Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
loutzy spune:
Burtici gata pe ziua de azi.Ma preg de plecare aksa. Eu va spun noapte buna si vise placute de pe acum. Nu o sa mai intru in seara asta. Ne mai vb maine.
la toate burticile mari si mici.
Laura
12+
LunaNoua spune:
Andreea, este perfect adevarat, de cele mai multe ori bebelusul iti transmite ce i-ar place. Trebuie doar sa inchizi sa reusesti sa il asculti. Pentru senzatia de siguranta, eu recomand mai degraba purtarea bebelusului in sling sau wrap. La Daria nu a fost nevoie, caci ea a fost extrem de linistita, dar am auzit multe mamici care isi linisteau puii la piept, lipite de ele, si cum nu poti sa tii bebelu nonstop in brate, un sling este foarte util, caci iti lasa o oarecare libertate de miscare cu mainile. Poti face ceva ordine, poti pune o masa, .... poti sa stai pe DC ![]()
Monica, cu siguranta nu te otravesti daca ai papa crema mea, dar ... cred ca e nu face bine la silueta astfel consumata ![]()
Irinuka, eu am ratat vestea. Pentru ce primesti urari de la multi ani? Este aniversarea voastra ?
Dinora, La multi ani sotiorului ! Sa prindeti multi ani fericiti impreuna !
Fetelor, ce conteaza departarea ? Eu va trimit cu placere prin posta. Trebuie doar sa imi ziceti si.. s-a rezolvat. Am doar o singura problema
Trebuie sa gasesc borcanase ![]()
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
kitzy spune:
Multumesc de felicitari! N-am crezut c-o sa mai ajung vreodata sa trec cu bine de trimestrul 1 ![]()
Mi-a spus dr ca pe la 25-28 de sapt o sa ma mai interneze o data pt probe de coagulare. Pe 2 august o sa sun sa ma programez pt TT, dupa-aia pt eco morfologica si sper sa iasa toate bune. Ieri a masurat si pliul nucal, a zis ca totul e in limite. Doamne ajuta!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
13+
Shines spune:

uuff da ce am mai dormit..sa vezi la noapte cum stau de paza si maine cad din picioare la birou toata ziua
dar eram foarte obosita..nu mai puteam
roxx..clinica e MedicalCity, doctorita Irina Pacu..e si la Pantelimon la spital..si la Medsana, mi-a placut de ea si o recomand cu placere
Simo
14+
LunaNoua spune:
Eu tocmai m-am intors de la vanatoarea de comori. Mi-am luat muuuuulte sticlute cu uleiuri esentiaale, extract de catina, ulei de samburi de struguri ... mmm deja ma frig degetele sa mai prepar ceva, dar astept sa spele sotul meu vasele
Pe mine ma deranjeaza rau mirosul, asa ca l-am anuntat ca e insarcinat
Vad ca inca nu a inceput , trebuie sa pun biciul pe el 
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
roxx26 spune:
Simo, am banuit ca este MedicalCity sau Anais fiind vb de Aviatorilor. Eu am mers la Anais pana recent, iar mai nou merg la MedicalCity, fiindca am inteles ca au ecograf mai performant. Bine, merg la acelasi medic care este la ambele clinici.
Eram doar curioasa![]()
pupici
_
BB e deja pe drum
Roxana
13+
bebe creste
angieangie spune:
irinukaaasaru'mana mult..sa dea Dumnezeu 

m-am chinuit un pic dar am reusit
Angie
+10