BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pai daca plecam pe la 7.30, la cum goneste al meu, pe la 8 suntem la Giuly, o ora de inghesuiala si nervi la internare, sper ca fiind pacienta Profului sa reusesc in max 55 min.
Ma baga dupa un paravan constand intr-o usa de wc intredeschisa, un scaun facut de fabrica muncitoreasca Gh.Dej, mi se recomanda calduros niste papuci de cauciuc industrial culoarea kktului marimea 55, mi se va da o camasa jerpelita care a apucat vremuri mai bine in Primul RM, daca nu a prins chiar Unirea lui Cuza, rupta pana la lineea negra, destramata si descusuta bine la subtiori, ca sa-ncapa si durduleana de 150 kile, apretata de trebe s-o desfaci cu kaTerul, un halat din alt film - daca am noroc c-un cordon bun sa spanzuri o gaina- si apoi voi pleca cu ochii in jos rusinata ca o musulmanca, dorindu-mi o burqa pe fata ca sa nu ma recunoasca nimeni spre cine stie ce salon obscur, cu punga plina de borcane de pipi intr-o mana, murind de foame pana pe la 12 cand imi vor spune cand si cum ma taie.
Pretty romantic, ha? Asa ca nu dorm, imi imaginez o nastere misto, si plec spre supra-realism .

Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -1z

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Sorina, sa inteleg ca ti-a pus plasturi cu estrogen? Interesant. Oare se gasesc in farmacii, fara reteta, sa comand sieu incaz ca...
In caz ca nu intru maine
Hai Sorina!Nastere usoara, travaliu scurt!
Poate Sorina si Btz se intalnesc la maternitate , stau si ele la o sueta in travaliu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

da, se gasesc in farmacie fara reteta, dar sa stii ca nu au nici un efect. sora mea a purtat de la 38 de sapt si a nascut la 40 si 2 zile. l-am pus sa nu zic ca nu am facut ceva. multumesc de incurajari.

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Estrogen=estradiol=endorfine, se poate obtine si pe cale naturala, macerand un film XXX sau niste sex navalnic, mai ieftin si mai fain

AMR -1z

Mergi la inceput

Hai sa-mi schimb si semnatura daca tot sterg praful p-aci'1

AMR -nika, zero, nada, ciu-ciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Pai daca plecam pe la 7.30, la cum goneste al meu, pe la 8 suntem la Giuly, o ora de inghesuiala si nervi la internare, sper ca fiind pacienta Profului sa reusesc in max 55 min.
Ma baga dupa un paravan constand intr-o usa de wc intredeschisa, un scaun facut de fabrica muncitoreasca Gh.Dej, mi se recomanda calduros niste papuci de cauciuc industrial culoarea kktului marimea 55, mi se va da o camasa jerpelita care a apucat vremuri mai bine in Primul RM, daca nu a prins chiar Unirea lui Cuza, rupta pana la lineea negra, destramata si descusuta bine la subtiori, ca sa-ncapa si durduleana de 150 kile, apretata de trebe s-o desfaci cu kaTerul, un halat din alt film - daca am noroc c-un cordon bun sa spanzuri o gaina- si apoi voi pleca cu ochii in jos rusinata ca o musulmanca, dorindu-mi o burqa pe fata ca sa nu ma recunoasca nimeni spre cine stie ce salon obscur, cu punga plina de borcane de pipi intr-o mana, murind de foame pana pe la 12 cand imi vor spune cand si cum ma taie.
Pretty romantic, ha? Asa ca nu dorm, imi imaginez o nastere misto, si plec spre supra-realism .

AMR -1z

40+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Citat:

Hai sa-mi schimb si semnatura daca tot sterg praful p-aci'1

AMR -nika, zero, nada, ciu-ciu!

nu mai pot, rad cu lacrimi, sughituri, de toate la un loc!!!

40+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

am intrat la "cand vine barza" si dupa datele mele asta imi spun ei " Copilul trebuia deja sa se fi nascut! ". Zi-mi ceva ce nu stiu. Apas pe Info: sapt 1 de sarcina, alo oameni, adik je 40 de sapt am dormit????

40+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

HAI SHERI!!! TE ASTEPTAM IN FORMATIE NOUA!

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Citat:

AMR -1z

Esti de coma!

Ti-am vazut pozele. Vorba Otiliei, noroc ca te-am vazut si dintr-o parte, ca altfel...

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Prima mea noapte in care nu mai pot sa dorm de la 4 jumate

Sorina. Poate se-ndura delfinasul sa iasa la lumina zilei azi. Are ultimatum, nu?

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Prima mea noapte in care nu mai pot sa dorm de la 4 jumate

Sorina. Poate se-ndura delfinasul sa iasa la lumina zilei azi. Are ultimatum, nu?

Cris 38+ cu

sper ca astazi sa iasa la soare.

40+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput