Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

lasa k de acu o sa fie bine

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Luna..sunt 100% de acord cu tine in ceea ce ai spus referitor a infasat, nici eu nu sunt de acord..si pe mine ma bateau bunicile la cap acu 8 ani sa leg fata...ca vai de mine iese cracanata mai tarziu si trebuie sa stea cu picioarele drepte..o prostie si nu am fost de acord

Simo 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Simo, ei .. vezi ? Asa trebuie sa te intorci de la doctor !! Foarte bine ca ai gasit altul. O sa fie perfect de acum inainte

Monica, interesanta povestea ta. Impresionanta chiar ! Mare e puterea lui Dumnezeu.

Bebelu, sunt anumite proceduri, care fac cumva "clickul". Este evident ca doar credinta in Dumnezeu a ajutat-o pe Monica, si nu numarul bisericilor sau cum ar fi fost ele aranjate. Doar ca omul are nevoie de putin ajutor sa poata sa faca cu adevarat o rugaciune care sa aiba puterea sa se inalte la cer. Nu are aceeasi putere o rugaciune spuna la repezeaala, cu una spusa cu lacrimi in ochi. Efortul pe care l-a facut Monica de a vizita 7 biserici, de a aprinde lumanare la fiecare, toate intr-un interval scurt de timp, a facut-o mai puternica in credinta ei. Faptul ca a crezut cu adevarat si a actionat cu toata fiinta ei in aceast ritual (post, rugaciune, apoi cele 7 biserici) a sacralizat si mai mult rugaciunea ei, iar efectul a fost ascultarea rugaciunii. Am facut si eu acest ritual, sa aprind lumanari la 7 biserici. Am facut-o pentru o prietena care tocmai suferise un accident de masina. Pot sa iti spun ca nu a fost deloc usor sa ajung la 7 biserici in timp util, chiar daca am alergat nebuneste cu masina de la una la alta. Atat de mult m-am straduit, si cu atat de multa hotarare si fermitate, incat la sfarsit, am avut siguranta sufleteasca ca ruga mi-a fost ascultata. Acelasi efect are si inconjurarea bisericii de 3 ori in genunchi. Daca ai puterea si hotararea sa faci acest lucru, poti sa fii sigura ca rugaciunea ta va ajunge sus, pentru ca pe drum lasi in urma toate gandurile perturbatoare, toate fatzarniciile, si alte asemeni si la urma ajungi sa fii doar tu, sincer, cu Bunul Dumnezeu.

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumesc tuturor ce mi-au raspuns in legatura cu parerea voastra de infasatul copilului. Nici eu nu sunt pro, dar unor persoane nu le scoti din cap o idee, indiferent de argumentele aduse.

Angie ma bucur ca ai reusit sa adaugi pozele, scuze ca de-abia acum am vazut mesajul tau. Sunteti foarte draguti. Sa aveti un bb sanatos, ca frumos are cu cine semana.

dinora ti-am trimis PM cu parola, nu stiu daca ti-a mai trimis altcineva...

Shines... ei asa da revenire de la dr! Cu vesti minunate, binedispusa... asa sa fi de-acum incolo!

De ceva timp ma "macina" o problema. Se pare ca am dat de un dr care nu face "cezariana la cerere", ci doar la nevoie si cu cat ma gandesc mai tare la nastere cu atat ma speri mai mult. Cred ca ar trebui sa ma hotarasc odata cum as vrea sa nasc si sa schimb dr in cazul in care optez ptr cezariana?!? Voi ce ziceti?

Irina ~ 14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Mamutz sunt iepurasii tai?
Adauga si pozici cu tine, te rugam!

Irina ~ 14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

dinora sa-ti traiasca sotul (si tu pe langa el bineinteles) si sa sarbatoriti cumintei! La multi ani!!!

Si noi implinim astazi 3 anisori de la nunta! Sa vedem cum sarbatorim...

Irina ~ 14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ma bucur Simo k sunteti bine si tu si bebe. Fii optimista si sper sa nu mai vii niciodata suparici de la medic.

Laura

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Irinuka, cu adevarat optiunea de a naste prin cezariana fara sa fie neaparat nevoie nu cred ca vei avea la nici un doctor la spital de stat. Optiunea asta o ai daca mergi la o clinica privata doar. Stiu ca sunt doctori care "se lasa convinsi" sa iti faca cezariana, si probabil tu ai fi vrut unul din acesta. Dar, practic, costul unei cezariene este mult mai mare, si nu se da asa usor verde la cezariana din partea conducerii spitalului. Trebuie sa fie cu adevarat nevoie de aceasta operatie, sau .. medicul respectiv sa aiba "trecere" si verde la maternitate.
In cazul in care nu exista recomandare medicala pentru cezariana, eu iti garantez ca tu te vei putea mobiliza sa treci peste acel moment fara nici o frica. Este posibil ca tu sa fii inspaimantata acum, cred ca fiecare mamica incepatoare este, dar vei vedea, ca pe masura ce sarcina inainteaza, aceasta teama scade considerabil. Iar in momentul nasterii, garantat iti vei gasi puterea de a trece peste greutati. Singurul lucru nasol la nastere este personalul tamp sau un spital murdar. Nu iti vei mai aminti la ceva timp de nici o durere, doar eventual de felul in care ai fost tratata. Deci daca iti place de medicul tau, ai incredere in el, te simti comfortabil si in siguranta pe mana lui, totul va fi ok, indiferent daca va fi nastere naturala sau cezariana. Singurul lucru care e nasol la nastere este sa dai peste un medic prost, sau o asistenta idioata, nesimtita, etc.

(Eu imi amintesc perfect cum eu eram in sala de travaliu, si doua asistente s-au gasit sa se cearta taman langa mine, pe motiv de cearceaful asta nu e in dulapul asta .. ca eu le calc, ca tu u le calci .. ca eu fac toata treaba ... etc. Mai aveau un pic si se paruiau de fata cu mine, iar eu .. ce sa fac ? sa mai indraznesc sa le cer o mana de ajutor sa imi dea o gura de apa ?? )

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

Multumesc frumos Luna felului cum ai spus lucrurilor pe nume. Ai mare dreptate in privinta nasterii, a dr si a personalului.
Nici mie nu mi-ar pica bine sa schimb acum medicul asa fara motiv, mai ales ca nu m-a suparat cu nimic.
Pe de o parte il apreciez, ca sunt destui medici care "nu se mai complica" cu nasteri normale si scapa mult mai repede si cu spaga mai mare "fara atata bataie de cap".
Sunt sigura ca daca as fi dat peste unul care facea doar cezariana as fi fugit, fara sa mai intreb alte pareri, dar asa... am totusi o retinere.
Sper sa ai dreptate in privinta fricii de nastere, sa se micsoreze odata cu trecerea timpului si apropierea de momentul mult asteptat.

Irina ~ 14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

shines, sper sa vin si eu de dr cu atitutinea asta...ecografii am mai facut, dar consult pe masa nu am facut de vreo 7 ani iar eco vaginal never. Asa ca sunt super emotionata.
da, luna, ai explicat perfect...si inca eu am mers pe jos la toate bisericile si totusi am reusit. Asa a fost sa fie!
gabi, multumesc tarziu pentru raspunsul la cetona din urina.Nu am zahar in urina, asa ca banuiesc ca nu am diabet, odata ce am glicemia 90...dar intr-adevar ca nu prea mananc...e posibil sa fie de aici...
astazi mi-a fost greata...nu tare, dar am simtit-o...e nasol rau. Cred ca intru in a 6 saptamana...dupa mine...voi vedea mai sigur joia viitoare.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.

Mergi la inceput