Aspirante!FELICITARI COCOLYSO,ANAXENA(536)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

sherbi ...................

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sherby,
e infiorator ce spui.
Dumnezeu sa ierte bebelul!
of , Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna pranzu si de la mine

off..Sherbi imi pare asa rau pt bbeul acela. dc nu era botezat, cum i-a facut inmormantarea? k nu se face.

Walkiria poate ai ovulat ff tarziu si de aia nu a iesit la test. cel mai sigur e ala de sange.

si restu fetelor.. numai stiu ce s-a discutat si cui tre sa rasp...

Raluca va

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

greul o sa inceapa de acum incolo...vinovatia pe care o s-o poarte toata viata sora mamicii care era la volan si durerea mamicii care stie ca cea mica este acasa cu bunica ei.
toata familia este terminata psihic pentru ca au mitit-o pana acum ca cea mica este bine si acum trebuie s-o pregateasca pentru adevarul dureros.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 7+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

acusica te-ai trezit bebelu???
aaaaaaaaaaaaaaaaaah ce viata frumoasa
ce-ti mai mergeeeeeeeeeee

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu chiar acu..
pe la 11.30 dar am mai stat in pat la un film si dupa mi-am facut ceiutu si papica..si dupa am intrat

Raluca va

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

a fost destul de dificil, bebelu. au cerut o dispensa la preafericit, la episcopie ca s-o inmormanteze. mai multe detalii nu stiu nici eu, insa mi se pare o faradelege sa nu poti inmormanta un bebelush de 2 luni pe principiul ca nu a fost botezat. nu e vina nimanui ca asa s-a intamplat si apoi sunt multi bebelushi care mor in primele zile de la nastere din varii motive. ar trebui ca biserica sa aiba o solutie pentru acesti micuti sa fie inmormantati ca orice alt om...macar pentru micutii pana in varsta de un an maxim, ca fiecare isi boteaza copilul mai devreme sau mai tarziu, nu?

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 7+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

e f dureros, intr-adevar.
of, Doamne!

Bebelu,
cum suporti schimbarile d evreme?

de la mine pt toate negravidoasele si pt toate gravidoasele .

zi infecta la mine.
iar nu pot manca nimic.
vreau sa ajung acasa pt o noua perfuzie.

pe 21 iulie, la 32 de sapt, am programare la dr, iar pe 21 iulie, la eco.
atunci se va decide cand nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

neata, fete!

ma bucur ca nu m-ati uitat. nu am fost plecata nicaieri, insa am intrat mai rar si amramas in urma tare cu cititul. am ajuns la zi in sfarsit.

eu sunt bine. ma dor sanii in continuare si sunt cam balonata. am o burta de parca as fi in sase luni...eu care o aveam lipita de spate. m-am oprit din luat vitamine, ca am luat deja 4 kg in 2 saptamani. nu ma mai puteam opri din mancat. iau numai acid folic de 1 mg.
greturi nu am, dar parca mancarea gatita nu-mi face deloc cu ochiul, de fapt nu prea as manca deloc.

azi trebuia sa merg si eu la control, insa cum am ramas fara permis, iar sotul e plecat din tara, aman pentru alta data vizita. o sa merg in oras la un eco sa vad activitatea cardiaca si ma programez la dr. pt. 12 saptamani.

sambata a trebuit sa merg la un botez si am ajuns la inmormantare . bebelusha ce trebuia botezata a murit in accident de masina cu 2 zile inainte de botez. maica-sa nu stie nici acum ca fetita ei s-a dus. doctorii au spus familiei sa nu-i spuna nimic pana nu se reface complet. iar la volan a fost sora ei, care nici ea nu stie nimic de nepotica ei din aceleasi motive. sunt amandoua in spital. sunt stabile si se vor reface complet.
a fost foarte dureros...plangea preotul ca un copil la slujba. tot el trebuia sa o boteze.
era singurul nepot din patru frati, cel mai mic avand 32 de ani, iar mamica fetei s-a chinuit 10 ani s-o aiba pe cea mica dupa 7 sarcini pierdute.

sfatuiesc toate mamicile sa nu plece la drum cu copiii fara sa-i puna in scaunelul auto. faceti o mare greseala daca va tineti copiii pe bancheta sau in brate in masina. le spulberati orice sansa de a supravietui intr-un posibil accident.

felicitari cocolyso pt. sarcina mult dorita!
walikiria, bafta sa iasa o data liniutele alea buclucashe!
bebelu, sa-ti traiasca baietelul! sa stea cuminte in burtica pana la termen!
cami, pune mana si presteaza! nu ai voie sa chiulesti la odisee!
revin...vrea fi-miu sa imi pun un tatuaj

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 5+
poftiti la poze noi

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Doamne Dumnezeule Sherbi, dar ce ai povestit tu e de-a dreptul infiorator....Dumnezeu sa ii mantuiasca sufletelul celei mici si sa le aline durerea mamei si mutusii.
Nu cred ca exista durere mai mare pe lumea asta, decat sa-ti pierzi copilasul....of Doamne si pt matusica o sa fie cumplit.
Si eu am nepotele si cred ca as muri odata cu ele daca Doamne fereste li s-ar intampla ceva....mai ales din vina mea.

E foarte crud ce s-a intamplat......eu asta nu o sa pot intelege niciodata. Unele femei se chinuie ingrozitor sa aiba bebe sau nu ii pot avea deloc....si altele ii abandoneaza sau nu au grija de ei. Este nedrept!

Ce eram eu trista...dar povestea asta m-a intristat si mai mult.

Sherbi..mi-am facut analiza la sange...gata cu liniutele buclucase.....maine dimineata o sa stiu sigur. Eu sper din tot sufletul meu sa fie

Mergi la inceput