Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
angieangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Wudy Angie, scuze ca ma bag si eu in seama. Eu ma vopsesc blond si mi-a spus dra mea ca pana in saptamana a 16-a ar fi bine sa nu o fac. Acum tu faci cum crezi. Eu nu am sa ma vopsesc, chiar am de gand sa revin la culoarea mea naturala dupa 10 ani de blond...o sa fie cam greu ca eu am si parul lung si o sa fiu cam tarcata dar c`est la vie! |
nu-i nimic ,de aia am pus intrebarea ,sa primesc raspuns

l-am intrebat si pe dr meu si el a spus ca da,dar fara amoniac.dar totusi nu o sa ma vopsesc..macar pana la 4 luni
si eu sunt blonda si mi-e greu alta culoare dar bb e de o mie de ori mai important

Angie
+10
dinora77 spune:
Buna Burtici,
azi din pacate n-am foarte mult timp pt scris, are al meu sotior azi de nashtere shi vreau sa-l ashtept cu cina romantica de la
servici si-s ca o zvirluga prin bucatarie. Incerc insa sa tin si pasul cu voi citindu-va macar. Sunt super curioasa sa va vad...Imi puteti da shi mie parola de la contuletul comun???
Va
Dino
6+
LunaNoua spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irinukaaa Mamici cu experienta spune-ti-mi si mie parerea voastra de infasatul bb (in scutece - ca pe vremuri). Sunt si avantaje la treaba asta? Ca dezavantaje am citit cateva... Fina mea prefera sa-si tina bb infasat (i-a bagat cineva in cap ca asa e cel mai bine) si totusi eu ma gandesc ca e vara... ii e si lui caldut! Voi ce credeti? Irina ~ 14+Shhhht! Cresc... |
Irina, eu sunt total 100% convinsa ca infasatul nu este benefic, si este comod doar pentru mame, ca tin bebelu mai comod. Daca il impachetezi acolo de nu mai misca deloc, e teapan, i se tine capul mai drept, nu se misca sa iti sara din brate si il poti tine mult mai comod. Se spune ca adorm mai repede daca sunt strans legati, sau ca s-ar speria de maini. De asemenea, se spune ca ar trebui sa le legi picioarele ca sa aiba picioarele drepte. Din experienta mea, pot sa spun 100% sigur ca astea sunt basme si lucruri neadevarate. Este chiar indicat ca copiii sa stea cu picioarele cat mai departate, pentru ca legarea picioarelor poate provoca dislocarea soldului. Legarea mainilor pe langa corp mi se pare o prostie. Trebuie doar sa ma gandesc cum ar fi sa fiu eu imobilizata in acest fel, si imi dau seama cat de bine se simt copilasii infasati
Eu pe Daria am imbracat-o cu salopeta inca de la inceput, nu i-am pus niciodata caciulita in cap, si nu i-am legat never-ever mainile. Astfel si-a format dezteritatea foarte devreme, pe la 3-4 luni isi ducea singura biberonul cu ceai la gura, mult mai devreme fata de alti copilasi. La capitolul imbracat, am considerat mereu ca trebuie imbracata la fel de gros ca si mine. Astfel, ea nu a purtat caciula decat cand a inceput ninsoarea, caciula in casa nu a servit niciodata, poate doar la cateva saptamani, dupa baie, caci avea o claie de par in cap care ramanea ud. Chiar si acum ma opresc babele pe strada sa ma intrebe daca nu cumva ii e frig copilului, caci eu o imbrac foarte subtire de obicei. Am calit-o foarte bine in acest fel, si pot sa ma mandresc cu o fetita sanatoasa tun.-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Shines spune:
m-am intors
nu o sa mai am vesti rele ..totul a fost foarte bine
doctoritza e super..m-a consultat pe masa..eco vaginal si eco 4 d abdominal..bebele e bine..facea gimnastica..statea picior peste picior si nu ne-a lasat sa vedem daca intr-adevar are cuc sau nu..ea a zis ca asa crede..colul meu e bine..placenta e mai jos..dar a zis ca nu e prob..se ridica mai incolo..nu am nici cea mai mica problema
totul e foarte bine ..ma mai duc peste o luna la control..pana atunci chiar nu imi mai fac griji 
multumesc de sprijin tuturor..nu o sa ma mai auzit bocind ![]()

Simo
14+
de_ea spune:
felicitari shine...ma bucur k este bine si se pare k iti faceai griji degeaba...ai o burtica foarte frumoasa...
8+
Shines spune:
am intrebat de vopsit..a zis ca fara prob, preferabil sa fie fara amoniac
mi-a zis sa ma feresc de soare..sa nu ma feresc sa intru in apa pentru ca degeaba ma feresc de ceva ca bacterii si boli se gasesc peste tot
de vitamine mi-a zis sa iau materna...dar daca vad ca ma ingras peste masura sa nu le mai iau..sau sa iau o data la cateva zile atunci cand nu am pofta de mancare sau nu apuc sa mananc ce e necesar
s-a mirat de teancu de analize pe care l-am facut pana acum..a zis ca totusi, nu intelege de ce trebuia sa fac niste teste care se fac dupa anumite criterii si nu se dau la toate gravidele decat in caz de suspiciune a ceva f grav
Simo
14+
Shines spune:
multumesc deea 
iti dai seama ca eram speriata si imi faceam griji cand l-am auzit cum vorbea si cat de ingrijorat era.. e a doua oara cand ma serie in halul asta fara nici un motiv..si ultima oara pentru ca nu vreau sa mai aud de el
Simo
14+

14+