Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
monika_bt spune:
si La multi ani pentru dinora si irina..
eu cred ca voi face sigur cezariana: port ochelari de vedere, am peste 30 de ani si sunt si purtatoare de hep b...
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
roxx26 spune:
angie, felicitari pentru bebe! lasa ca il faci tu si pe al doilea! sanatoasa sa fii!
Luna, m-am uitat pe blog...miammm
...esti sigura ca nu se poate manca?![]()
Shines, cam tot pe acolo e si burtica mea
. Ma bucur ca e totul ok cu bebe. La ce clinica si la ce dr. ai mers la Aviatorilor?
dinora, sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati impreuna de bebe(i) o mie de ani! Sa nu se supere pe mine burticile pofticioase, dar am o curiozitate: ce bunatati gatesti?
Irinuka, felicitari si voua! sa fiti sanatosi si fericiti impreuna cu bebele vostru!
_
BB e deja pe drum
13+
bebe creste
mihatp spune:
-ici burtici
liniste pe la mine, barbateii mi-s plecati prin oras, asa ca am prins un moment sa intru.
irinuka, eu sunt cea mai mare fricoasa de pe lume. am facut primul bb cu o frica cumplita de sarcina si de nastere. si nici al meu doc n-a vrut sa discute de cezariana daca nu e necesar. si n-a fost. am nascut 100% natural, fara peridurala. si iata ca acum sunt la bb2
. daca toate sunt bune tot natural, dar ma joc cu ideea de peridurala. sper sa fie in regula... dar...
mi-e frica de anestezie. mai frica decat de durere
.
cand ajungi la sfarsitul sarcinii (Luca a stat cu 9 zile peste DPN), nu te mai gandesti decat sa-l vezi afara, in bratele tale. nu mai ai nicio frica, de nasterea in sine, ci te gandesti doar sa-l vezi la tine in brate, sanatos, sa-i numeri degetelele, sa-i vezi ochii si gurita
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
am mai pus povestea nasterii pe la inceputuri, o mai pun, poate ajuta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128721
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Doloress spune:
Miha ce poveste frumoasa! Sigur o sa dea curaj multor mamici! Si sora-mea e nascuta pe 9 aprilie, e o persoana deosebita.
Shines imi pare bine ca ti-ai gasit linistea si doctorita care trebuie! E tare important, eu la prima sarcina am avut un medic cam aiurea si m-a afecatat. Acum l-am schimbat si sunt multumita deocamdata.
Luna superbe chestii faci tu acolo! Daca as fi mai aproape tare m-ar tenta si pe mine! Adevarul e ca raspunsul e mereu in natura, acolo gasim tot ce-i mai bun pentru noi si mai ales pentru copii nostri.
Angie felicitari pentru bebel! Eu una nu-mi doresc deloc gemeni, in primul rand sarcina e mult mai grea si cu probleme (in general, si mai ales la mine care am nascut prematur odata) si in al doilea rand mi se pare destul de greu sa ai grija de doi deodata la inceput. Eu cu unul in primele luni credeam ca o iau razna.
Wudy si eu sunt matinala numai ca atunci cand ma trezesc eu la voi e deja amiaza.
Al meu cupil bionic ma trezste la 5.30, 6, 7 maxim. Cand doarme pana la 7 e sarbatoare.
Irinuka nici eu nu sunt pentru infasat cand copilul e marisor, nascut la termen, trece de vreo 2 luni asa si incepe sa dea din manute si picioruse. Pe al meu l-am infasat, insa nu legat fedeles, pur si simplu invelit intr-o paturica asa mai strans. Asa am vazut la spital, toti prematurii erau infasati. Si vorba aceea, e Canada, aici nu sunt tot felul de idei preconcepute si babisme ca la noi, cu picioarele sau mai stiu eu ce. Chiar doctorita lui (tinerica de altfel) mi-a explicat ca e bine pentru ca ei au stat in burtica acolo inghesuiti atatea luni si acum scosi din mediul ala se pot simti pierduti in spatiu, infasatul asta ii securizeaza, ii linisteste. Al meu oricum dormea la inceput mult mai bine asa invelit. Bineinteles dupa 2 luni cand a inceput si el sa semene a bebe nascut la termen si a inceput sa dea din maini si din picioare (venise si vara de-acuma) nu l-am mai infasat deloc si nici macar paturica nu-i mai puneam ca o dadea imediat jos. Ca si acuma, nu suporta absolut nici o patura pe el. Sunt multe chestii care cred eu nu se fac dupa carte, batute in cuie. Pur si simplu trebuie sa-ti asculti copilul, el stie cel mai bine si iti spune, chiar si de la cateva zile cum ii e mai bine.
Dinora la multi ani sotului!
N-am apucat sa vad pozici, nu pot de la servici, am sa recuperez eu diseara.
V-am pupat!
PS- eu sunt Andreea ![]()
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
bebelu86 spune:
Angie in pozele de la nunta eram vopsita dar de atunci m-am mai vopsit doar o data in octombrie si de atunci deloc.
doctoru a zis k pot sa ma vopsesc dv vrea..dar mai bine stau asa..
k oricum nici inainte nu suportam mirosu..acu sigur il simt mult mai puternic.
Dino la multi ani sotului. sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa va bucurati de bb

Shine ma bucur k totu e bine 
Irina la multi ani si voua. multi ani fericiti inainte 
Raluca va 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
Irinukaaa spune:
mihatp dupa ce am citit vreo jumatate de poveste, mi-am dat seama ca am mai citit-o si alta data. Dar e atat de bine relatata incat n-am putut sa n-o termin.
Chiar ajuta sa citesc povesti de genul. Multumesc ca ne-ai imparatsit-o.

Irina ~
14+
Shhhht! Cresc...
kitzy spune:
Salut!
Am fost ieri la eco, avem 13 sapt, la masuratori 13 sapt si cateva zile, aproape 7 cm, miscam de numa, avem piciorusele incrucisate, totul este ok. Am ramas doar pe Clexane, acid folic si centrum.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
12+
roxx26 spune:
felicitari, kitzy, ma bucur ca totul e ok cu tine si bebitza!
_
BB e deja pe drum
Roxana
13+
bebe creste
loutzy spune:
Felicitari kitzy, sa ai un bebe sanatos.
Sper sa aucim numai vesti bune de acum burtici.

Laura
12+