au colorat tare. Daca inainte erau roze ca boticul la purcel
,acu' parca-s de ciocolata.![]()
![]()
Ana
26+
Maia Elena
eveline spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Fetelor eu mi-am prins urechile cu scosul bobului din pastai! Erau batrane si a trebuit sa fac bobii! Si erau atat de lipiti de pastaie ca mi-a luat ceva timp si nervi... Am spalat si 2 masini! Acum v-am citit ca dorm piticii! Nike felicitari pentru reusite! A avut DD grija! Eveline vei naste la clinica particulara?! Am inteles ca au preturi acceptabile! Alexutza bravo pt steluta! Ana pentru multe femei, din pacate, un embrion sau un fat nu reprezinta un suflet ci o bucata de carne! Alina-Mirela 31+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Nu am de gand sa nasc la particulara, din vreo doua motive: nu au medic neonatolog angajat, asta ar fi 1. Si 2, nu exista garda pentru noapte, daca ti se intampla ceva peste noapte acolo ajungi oricum la spitalul judetean. Confortul e super dar am sa aleg siguranta. Stiu cazul unei mamici al carui bebe a avut o mica problema, si ea era internata in clinica si copilul statea in spital...nasol... Nu se stie niciodata. Oricum la noi au renovat maternitatea si am inteles ca dupa ce voi naste eu o vor mai renova o data. Saloanele sunt de 3 paturi (care nu-s musai sa fie ocupate toate odata), copilul are patut langa al tau, totul e nou...a si sunt si TV-uri (LCD-uri) in saloane. Tocmai am vizitat de curand o vecina ce nascuse si-mi povestea ce film vazuse cu o seara inainte...he he, de-as avea si eu timp inm spital dupa ce nasc sa ma uit la filme
E bine in spital fata de ce alte descrieri mai citesc prin alte locuri...
27+ Darian si mamica de
Bianca