Aspirante!FELICITARI COCOLYSO,ANAXENA(536)
Raspunsuri - Pagina 4
mandreeac spune:
Ce faceti dragele mele?
Histamina, dar tu nu ai stare draga mea? Incearca sa te relaxezi, sa te odihnesti?
Walkiria imi pare rau pentru testul negativ, dar fa-ti un test de sange si asa stii exact ori e alba, ori e neagra, decat sa mai stai in dubiu. Tin pumnii!
Fetelor eu nu am dormit prea bine azi-noapte, m-am tot trezit,simteam ca mor de caldura, am deschis geamul.
pentru Madutza, Cosmi, Camcris, Lia, Andreea84, Paula, Bebelu, Roxy, Cixinica, CamiAntonia,Didi, Paula.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 5+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
cixinica spune:
Buna dimineata fetele!
walkiria imi pare rau pentru testul negativ, dar mai ai o speranta. Mergi si fa-ti un test de sange ca sa stai linistita.
Multi ici la toata lumea si va doresc o zi minunata!
[pup
madutza_bra spune:
Banc:
Un automobil este tras pe dreapta de un politist pentru depasirea vitezei. La volan se afla un tip trecut binisor de 40 de ani si in dreapta sotia, care croseteaza in liniste un pulover.
Politistul: - V-am prins pe radar cu 140 km/h domnule !
Soferul: - Domnule politist, am avut masina pe "cruise control" la 80 de km/h, poate ca este cazul sa va recalibrati radarul!
Nevasta fara sa isi ridice privirea de la pulover:
- Draga, nu fi caraghios, aste este o masina veche, noi nu avem cruise control !
In timp ce politistul se apuca sa scrie amenda, soferul ii spune nevestei:
- Ce dracu, nu puteai sa iti tii gura ?
Nevasta: - Sa zici mersi ca ti s-a defectat detectorul de radar, cand te-a oprit politistul!
Politistul se apuca sa scrie si a doua amenda pentru detinere de anti-radar.
Barbatul din nou:
- La dracu femeie, taci naibii odata !
Politistul: - ....si remarc ca nu purtati centura de siguranta ! Asta va costa inca 2 milioane amenda !
Soferul: - Domnule politist, am avut-o pusa, dar am dat-o jos cand mi-am luat permisul din portmoneu !
Nevasta: - Draga, dar stii bine ca atunci cand conduci nu porti niciodata centura....!
In timp ce politistul scrie a treia amenda, soferul se intoarse catre nevasta si zise:
- Vaca dracului, tine-ti odata gura aia mare !
Si politistul se intoarese catre femeie si intreba:
- Intotdeauna vorbeste sotul dumneavoastra asa de urat ?
- A, nicidecum, domnule politist. Numai cand este baut.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
foarte haios bancul!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 5+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
cixinica spune:
Man: God?
God: Yes!?
Man: Can I ask you something?
God: Yes.
Man: What is for you a million years?
God: A second.
Man: And a million dollars?
God: A penny.
Man: God, Can you give me a penny?
God: Wait a second!
walkiria spune:
Fetelor...mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa-mi iau sange pt gonadotropina. Acum fie ce-o vrea Dumnezeu.
Rezultatul il iau abia maine dimineata ca am facut analiza la Bioderma (era in drum spre birou, ca am dat o fuga sa vad cand termina de mutat mobila).
Of, dar ce stresata o sa fiu pana maine dimineata. Oricum la 5 PM trebuie sa fiu la doctorita si o sa va spun diseara ce am facut.
Acum ma duc sa fac ceva de papa...ca nu mai am nimic gatit prin frigi.
VA
histamina spune:
fetele,
bag perfuzii,dar ma umflu.
parca sunt un elefentel................
am si urechile mari, mari..................
mai am putintel.
sunt zile in care incepem sa lucram si de la 6 dim,zile in care stam pana la 20.
dar nu ma plang.
pe vremea celuilalt, veneam la 6 dim si plecam la 10 noaptea...........
sherbi spune:
neata, fete!
ma bucur ca nu m-ati uitat. nu am fost plecata nicaieri, insa am intrat mai rar si amramas in urma tare cu cititul. am ajuns la zi in sfarsit.
eu sunt bine. ma dor sanii in continuare si sunt cam balonata. am o burta de parca as fi in sase luni...eu care o aveam lipita de spate. m-am oprit din luat vitamine, ca am luat deja 4 kg in 2 saptamani. nu ma mai puteam opri din mancat. iau numai acid folic de 1 mg.
greturi nu am, dar parca mancarea gatita nu-mi face deloc cu ochiul, de fapt nu prea as manca deloc.
azi trebuia sa merg si eu la control, insa cum am ramas fara permis, iar sotul e plecat din tara, aman pentru alta data vizita. o sa merg in oras la un eco sa vad activitatea cardiaca si ma programez la dr. pt. 12 saptamani.
sambata a trebuit sa merg la un botez si am ajuns la inmormantare . bebelusha ce trebuia botezata a murit in accident de masina cu 2 zile inainte de botez. maica-sa nu stie nici acum ca fetita ei s-a dus. doctorii au spus familiei sa nu-i spuna nimic pana nu se reface complet. iar la volan a fost sora ei, care nici ea nu stie nimic de nepotica ei din aceleasi motive. sunt amandoua in spital. sunt stabile si se vor reface complet.
a fost foarte dureros...plangea preotul ca un copil la slujba. tot el trebuia sa o boteze.
era singurul nepot din patru frati, cel mai mic avand 32 de ani, iar mamica fetei s-a chinuit 10 ani s-o aiba pe cea mica dupa 7 sarcini pierdute.
sfatuiesc toate mamicile sa nu plece la drum cu copiii fara sa-i puna in scaunelul auto. faceti o mare greseala daca va tineti copiii pe bancheta sau in brate in masina. le spulberati orice sansa de a supravietui intr-un posibil accident.
felicitari cocolyso pt. sarcina mult dorita!
walikiria, bafta sa iasa o data liniutele alea buclucashe!
bebelu, sa-ti traiasca baietelul! sa stea cuminte in burtica pana la termen!
cami, pune mana si presteaza! nu ai voie sa chiulesti la odisee!
revin...vrea fi-miu sa imi pun un tatuaj
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 5+
poftiti la poze noi