Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am pus pozici cu burtica pe cont..am stat cam chinuita ca mi-am facut pozele singura..da se vede

Simo 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata fetele!

shines, ma bucur ca esti ok, si imi pare rau ca ai nimerit asa un dr, care in loc sa te incurajeze mai mult te pune pe ganduri. Bafta azi la noua dr-ita!

bulina, Eu am avuzit inimioara la 6sapt si 3 zile . Probabil ca dr te-a chemat mai tarziu ca poti vedea mai multe, la 8 sapt poti deosebi deja capsorul de restul corpului

irinukaa, eu l-am infasat pe Cristi o singura data, cand era f agitat, dadea din maini si picioruse, se lovea singurel, nu statea la san....nu mai stiam ce sa-i fac sa-l linistesc..si l-am infasat si l-am pus asa la san...s-a linistit instant. oricum eu nu vad vad avantajele infasatului zilinic

alexa, bine ai revenit din concediu!

Fetele, am pus la poze si ecografia de sapt trecuta

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

madutza_bra ai un bb f frumos. Se vede bine si nu doar sacul ci si embrionul. Sa fie sanatos/ sanatoasa!!!

Shines se vedeee si la tine. Azi ma "tin de capul" sotului meu sa-mi faca si mie poza, ca am incercat singura, dar parca nu e ok...

AlexaM nu te-am uitat. Bine ai revenit!!! Chiar ma uitam zilele trecute pe lista burticilor si ma gandeam ca sunteti cateva care n-ati mai dat nici "un semn de viata" si ce-o fi cu voi...

Irina ~ 14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

madutza-brafelicitari pt bebe..e minunat..si eu am pastrat toate testele de sarcina si toate echografiilefac un album pe etape

Angie+10

Mergi la inceput

al meu are de gand sa imi faca poza in fiecare saptamana..la burtica goala si cu centimetrul ..sa vada el acolo cum creste
atat sunt de dulci ei..al meu e saracu atat de emotiv si de speriat..nu stiam ce sa ii mai zic aseara sa il linistesc pe el..a adormit cu mana pe burtica
fetita ma intreba aseara la tel daca arat ca un balon..sau mai am pana arat ca un balon..ca ea abia asteapta sa vada..si radea din toata inima

mada..frumusica bucuruza mica

alexa..bine ai revenit

Simo 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna, fetele...si eu sunt la servici de la 8...Inainte de sarcina dormeam cate 8-9 ore pe noapte dar acu dorm mult mai putin...
Luna...tot respectul pentru ceea ce faci. Daca as fi mai aproape as cumpara si eu de la tine sapunase si creme de astea...dar sunt foarte departe si inundata acu , din pacateSi ai o fetita superba, sa-ti traiasca!
shines. ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi la alt dr. O sa vezi ca va fi bine. Astept vesti.
M-am programat la medic joia viitoare... Voi ce spuneti pentru prima oara sa fac si consultatie si ecograf sau numai ecograf? Costa cam multisor si nu prea mi-as permite amandoua...
Eu inainte nu mancam fructe din cauza gastritei...acu mananc nectarine la greu si pepene de cate ori prind ocazia.
Si as vrea si eu parola la cont ca sa va vad.Multumesc!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

monica-bk felicitari pt bebe..si bine ai venit..
eu zic sa faci echo pt prima data..e mai concludent

Angie+10

Mergi la inceput

ai activat mesajele private ? iti trimit eu

Simo 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

multumesc de urari

azi merg la dr-ita mea, sigur imi face eco si sa vad ce imi zice de tona de pastile pe care le iau si ce analize sa mai fac. La ora 13:00 am programare.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

monica..cel mai bine e sa faci o eco vaginala..ala practic e consultul..acolo vede cel mai bine ce si cum
aveti mare grija la alegerea dr..eu m-am lecuit

Simo 14+

Mergi la inceput