BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 9
Sheritra spune:
Pai daca plecam pe la 7.30, la cum goneste al meu, pe la 8 suntem la Giuly, o ora de inghesuiala si nervi la internare, sper ca fiind pacienta Profului sa reusesc in max 55 min.
Ma baga dupa un paravan constand intr-o usa de wc intredeschisa, un scaun facut de fabrica muncitoreasca Gh.Dej, mi se recomanda calduros niste papuci de cauciuc industrial culoarea kktului marimea 55, mi se va da o camasa jerpelita care a apucat vremuri mai bine in Primul RM, daca nu a prins chiar Unirea lui Cuza, rupta pana la lineea negra, destramata si descusuta bine la subtiori, ca sa-ncapa si durduleana de 150 kile, apretata de trebe s-o desfaci cu kaTerul, un halat din alt film - daca am noroc c-un cordon bun sa spanzuri o gaina- si apoi voi pleca cu ochii in jos rusinata ca o musulmanca, dorindu-mi o burqa pe fata ca sa nu ma recunoasca nimeni spre cine stie ce salon obscur, cu punga plina de borcane de pipi intr-o mana, murind de foame pana pe la 12 cand imi vor spune cand si cum ma taie.
Pretty romantic, ha? Asa ca nu dorm, imi imaginez o nastere misto, si plec spre supra-realism
.
Shery
38-2z
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -1z
Sheritra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
da, se gasesc in farmacie fara reteta, dar sa stii ca nu au nici un efect. sora mea a purtat de la 38 de sapt si a nascut la 40 si 2 zile. l-am pus sa nu zic ca nu am facut ceva. multumesc de incurajari. ![]() 40+ Bogdan-Andrei AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...![]() |
Estrogen=estradiol=endorfine, se poate obtine si pe cale naturala, macerand un film XXX sau niste sex navalnic, mai ieftin si mai fain
Shery
38-2z
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -1z
Sheritra spune:
Hai sa-mi schimb si semnatura daca tot sterg praful p-aci'1
Shery
38-2z
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -nika, zero, nada, ciu-ciu!
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Pai daca plecam pe la 7.30, la cum goneste al meu, pe la 8 suntem la Giuly, o ora de inghesuiala si nervi la internare, sper ca fiind pacienta Profului sa reusesc in max 55 min. Ma baga dupa un paravan constand intr-o usa de wc intredeschisa, un scaun facut de fabrica muncitoreasca Gh.Dej, mi se recomanda calduros niste papuci de cauciuc industrial culoarea kktului marimea 55, mi se va da o camasa jerpelita care a apucat vremuri mai bine in Primul RM, daca nu a prins chiar Unirea lui Cuza, rupta pana la lineea negra, destramata si descusuta bine la subtiori, ca sa-ncapa si durduleana de 150 kile, apretata de trebe s-o desfaci cu kaTerul, un halat din alt film - daca am noroc c-un cordon bun sa spanzuri o gaina- si apoi voi pleca cu ochii in jos rusinata ca o musulmanca, dorindu-mi o burqa pe fata ca sa nu ma recunoasca nimeni spre cine stie ce salon obscur, cu punga plina de borcane de pipi intr-o mana, murind de foame pana pe la 12 cand imi vor spune cand si cum ma taie. Pretty romantic, ha? Asa ca nu dorm, imi imaginez o nastere misto, si plec spre supra-realism Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -1z |

40+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Hai sa-mi schimb si semnatura daca tot sterg praful p-aci'1 Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -nika, zero, nada, ciu-ciu! |

nu mai pot, rad cu lacrimi, sughituri, de toate la un loc!!!

40+
Bogdan-Andrei
sorina_goga spune:
am intrat la "cand vine barza" si dupa datele mele asta imi spun ei " Copilul trebuia deja sa se fi nascut! ". Zi-mi ceva ce nu stiu. Apas pe Info: sapt 1 de sarcina, alo oameni, adik je 40 de sapt am dormit???? 

40+
Bogdan-Andrei
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Pai daca plecam pe la 7.30, la cum goneste al meu, pe la 8 suntem la Giuly, o ora de inghesuiala si nervi la internare, sper ca fiind pacienta Profului sa reusesc in max 55 min. Ma baga dupa un paravan constand intr-o usa de wc intredeschisa, un scaun facut de fabrica muncitoreasca Gh.Dej, mi se recomanda calduros niste papuci de cauciuc industrial culoarea kktului marimea 55, mi se va da o camasa jerpelita care a apucat vremuri mai bine in Primul RM, daca nu a prins chiar Unirea lui Cuza, rupta pana la lineea negra, destramata si descusuta bine la subtiori, ca sa-ncapa si durduleana de 150 kile, apretata de trebe s-o desfaci cu kaTerul, un halat din alt film - daca am noroc c-un cordon bun sa spanzuri o gaina- si apoi voi pleca cu ochii in jos rusinata ca o musulmanca, dorindu-mi o burqa pe fata ca sa nu ma recunoasca nimeni spre cine stie ce salon obscur, cu punga plina de borcane de pipi intr-o mana, murind de foame pana pe la 12 cand imi vor spune cand si cum ma taie. Pretty romantic, ha? Asa ca nu dorm, imi imaginez o nastere misto, si plec spre supra-realism Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -1z |
Esti de coma!

Ti-am vazut pozele. Vorba Otiliei, noroc ca te-am vazut si dintr-o parte, ca altfel...
Cris
38+ cu
Cris2010 spune:
Prima mea noapte in care nu mai pot sa dorm de la 4 jumate
Sorina

. Poate se-ndura delfinasul sa iasa la lumina zilei azi. Are ultimatum, nu?
Cris
38+ cu
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Prima mea noapte in care nu mai pot sa dorm de la 4 jumate ![]() Sorina ![]() ![]() . Poate se-ndura delfinasul sa iasa la lumina zilei azi. Are ultimatum, nu?Cris 38+ cu ![]() |
sper ca astazi sa iasa la soare.
40+
Bogdan-Andrei