BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Sorina 40??? eu nu as vrea parca nici asa ca se face leti sigur de 4500 grame, de saptamana viitoare sunt multumita daca vine!! Pe miercurea, joia viitoare sa vina linistita!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Nici eu nu vroiam sa ajung pana la 40 de sapt, dar na, nu a depins de mine.

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Sheri deci ai de gand maine sa fii cea mai siecsi pe acolo hah?Bravos.Vazut burta,frumoasa si nu mare deloc cum ma asteptam eu.Bafta multa maine!!!!!
Sorina eu citisem ca tre sa avem hainute pt bebei pe toata perioada spitalizarii.Sau nu mai vad eu bine?

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 7 ZILE pana la

maine ma uit sa vad si eu ce scrie pe acolo. dar unde ai vazut afisul?

40+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Sherry, nastere usoara si curaj. Sa ai parte de cea mai frumoasa dubla intalnire cu gemenele frumoase si cuminti! Si....felicitari pentru alegerea numelor...Tare frumoase.....Noi ..mame de baieti sa ne vezi ce vom starmoci pe la gardul tau frumos in petit pentru fetele tale frumoase....si bafta multa maine!

Iuliana cu minune 36+ Tudor Constantin

AMR -3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

HAI SHERITRA

sa treaca noaptea repede si sa-ti vezi minunile in brate...

in rest, ptr toate burticutele la termen, hai! putina activitate sa dam de lucru majoretelor!!!

iar ptr mamici si delfinasi, o noapte linistita fara colici si fara prea multe "pauze de masa"

racusor, functioneaza chestia la buric sau doar asa, ca sa te afli in treaba... ca eu abia astept sa-mi pun cercelusul inapoi

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu fugiti cand sunt si eu pe fir. Sunt singurica cu fetele si am orare sa dorm fara alt adult in casa (acum 2 ani cand eram gravida cu Elisa a intrat un hot peste mine si Ana )

Hai Sheritra!
Sheri, uite asa mi te inchipui maine umbland pe holuri. Ce te-ai scos, arajata la taspe ace, deh ceza programata. Daca nu faceai si poze din lateral zau ca nu te credeam ca e burta de gemene grasane si la termen. Ai niste glezne . Tu si Carla, doua manechine, doar burta de voi. Intalnire perfecta cu gemenele maine!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Mai Sheri..maine poimaine nasti si nu ne-ai spus si noua ce nume ati ales pentru fetite........

Iuliana cu minune 36+ Tudor Constantin

AMR -3

nu vrea dom'le ii strict secret...asta in caz ca ea le stie...

Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 18 zile

Da-da-da !
Ieri s-a votat Amelia si Analisa!

Gagici, care-s mai destepte cu tehnica, imi trebe si mie un memory stick la camera de filmat de 8gb, unde gasesc la un pret ok? Tks! (acu m-am trezit!)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -1z

Aha, deci voi trei, toate cu "A". Parca vad ca bagi la titulatur Sheri + sotul = 3A
Faine nume oricum!
Noi am schimbat vocala A, E, I iar eu sunt O asa ca e gata sirul

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Sorina, sa inteleg ca ti-a pus plasturi cu estrogen? Interesant. Oare se gasesc in farmacii, fara reteta, sa comand sieu incaz ca...
In caz ca nu intru maine
Hai Sorina!Nastere usoara, travaliu scurt!
Poate Sorina si Btz se intalnesc la maternitate , stau si ele la o sueta in travaliu.
Paula, chiar ca trebuie sa faci ceva daca nu-ti place sa-l strigi asa. Poate bb isi alege o zi cand se serbeaza un sfant cunoscut sau cu nume mai normal. Ar fi un semn, zic si eu.
Rodika, ce frumos a inceput sa zambeasca. Si ce o rasfata mami, rochite, volanase, bentita , e ca o papusica. Se vede cat a fost de asteptata si cat o iubiti.
Avem numai mamici mamoase prin zona, Racusor doar a dat startul. Si Alina, si Carla ma fac sa fiu nerabdatoare sa-mi vad delfinasa.
Puiutz, dupa ceza sunt mai putine zile cu lohii. Probabil curata bine uterul in operatie.
Lala, Cristina, ne in continuare. Trebuie sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Deci nu pot sa dorm, m-am foit pe toate partile ca o placinta si nik, poate ma ia cu juma de ora inainte s asune ceasul.
Multumim mult de ganduri bune, tare ine ca n-am adormit si-am mai intrat sa le citesc, si ne vedem in formatie extinsa!

Larisso, ce faci, dormi? Hai te joci cu mine? Da si mie neste pepene ca mi-e o pofta !
Otilia, eu si sotul avem numele tot cu A, pe Alesia cam dupa criteriul asta am ales-o, si acum am zis sa nu facem discriminare!

AMR -1z

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Sorina, sa inteleg ca ti-a pus plasturi cu estrogen? Interesant. Oare se gasesc in farmacii, fara reteta, sa comand sieu incaz ca...
In caz ca nu intru maine
Hai Sorina!Nastere usoara, travaliu scurt!
Poate Sorina si Btz se intalnesc la maternitate , stau si ele la o sueta in travaliu.

da, se gasesc in farmacie fara reteta, dar sa stii ca nu au nici un efect. sora mea a purtat de la 38 de sapt si a nascut la 40 si 2 zile. l-am pus sa nu zic ca nu am facut ceva. multumesc de incurajari.

40+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Deci nu pot sa dorm, m-am foit pe toate partile ca o placinta si nik, poate ma ia cu juma de ora inainte s asune ceasul.
Multumim mult de ganduri bune, tare ine ca n-am adormit si-am mai intrat sa le citesc, si ne vedem in formatie extinsa!

Larisso, ce faci, dormi? Hai te joci cu mine? Da si mie neste pepene ca mi-e o pofta !
Otilia, eu si sotul avem numele tot cu A, pe Alesia cam dupa criteriul asta am ales-o, si acum am zis sa nu facem discriminare!

AMR -1z

nici eu nu am somn. la ce ora te duci la spital?

40+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput