Viitoare mamici de sept-oct 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Ana, azi gatesti ceva bun? Ca tu si Lora ce erati la bucatarie toata ziulica. Si cum Lora are calc la doctor , ai mai ramas tu ca sursa de inspiratie.Eu am vazut pe "bucataras" o saramura de pui si ma bate gandul sa fac si eu ca arata tare bine, dar ceva ideei cine mai are?

mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa

Azi am facut o ciorbita cu de toate(morcovi,patrunjel,cartofi,fasole verde,carnita de porc,un ou batut),am acrit-o cu bors si am pus leustean. A iesit buna.

Eu nu vreau sfarcuri de ciocolata!

EVELINE ce bine ca aveti conditii la spitale! La noi nu prea sunt conditii decente!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Pt inspiratie: azi am mincat pulpe la cuptor (facute simplu, cu rosii, ceapa, sare, piper si putin unt) cu cartofi natur. La desert o inghetata mare Cherry Dreeam

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fistiq, pai nu suntem ok la ideea ca o sa avem sfarcuri de ciocolata. Ca vad ca Ana nu vrea si nu vreau nici eu. Dar ma uit la sormea care a nascut de 3 ani si nu a revenit la roz. Hai ca la mama, unde sunt 3 inteleg. Poate ne spune o fata care e la al doilea bebe sau chiar la al treilea.Ca pe fetita mea v-am zis ca nu eu am purtat-o in burtica, asa ca nu stiu nimic.
Ana cred ca-i buna ciorbita ta, pofta buna. O sa fac si eu sambata, dar cred ca o sa pun pui si carnita de purcel pe gratar.
Nike, felicitari pentru licenta si avansare. Cam tot asa o sa fac si eu saramura, dar o sa pun usturoi si putin piper , ca stiu ca ardeiul iute nu-i recomandat in sarcina, duce la contractii. Nu da-ti cu rosii, eu asa am citit si am mancat odata la o ciorba de vacuta cu smantana si tare m-a durut apoi burtica.

mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Eu nu am purtat sutien niciodata(doar la ocazii unde nu ma puteam prezenta cu ele-n vant) si puteam sa port bluze albe fara grija ca nu se vedea nimic,dar acumaaa. Nici acuma nu port sutien,mi-am cumparat bustiere ca mi se par mai comode! Oare mai revin la culoarea de dinainte de sarcina??? Fetele care mai aveti bb-ei,raman inchise la culoare(sfarcurile)??

Tocmai am dat gata o ditai punga de napolitane economic.M-am dus dupa paine si smantana si mi-am luat de 4 lei napolitane! si ma mai plang!!!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

raspuns: raman asa, inchise la culoare

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 25+ de
foto

Mergi la inceput

PAi eu am zis ca va convine ideea ca spuneati ca sunt de ciocolata. Me like ciocolata asa ca am perceput ca asociati cu ceva placut, plus iconitele cu zimbete. Ma miram eu...
Dar chiar nu ma mai joc daca ramin asa!
Daca ma gindesc bine si mama le are inchise la culoare, dar nestiind cum le avea inainte sa i le "aranjez" eu, am presupus ca asa au fost dintotdeauna.
Daaar, bunica mea (mama mamei) le avea roz, asa ca nu cred ca e o regula generala, sper!

Mergi la inceput

Ma apuc de capitol nou. O sa dureze ceva ca-mi merge netul ff greu.
Sa fiti cuminti cit sunteti singurele

Mergi la inceput

carne de pui De cand sunt gravida nu mai pot nici sa vad carnea de pui!! Am mancat,cand eram la inceputul sarcinii,aripioare de pui si mi-a fost f rau. Am mancat cu pofta si mi s-a intors. Poate dupa ce nasc o sa-mi treaca greata de pui.

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

raspuns: raman asa, inchise la culoare

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 25+ de
foto

Offf! si eu care speram sa nu fie asa!
Dar mama mea le are rozzzz!!!! dupa trei copii!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eu nu am ramas cu ele inchise la culoare dupa Vlad, dar acum s-au inchis si mai mult decat prima data. Sa vedem cum rman si dupa bebe 2

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput