Pufuleti ian-feb 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Te rog sa nu te superi pe mine, mai ales ca stii chinul prin care a trecut fratele tau, dar de ce crezi ca e mai putin chinuitor acum, cand sunt bebei? sau dece nu se poate face incetul cu incetul atunci cand copilul intelege despre ce-i vorba si colaboreaza? Ce gemuri bune faci? Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Nu ma supar. Nu cred ca sufera mai putin, dar mai tarziu preputul ala se lipeste de tot si se ajunge la chirurgie, de multe ori, mai ales ca fratele meu era mai grasunel si acolo se aduna destul de multa grasime ci mizerie. Plus ca acum isi aduce aminte si de cate ori trecem pe langa spitalul ala se zbarleste.
Gem de caise (cu putina fructoza), compot tot de caise, ca avem de la tara de la sotul meu, si sper sa fac ceva din prune si pere (eu am o mica livada la tara la mine, si pomii sunt aplecati de fructe, sper sa se faca ceva).
Plasa de tantari nu pot sa pun ca noi stam in sufragerie, la balcon nu am cum, geamul nu se deschide (e fix), usa nu a avut plasa si mai mult m-ar incurca. Deh! Termopanele le-au pus socrii mei si n-au luat in calcul tantarii, iar noi nu prea avem vreun cuvant de spus aici, prin urmare ramanem la solutiile de insecte, dar nu stiu care nu sunt daunatoare.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui mandruta [Nu mai stiu ce vroiam sa zic... cam ce am patit azi-noapte: ora 2,30 -bazait, mancarimi, nu se mai poate! Declar razboi! Am depistat inamicii! 5 la numar (sau mai multi, dar nu stiu eu). 3 dintre ei in patul lui Cristi. Asta e macel! Lupte, urmariri, pleosc!, poc! Gata! Bilantul tragicului eveniment: 2 raniti in tabara noastra (eu si fi-mea, tati doarme ca bolovanul), in tabara adversa 3 morti, un ranit si un disparut. Stingem lumina. Stupoare! Ranitul si-a revenit, disparutul a aparut. Actionam in ofensiva. S-au speriat si au fugit, s-au ascuns, i-am pandit, si asta a fost! Inamicul e doborat! Copilul doarme linistit (cam multe ranile de razboi). Ceasul suna la 6, ca tati pleaca la servici... si gata noaptea! Voi ce folositi pentru asta? Majoritatea sunt toxice. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
grele lupte s-au dat asta noapte...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Nu ma supar. Nu cred ca sufera mai putin, dar mai tarziu preputul ala se lipeste de tot si se ajunge la chirurgie, de multe ori, mai ales ca fratele meu era mai grasunel si acolo se aduna destul de multa grasime ci mizerie. Plus ca acum isi aduce aminte si de cate ori trecem pe langa spitalul ala se zbarleste. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
da! cica colaboreaza! de la o anumita varsta cand sunt mai maricei (2-3 ani) incep sa aiba erectie infantila si atunci putzica impinge singura... si barbatul in devenire incepe sa se joace cu putza....asta ar fi teoria decalotatului natural...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
blue_flower spune:
Salutare fetelor si la multe luni aniversatilor de azi.
S-o luam sistematic:
cris dogarel multumesc de raspuns, o sa caut Instit Mamei si Copilului. De ce zici ca e vax? Pediatra mea m-a indrumat sa fac analiza asta, m-a avertizat de asemenea ca multe laboratoare nu o fac pe motiv ca nu e concludenta. Faza e ca nu am descoperit de unde are Daniel stafilococ. Mie mi-a aparut o chestie mica, alba, ca o gamalie de ac, pe sfarcul stang, care uneori doare la supt. Si ea a zis ca s-ar putea sa fie acolo stafilococ. Mai multe nu stiu, ca nu ma pricep prea bine la astea. Dar as face analiza macar pt linistea mea.
danyelana pt stafilococ il dau in nas pe Dani cu Bactroban. E un antibiotic local, indicat in tratamentul stafilococilor, mai mult decat antibioticele administrate oral. Si doc a zis ca nu vrea sa ii dea Zinat pt ca e prea mic la 5 luni sa ii dau antibiotic. Eu incerc - ca asa am fost sfatuita - sa nu ii dau antibiotic in primul an de viata, ca cica ii stric flora intestinala si stomacala si apoi tot noi o sa tragem.
cristies ala a fost primul drum mai lung, la mare, cu toate ca in bucuresti a mai stat in trafic cate o ora. In Bucuresti daca sunt singura cu el in masina urla infiorator in scoica, daca suntem amandoi, il tine unul in brate.
ana_g eu cred ca e ok sa tinem supa pe a doua zi....nu se strica. zic si eu...care nu am inceput diversificarea.
ayanna_xem eu zic ca Daniel e capos pt ca urla si noi cedam repede. Poate nu o fi asa de capos si cand va mai creste. Incapatanarea e o trasatura de familie, trebuie sa recunosc. Amandoi, si eu si sotul, ne facem favoruri in a renunta la incapatanare...adica...hai ca tine data asta...dar tot ca mine era mai bine...toate astea fara suparare, in joaca.
Andrelina ma minunez ce combinatii frumoase faci la mancarea lui Tudor. Cand zici ca ii dai biscuiti..de care? speciali de bebei sau normali? si de unde gasesti combinatiile? din carti sau le inventezi? eu inca am cosmaruri legate de diversificare.
cris mario pt oprit laptele sunt mai multe variante. Una e Bromocriptin, pastile, de preferat la indicatia medicului. Opreste secretia de prolactina. Alta sunt homeopatele, tot la indicatia medicului. A treia sunt tot pastile, numai ca am uitat denumirea. Vecina mea si-a oprit lactatia sapt trecuta cu 2 pastilute mici, luate cate jumate la 12 ore, ceva cu D....are ca efect tot scaderea prolactinei. Redu consumul de lichide si mulge pana ajungi la pastile. Ti-a venit ciclul? Ca se schimba gustul laptelui la ciclu si poate o sa vrea Alexandra din nou lapte peste cateva zile.
Cam atat. Ma duc sa imi iau ceva de mancare.
A...am sentimente ciudate legate de diversificare, ca nu o sa fiu eu acasa sa ii dau combinatii....oare o sa stie soacra-mea sa ii dea cat de lichid sau solid trebuie? sau ...of...serviciul asta si vremurile astea!!!
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
Ramy77 spune:
Buna mamicute de pufuleti,
Sunt o mamica de la iepurasi si as avea nevoie de putin ajutor...
Fetele care sunteti din Iasi sau cunoasteti bine Iasiul, nu stiti vreun hotel sau pensiune in apropiere de UAIC corp D sau Baza Sportiva? Pe net n-am gasit sau nu stim noi sa ne orientam...
pleeeease!
Poze Briana.
mandruta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
da! cica colaboreaza! de la o anumita varsta cand sunt mai maricei (2-3 ani) incep sa aiba erectie infantila si atunci putzica impinge singura... si barbatul in devenire incepe sa se joace cu putza....asta ar fi teoria decalotatului natural... AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
Recunosc ca nu m-am informat prea mult pt. ca am fetita. Stiu doar din experienta lui frate-miu. Si nici eu nu mi-as chinui copilul pana la sange, as trage putin cate putin. Mi-aduc aminte ca dr. care l-a luat in primire atunci a certat-o pe mama ca a venit asa tarziu cu el.
lorex spune:
citat din mesajul lui Ramy77 Buna mamicute de pufuleti, Sunt o mamica de la iepurasi si as avea nevoie de putin ajutor... Fetele care sunteti din Iasi sau cunoasteti bine Iasiul, nu stiti vreun hotel sau pensiune in apropiere de UAIC corp D sau Baza Sportiva? Pe net n-am gasit sau nu stim noi sa ne orientam... pleeeease! Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010 Poze Briana. |
Ramy, in Copou e corpul D al universitatii, adica Facultatea de Sport.
La asta te referi, da?
Nu este nici un hotel in zona copoului.
Cel mai apropiat e Hotel Traian, Hotel Unirea si Hotel astoria, toate 3 sunt in Piata Unirii, la distanta de doua statii de autobuz de Universitate!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui mandruta ora 2,30 -bazait, mancarimi, nu se mai poate! Declar razboi! Am depistat inamicii! 5 la numar (sau mai multi, dar nu stiu eu). 3 dintre ei in patul lui Cristi. Asta e macel! Lupte, urmariri, pleosc!, poc! Gata! Bilantul tragicului eveniment: 2 raniti in tabara noastra (eu si fi-mea, tati doarme ca bolovanul), in tabara adversa 3 morti, un ranit si un disparut. Stingem lumina. Stupoare! Ranitul si-a revenit, disparutul a aparut. Actionam in ofensiva. S-au speriat si au fugit, s-au ascuns, i-am pandit, si asta a fost! Inamicul e doborat! Copilul doarme linistit (cam multe ranile de razboi). Ceasul suna la 6, ca tati pleaca la servici... si gata noaptea! Voi ce folositi pentru asta? Majoritatea sunt toxice. Sunt aiurea rau. |
noi am chemat pe cineva sa ia masuri la usi si geamuri si ne-am pus plase de tzantzari. E super, putem aerisi fara grija si chiar dormim cu usa deschisa.
Nici nu a fost scump: un geam 40 de lei, la usa de la bacon a costat 55 lei.
din cate stiu daca sotul e priceput cat de cat poate cumpara materialele din magazine gen Baumax, Bricolaje sau Dedeman si le poate face singur!
MERITA, BELIVE ME!
_
_
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
noi am chemat pe cineva sa ia masuri la usi si geamuri si ne-am pus plase de tzantzari. E super, putem aerisi fara grija si chiar dormim cu usa deschisa. Nici nu a fost scump: un geam 40 de lei, la usa de la bacon a costat 55 lei. din cate stiu daca sotul e priceput cat de cat poate cumpara materialele din magazine gen Baumax, Bricolaje sau Dedeman si le poate face singur! MERITA, BELIVE ME! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Da, daca sotul e priceput...
lorex spune:
LA MULTI ANI PUFULETILOR DRAGI DE AZI:
Arthur - Printul zapezii
Ioana Cristina
Mara Andreea
Darius Mihai
Carla Antonia
_
_