Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
dayanara spune:
miria, a tinut bine minte alex, eu am zis ca ma duc la medic, pt ca ii si sangereaza cand se irita pe sub cute
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
LAlexandra spune:
deci...mananca bine, ia in greutate...dar face exploziv de la inceput...si cu gaze multe...doar ca acum il vad ca se chinuie tareee mult cand trebuie sa faca, e un intreg scandal...
nu stiu cum sa imi dau seama daca e acid...
de mirosit - nu ...foarte rar s-a intamplat sa simt ceva miros
nici eu nu mai stiu...offfff..cate probleme...
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
LAlexandra spune:
da, da ROXANA era, ca atunci cand m-am plans eu mi-a zis ca si ea are aceeasi problema. Noi am rezolvat, e ok, daca ii dau zilnic cu Bepanthen nu e bai.
Pe MIRIA n-o auzisem sa se planga...si la voi e bai?
- 15.04.2010
miruna79 spune:
Fetelor am nevoie de o informatie
Fetele care au trecut granita cu copii minori in afara de pasaportul celui mic trebuie sa prezentam si certificatul de nastere???
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna mami de
Daniel 24.februarie.2010
LAlexandra spune:
Miruna, eu stiu ca nu trebuie decat pasaportul...dar cel mai bine iti pot spune fetele care deja s-au preumblat![]()
- 15.04.2010
dayanara spune:
miruna doar pasaport si daca e insotit doar de unul din parinti trebuie declaratie din partea celui de.al doilea ca e de acord sa paraseasca tara
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
cristina30 spune:
Hi Alexandra,
ti-am trimis email.... sper sa te ajute, eu tot 2 saptamani am adunat cam ce as fi vrut... mergeam pe poze si ma uitam dupa marca, de... am vrut tare ceva de la Oschkosch da n-am gasit...
Cristina
Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Ioanact spune:
Buna!
miria am citit si eu compozitia ceaiului..deci, e ok daca ii dau.
Ieri a baut 50 ml.
Denisa e o veselie Maya.
Au iesit bine si pozele din casa.
LAlexandra multumim de
! Am baut pana acum 2 Jacobs 3 in 1..cu toate ca ne-am trezit azi, toate 3 la 10.![]()
Da! si noi ne confruntam cu gazele..
annya9 si eu tin minte ca ii dadeam Ioanei Baby drink inainte de 6 luni..dar, ma rog..daca a luat ceaiul asta. I-l dau pe asta si apoi m vedem.
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: Ovidiu (de mami ioanaa28), Mara Andreea (de mami Rebiana27), George Theodor (de mami Ellanik - vazut filmuletul
) si Rares (de mami arinaa)!
POZE RECENTE
ALINA
de
Ioanact spune:
De 2 zile i-au capsule Galafor si ceai pt stimularea lactatiei de la Fares (pe care il luam si inainte) si observ ca am m mult lapte.
Pana acum nu i-am dat nici un bibe de lp, ci 2 mese de lm.![]()
Delia inca odata iti multumesc pt cutiile de Galafor.
POZE RECENTE
ALINA
de