Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute - vorbarete!

Ma bucur ca ai aparut Shines si ca totul e bine. Si eu as schimba dr daca as fi in locul tau. Sper sa fie bine azi la consultul cu noul dr.

Luna... de tine ce sa zic. Iar m-ai lasat fara cuvinte. Faci o treaba atat de buna... iar cine nu stie, nu crede sau are semne de indoiala sa ma contacteze pe mine, ca eu sunt topita dupa sapunasele tale. In curand se vor termina si o sa vreau cu siguranta altele. Acum si balsam de buze, chiar si cremuta... ce sa mai zic - o nebunie trebuie sa fie!!!

angieangie las ca e bine si cu unul, sa fie sanatos si sa stea la mami lui in burtica pana la termen!

Irina ~ 14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata
felicitari angie pentru bebel..sa fiti sanatosi

Simo 14+

Mergi la inceput

ms irinuk..azi la 1 fara ceva merg la doctorita cu tot dosarul de eco si analize sa vedem ce zice..am sunat-o aseara la 10 saraca..dar m-a ascultat si azi m-a bagat prima printre programarile ei..mi-a facut o impresie f buna..acu asteptam sa vedem
am dormit 2 ore dar sunt foarte fresh culmea ..pana mai tarziu probabil cand trebuie sa plec de acasa si o sa cad in cap de somn

Simo 14+

Mergi la inceput

Shines sa inteleg ca nu prea ai avut somnicul dulce, odata ce ai stat aseara asa tarziu si azi te-ai trezit asa devreme. Emotii?
Hai ca trebuie sa fie bine, tinem noi pumnii si ai vazut, suntem atatea...

14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata si din partea mea!

Ce ma bucur ca nu sunt singura matinala, eu la 7.15 sunt la serviciu deja si astept sa se mai trezeasca cate-o burticuta.

Sa aveti o zi frumoasa astazi, cu vesti bune (Simo iti tin pumnii, fruntea sus, mergi pozitiva ca sigur va fi bine), sa nu aveti greturi (ah, ce bine ar fi sa scap si eu de senzatiile astea urate).

Pup burticutele

Alina 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Buna dimineata si din partea mea!

Ce ma bucur ca nu sunt singura matinala, eu la 7.15 sunt la serviciu deja si astept sa se mai trezeasca cate-o burticuta.

Sa aveti o zi frumoasa astazi, cu vesti bune (Simo iti tin pumnii, fruntea sus, mergi pozitiva ca sigur va fi bine), sa nu aveti greturi (ah, ce bine ar fi sa scap si eu de senzatiile astea urate).

Pup burticutele

Alina 8+

ms alina
da irinuk..nu stiu daca au fost emotii sau neliniste..aseara chiar mi se facuse rau de la nervi..aveam o stare de tremurat si nu puteam sa stau nici in pat
aseara m-a luat ca din oala dr cu spitalul..la 8 si ceva noi cautam izmene pentru spital si papuci..nici nu stiam ce imi trebuie..eu nu am stat in spital inafara de alea 3 zile cand am nascut-o pe camelia..toate magazinele erau inchise normal..apoi am ajuns acasa, nici nu am putut manca, si ma gandeam..totusi, de ce trebuie sa ma duc la spital ? nu aveam nimic? nici el nu stia daca am ceva daca nici nu s-a uitat la mine..am inceput sa gandesc la rece si mi-am dat seama ca nu e ok
azi ma simt foarte bine,mi-am dus sotu la birou..la intoarcere am ascultat muzica in masina ..doar eu cu bebe si gandurile mele..

Simo 14+

Mergi la inceput

Nu esti singura Wudi. Eu sunt aici in fiecare dimineata la cel tarziu ora 7. Tinand cont ca seara cum ma pun in pat - cum adorm, dimineata nu mai pot dormi, chiar daca mi-as dori.
De multe ori citesc ce s-a scris seara anterioara, dar astept sa se mai trezeasca cineva, sa scrie ceva.

Ce ma bucur ca s-au inmultit burticutele care "si-au facut curaj" sa puna poze pe contul comun. Sunteti niste scumpe, TOATE. Va asteptam pe toate cu cat mai multe poze.

Irina ~ 14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

irinukaaasi Shines va multumesc..sa dea Dumnezeu sa fie bine la toate mamicile care isi doresc bebei

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

buna dimineata fetele
si eu sunt foarte matinala, ma culc seara pa la 10 si de la 7 nu mai pot sa dorm desi mi-as dori...
pe mine dr m-am chemat din nou la eco abia la 8 sapt (eu avand acum 6), dupa ce la abia 4,5 sapt s-a vazut localizarea intrauterina (un punctisor de 4mm), eu avand ovulatia mai tarzie. Eu as fi vrut sa merg mai repede ca sunt curioasa ce se intampla acolo si abia astept sa vad inimioara
Pe la voi la cate sapt. v-a chemat pt bataile cordului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bulina mica felicitarisa fii sanatoasa si tu si bb
pe mine m-a chemat la 10 saptamani..dar nu am avut rabdare si am mers la 6/7 saptamani si i-am auzit inimioaraasa ca daca nu mai ai rabdare pe la 6 saptamani se aude inimiara minunatului tau copil

Angie+10

Mergi la inceput