Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Simo, am banuit ca este MedicalCity sau Anais fiind vb de Aviatorilor. Eu am mers la Anais pana recent, iar mai nou merg la MedicalCity, fiindca am inteles ca au ecograf mai performant. Bine, merg la acelasi medic care este la ambele clinici.
Eram doar curioasa
pupici

_
BB e deja pe drum
Roxana 13+
bebe creste

Mi s-au parut cam piperate preturile fata de Medsana sau alte clinici, nu ?
Nu ma plang, a meritat

Simo 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

doloress iti multumesc...ai dreptate mai ales ca am si o varsta ..implinesc fix peste o luna 35 ani.era greu cu gemeni..dar la cat m-am chinuit as fi acceptat si trei

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

fetelor.Ma bucur pentru vestile bune.
La multi ani celor cu aniversari si Simona,ma bucur ca te-ai linistit.Eu iar fac noapte alba cred.Azi noapte am avut o durere de cap ingrozitoare si abia am reusit sa adorm spre dimineata.
Nu mi-a trecut cu No-spa,desi asa parea.Mi-a dat de la Plafar sa-mi fac infuzie cu ceai de musetel,eu am sinuzita si de la orice curent,are conditionat ma doare rau capu.

10+

Ana

Mergi la inceput

Ana..poate ai insomnii pentru ca dormi ziua
Incearca sa nu mai faci nanii dupa ora 4 incolo..zic si eu..poate de aia te doare si capul, eu asa patesc
Sa vezi ce patesc la noapte :((

La multi ani pt sot dino, sa fiti sanatosi
Multi inainte irinuk..viata frumoasa si linistita

Simo 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mda, Simo, cam scumpicel, eu ultima oara pt morfo + DT am dat 620 lei...dar asta e, nu mergem in fiecare zi. Si in plus, am fost foarte multumita si de medic, si de ecograf, programari respectate, cafeluta / suc la receptie etc. Cat ne-om mai permite, ca daca ne jumuleste statul acu...mie taierea asta de 25% imi face o gaura serioasa in bugetul familiei (suntem bugetari amndoi, militari - apropo de locul de munca). Dar asta e, ne-om descurca noi cumva.

_
BB e deja pe drum
Roxana 13+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Si pe mine ma doare capul de vreo 2 zile incoace, in reprize, oare care o fi cauza? E posibil sa am lipsa de ceva? Iau vitamine dar cine stie.

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ei Simona,ma doare si cand nu dorm.Urata asta de sinuzita e de vina.
Mai va cinuie pe vreuna?Stiti ceva remedii ?

10+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello dragi burticutze

imi cer scuze ca am lipsit de pe forum dar am fost prinsa cu diverse , am avut licenta si sustinerea proiectului de licenta ...slava domnului ca totul este ok , am luat 8,95 , as fi dorit mai mult dar e bine si asa ...mamica si licentiata ...suna f bine
fetelor pana la 3 luni nu am avut nimik acum au inceput starile de rau ..of am avut niste ameteli cumplite , stari de greata ...intr-o zi chiar am plecat de la munka acasa ...foarte nasoale starile astea , imi vine sa lesin , azi eram la un pas sa lesin in metrou ....in special am starile astea dimineata si persista pana pe la ora 13-14 . Inca nu iau vitamine si ma gandesc ca org meu are nevoie de ele ....... dr mi-a zis ca din sapt 16 imi da , ma bate gandul sa il sun si sa ii zic ca starile sunt din ce in ce mai groaznice si sa imi dea voie sa iau mai devreme vitaminele .

am facut morfo de trim 1 .... totul este ok , bebe un nazdravan ...asa de scump era si ...ne-a spus ca probabil vom avea un baietel ...s-ar fii vazut o .... rama mika acolo ...
mi-a zis sa fac Bitestul ...dar ramane la latitudinea mea daca il fac sau nu ca rez sunt estimative ...eu sunt in dilema .... nu l.as face .... daca imi iese aiurea ce fac ?? eu avort nu fac sub nici o forma , nu vreau sa fac o crima , d-zeu mi-a dat un copilul si eu voi face orice imi sta in putinta sa il aduc pe lume .......deci rez nu ma va face decat sa ma ingrijorez si sa ma stresez mult la fel si triplu test , dr mi-a zis ca cele mai concludente sunt ecografiile .
Voi ce ati hotarat ??? faceti testele ? amandoua ? numai unul din ele ...care anume ? care credeti ca e mai important ..eu nu stiu ce sa fac .....le-as face ok ..si daca rez nu sunt ok ??? eu avort oricum nu fac ..offff

ma iertati ca nu am dat nici un ras o sa citesc din urma si am sa postez apoi
ps : am pr redus la job ...6 ore pe zi

va pupik pe toateee

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput

rox..eu azi am platit 450 ..eco si consultatie
eu am avut noroc..din pacate am fost si putin nesimtita si nu imi sta in fire..nu stiu cat a fost vina mea sau nu, dar m-am simtit aiurea..insa dr m-a bagat la 1 fara 20, inainte de inceperea prog ei de consultatii..la 1 avea prima programare..iar eu am iesit de acolo la 1.20..si era o gravida saraca cu sotu acolo care imi arunca priviri de foc cand am iesit...stiu si eu ce inseamna pentru ca am patit si la fel am reactionat..parca vroiam sa imi cer scuze
dr a fost dragutza, a zis ca vine mai devreme pentru mine dar nu ma gandeam ca ne intindem peste ora 1

Simo 14+

Mergi la inceput

aditza
felicitari pentru toate vestile bune, pentru examen, pentru bebe..pentru servici..bv
nu te gandii nici o sec la avort..nu ai de ce
e alegerea ta daca le faci sau nu ..eu am facut dry test..am stat 2 sapt ca pe ace..azi radea dr ca am mi-a dat sa fac celalalt si mutatia genetica pentru surditate ..si inca nu stiu ce mutatie..chiar nu era cazul, dar eu am zis sa fac ce zice el..sa cheltui o groaza de bani si sa innebunesc de grija cate 2 sapt pe luna
daca dr considera ca trebuie facut in urma masuratorilor sau alte motive (varsta,stil de viata,antecedente medicale..desi nu e cazul) e bine sa le faci pentru a lamurii lucrurile
Daca nu..e doar alegerea ta

pupici

Simo 14+

Mergi la inceput