Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
Irinukaaa spune:
Shines te cred si eu ca "v-a pus pe jar" dr asta al tau. El e dr care ti-a zis ca "sa ai mare grija" nu? De la care ai venit de fiecare data mai amarata si mai trista.
Conteaza ca te simti bine acum, dureri avem cu toate macar odata la ceva timp, si cu siguranta te vei linisti si mai mulu azi cand il vei vedea pe bb la eco. Fi fara grija!!! 

Mamici cu experienta spune-ti-mi si mie parerea voastra de infasatul bb (in scutece - ca pe vremuri). Sunt si avantaje la treaba asta? Ca dezavantaje am citit cateva...
Fina mea prefera sa-si tina bb infasat (i-a bagat cineva in cap ca asa e cel mai bine) si totusi eu ma gandesc ca e vara... ii e si lui caldut! Voi ce credeti?
Irina ~
14+
Shhhht! Cresc...
Irinukaaa spune:
bulina_mica si eu am fost mult prea devreme prima data (ca si tine de altfel) la 5S si 2Z unde s-a vazut tot asa... saculetul si ca e intrauterina (nici macar embrionul nu s-a vazut). Apoi am fost chemata la 7S si 2Z, cand s-a vazut embrionul si s-a auzit si inimioara.
Parerea mea e ca e OK cum te-a chemat dr tau, luandu-si o marja de eroare. Nu la toate se aude fix la 6S si ceva si din cauza ovulatiei poti fi chiar putin mai in urma cu cateva zile fata de UM.
Cum era sa te chema la 6S si sa nu se auda inimioara, nu te-ai fi ingrijorat si mai tare?
Asa ca incearca sa te linistesti, o sa fie bine! 

Irina ~
14+
Shhhht! Cresc...
Wudy spune:
Si eu ma cam culc seara "o data cu gainile", adica pe la 10-11
Dimineata sincer as mai atarna in pat dar "cariera" ma cheama
Eu din fire nu dorm mult si am insomnii, acum de cand cu bb as cam dormi vreo 2 ore in plus 
Sa vedem cat o mai duc asa ca eu deocamdata la munca nu am anuntat deci la program de 6 ore nu trec inca
Eu la 7 saptamani si 6 zile am facut prima ecografie unde i-am auzit puiului meu si inimioara. Din pacate am ecografia acasa si nu stiu cat masura atunci..:(
Eu zic ca mai bine mergi sa-ti vezi puiul Angie decat sa stai cu gandul acolo tot timpul
Alina
8+
dangabriela spune:
Buna dimineata, burticutelor!! Si eu sunt matinala, la 7 sunt deja la servici, iar seara pe la max 10 adorm.
Vreau si eu parola de la contul comun, sa va vad si eu, sa ne cunoastem mai bine!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 9+
angieangie spune:
bulina micala 6/7 sapt sacul gestational avea 1,7 cm si 151 batai minut...
ieri la 10 sapt aveam CRL-32,6 mm;placenta posteriora 11,5 mm structura normala,col 40mm cu oi inchis;lichid amniotic normal...
mult mai multe informatii dar si bb mai mare
asa ca nu te ingrijora si fa cum te indeamna inimioara ta
Angie
+10
angieangie spune:
wudyEu zic ca mai bine mergi sa-ti vezi puiul Angie decat sa stai cu gandul acolo tot timpul
l-am vazut deja..ii raspundeam unei fete
Angie
+10
Irinukaaa spune:
danagabriela ai PM cu parola contului. Te asteptam cu poze!!!
Fetelor - "nelinistite" cred ca vom fi tot timpul, poate doar in cazul in care am avea un eco acasa si l-am vedea zilnic pe bb sa stim ca e ok. In rest... la mine n-au disparut nelinistile nici dupa prima eco, nici dupa a 2-a... si acum ma gandesc "oare e bine"?!?
Irina ~
14+
Shhhht! Cresc...
AlexaM spune:
Hello fetele, ma mai tineti minte?
Tocmai ne-am intors din concediu unde a fost excelent. Relaxant si distractiv. Matei s-a distrat la maxim, ar fi stat numai in apa...![]()
Shines, te asteptam cu vesti bune.
Luna, esti incredibila. Felicitari!
Joburi: eu am un magazin cu carti in romana si engleza, jucarii (in special educative) si cadouri.
Infasat bebelusi: eu nu l-am infasat pe Matei. Mi s-a parut chinuit, insa nu stiu daca asa e cel mai bine. Am citit mult despre copii ca le-ar fi mai bine infasati strans in prima perioada a vietii lor pentru ca se simt in siguranta la fel cum se simteau in uter.
Acum, fiecare face cum crede...dupa documentatie serioasa...![]()
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
12+