Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

ms frumos bebelu insa acum trebuie sa plec putin urgent si cand ma intorc o sa va admir pe toate.va pup

................................................
8+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Cine mi-a spus? O doamna in varsta de la mine de la servici, care are duhovnic la manastirea Popauti, din Botosani. De ce anume nu stiu. Dar a avut efect. Cred ca pana la urma totul e sa ai credinta totala. Eu am fost sigura ca Dumnezeu imi va implini ruga. Daca cineva idraznea sa se indoiasca avea de-a face cu mine...Si, aaa, am tinut post toate 40 de zile. Dar post de ala adevarat, adica mancare de post, fara barfa, fara suparare, aproape ca un pustinic...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bebelu86nu mai frumoasa ca tine...esti perfecta..o sa avem sigur copii frumosi

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

monica bravo tie k ai reusit sa faci ce ti-ai propus si ma bucur k ti s-a rasplatit efortul
nu te judec. stai linistita.
eram doar curioasa
si sunt incontinuare de ce trebuia neaparat la 7biserici care se afla in cerc si de ce nu la una singura. nu vad rostu
sper ca nu te-a deranajat

Angi nimeni nu e perfect..deci nici eu.

Raluca va

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Bebelu in zona Moldovei exista multe datini bisericesti( sa le zic asa) care iti aduc liniste sufleteasca sau chiar iti pot indeplini dorinte.
Eu auzisem de Manastirea Dorinta din Suceava la care daca te duci si inconjori de trei ori biserica in genunchi ti se poate indeplini dorinta.
Nu am incercat nici una din acestea, dar cunosc destul de multe persoane.

Laura

12+

Mergi la inceput

Nici o suparare, bebelu. Intr-adevar, se pare ca e o datina, ptr ca la cativa ani am mai auzit pe cineva care facea la fel. Recomand tuturor asta. Cred ca foarte important este sa crezi ca Domnul te va ajuta si sa tii postul care trebuyie. Banuiesc ca 7 biserici in cerc ar fi mai puternic, rugile mai multe si cercul un fel de energie pozitiva...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna fetelor.

Sunt un pic cam trista ca de ieri ma cam doare burta jos,noroc ca tot ieri am avut progr. la dr si am se pare ceva contractii. Mi-a dat sa iau no-spa 3/zi si repaus. Noroc ca sunt propriul boss si imi dau liber singura,ca ce ma faceam....

Acum nu mi-a mai facut eco abia peste 4 sapt si stau cam cu stres cei drept.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

A! si v-am vazut pozele...super faine...ce copii frumosi aveti si ce burtici simpatice!
bebelu, am observat ca ai niste ochi tare deosebiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bebelu 86 am inteles
zi-mi si mie te rog tu te-ai vopsit ?eu am o nunta sambata si e musai sa-mi vopsesc parul..

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Angie, scuze ca ma bag si eu in seama. Eu ma vopsesc blond si mi-a spus dra mea ca pana in saptamana a 16-a ar fi bine sa nu o fac. Acum tu faci cum crezi. Eu nu am sa ma vopsesc, chiar am de gand sa revin la culoarea mea naturala dupa 10 ani de blond...o sa fie cam greu ca eu am si parul lung si o sa fiu cam tarcata dar c`est la vie!

Mergi la inceput