Viitoare mamici de sept-oct 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

buna ziua dragi burtici. astazi am mai crescut putin, avem 27+. abia astept sa vina joia sa mai adaugam o saptamana

cristina si bebe in burtica 27
+sapt

Felicitari!

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Felicitari Nike, intradevar sunt rezultate excelente! Ca sa nu mai amintesc ca le-ai obtinut si in situatia asta complicata!
Vacanta/ conediu cind mai iei?

La mine vad ca nu se sinchiseste nimeni ca in vreo 2 saptamini maxim plec... Ma mai intreaba fetele care depind de munca mea daca s-a luat vreo hotarire cu privire la cine ma inlocuieste dar ridic si eu din umeri, ca nu stiu. Si nici pe fata care ma inlocuia cind eram in concedii nu vreau sa o impovarez eu; in loc sa-i fac un bine, ca merita (nu a mi-a tinut mie locul, ci asa ca e o persoana ff ok), sa vin eu sa-i dau in cap! Si asta pt ca cei care ar trebui sa fie interesati se fac ca ploua! Da' nici eu nu insist...

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

FISTIQ, hai sa-ti raspund din experienta mea...n-am avut nicio vergetura pana la 8 luni cand burta mea a explodat ca sa zic asa, s-a facut mare, mare cat un balon..si atunci mi-au aparut..am baut si eu apa la greu (ca si acum) e adevarat ca nu mi-am dat cu nimic (ca si acum) dar eu sunt de principiul ca indiferent cu ce te-ai da si in ce cantitati, tot iti apare daca asa esti predispusa..deci inca mai astept si eu pana prin luna a 8-a ...
apropo, linea negra, sau cum s-o chema v-a aparut? la ili era f pronuntata, acum abia se vede...si ce draga mi-era..pe asta o astept cu placere..

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 25+ de
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Bebecris felicitari pentru inca o saptamana in plus sa o ti asa pana la 40
Oramona si tie iti dores sa o ti asa pana la 40 , ca va sade f bine cand schimbati semnaturicile

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Maricicutz, noi am fost foarte multumiti de Hotel Europa din Eforie Nord:loc de joaca pentru copii cu supraveghetoare, parc, gradinita pentru plimbat, piscina. Acum depinde si de bugetul fiecaruia. De asemenea pare in regula pnetru copii Hotel Sunquest din Venus si este mult mai accesibil.Poate ne intalnim pe litoral. Eu sunt de o saptamana cu Iuli acasa caci a fost racita si am hotarat de comun acord cu dr sa nu o mai ducem pana nu se reface complet.

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

FETELOR ACUM AM OBSERVAT CA AM MAI PRIMIT O STELUTA

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ziua buna si de la noi
Ce mai faceti?
La mine a venit deja cine ma va inlocui, dar imi dau seama, inca o data, ca nu am stofa de profesor. Decat sa explic cuiva de doua ori, mai bine fac eu
Oricum, sper ca o sa imi fie mai usor, ca o sa incep incet-incet sa mai pasez din munci

Vorbea cineva de linia de pe burtica - eu nu am avut nici la Vladut si nici acum nu da vreun semn ca ar aparea.
Vergeturi, fata de ce aveam deja de la prima sarcina, nu au aparut inca, dar mai e timp, ca data trecuta am "explodat" in ultima luna.

Va pup

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

FISTIQ, hai sa-ti raspund din experienta mea...n-am avut nicio vergetura pana la 8 luni cand burta mea a explodat ca sa zic asa, s-a facut mare, mare cat un balon..si atunci mi-au aparut..am baut si eu apa la greu (ca si acum) e adevarat ca nu mi-am dat cu nimic (ca si acum) dar eu sunt de principiul ca indiferent cu ce te-ai da si in ce cantitati, tot iti apare daca asa esti predispusa..deci inca mai astept si eu pana prin luna a 8-a ...
apropo, linea negra, sau cum s-o chema v-a aparut? la ili era f pronuntata, acum abia se vede...si ce draga mi-era..pe asta o astept cu placere..

foto

Well, ma gindeam eu ca asa o sa stea lucrurile... Dar se poate si mai rau: sa fi facut de la inceput pina la sfirsit! Iar asta cu cremele minune si eu zic ca e apa de ploaie!

Cit priveste linea nigra, eu o am de la 3 luni. MAi fina la inceput si doar de la buric in jos, apoi s-a lungit si de la buric in sus, pina intre sini. Acu' sper sa ramina unde a ajuns, ca mie nu imi place cum arata
Oricum mie mi s-a pigmentat foarte tare pielea in general. Nu pete sau alteva, doar ca mi s-a inchis foarte la culoare. De fel am ten deschis, si totusi...

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Mie mi-au aparut doua sub sanul drept, chiar ma miram eu ca momentan numai atatea ca eu am niste urme din adolescenta cand ma ingrasam/slabeam si ma gandesc ca-s predispusa sa fac.Linia negra la mine este foarte pronuntata. Dar dupa sarcina dispare, nu? Ca acum imi este draga, dar nu as vrea sa raman cu ea asa vizibila.

mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

office, imi pare rau ca blondina ta e racita..vad ca tu faci asa cum s-a discutat la noi la sedinta la grupa lui ili, sa se tina copii acasa cand sunt raciti..f bine...sper sa-i treaca si sa nu faca temperatura..o sa intru si pe site-uri sa mai caut hoteluri, nu stiu de ce mi s-a pus pata ca vreau sa aiba loc de joaca pt copii sau/si piscina - desi eu am interzis la piscina, bine, mie nu mi-a dat voie doctorul sa intru nici in mare dar macar pana la genunchi sa ma joc cu ili si tot intru..ah, de-ar veni august mai repede...

despre cine las eu in locul meu la servici, mi-e mila de fata care se va ocupa..are treaba ei si acum va trebui sa o faca si pe a mea si cand am mai avut probleme si am lipsit si a trebuit sa se ocupe tot ea mi-a spus ca nu face fata ..dar sefii astia se fac ca nu aud...in fine...

foto

Mergi la inceput