BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 7
Sheritra spune:
Deci are tata 4 fete, basca soacra, basca cateaua, nici o alta puta in batatura
! E rajah mai!
Shery
38-2z
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -1z
larissa_79 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Sheritra
Danke, danke! Vezi ca taman nr tau de tel l-am luat, roaga-te sa nu nasc la noapte ca te scol sa-ti dau vestea buna .Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -1z |
a..pai nu prea ai pe cine trezi..ca mai nou nu dorm noaptea...mananc pepene, bantui prin bucatarie....ma zgaiesc pe geam la mosii care nu au somn ca si mine...din astea....uf....totusi noaptea asta sper sa dorm...
Larisa
37+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 18 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Sheritra spune:
Ei, pai ma retrag si eu la un
ca ma obosira emotiile, sa fiu maine in forma, tonus muscular beton
la toata gasca si ne auzim in formula noua!
Shery
38-2z
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -1z
RAMONELLA spune:
Sheri draga iti doresc nastere usoara si sa-ti creasca fetele mari si sanatoase!!!Doamne ajuta!Pupici Alesiei!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
racusor2010 spune:
a inceput nebunia la noi,..la inceput cand ii dadeam sa pape lapte praf si dormea toata ziua mi se parea usor sa ai bebe...
acum nu mai stiu pe unde sa scot manusa ![]()
am ajuns sa notez ce trebuie sa fac, sa nu uit, dar le tot aman de pe o zi pe alta..
de 3 zile incerc sa ma epilez ![]()
si sa sun nasii sa vorbim de botez...plus ca nu am apucat sa despachetez tot si nu stiu unde mi-e crema de fata 
ieri m-am dat pe corp cu crema lui andrei
dar nu mai suport fara sa ma creia o pauzasc dupa dus dar cine are timp sa se uite prin cutii 

dar azi am reusit sa mergem sa comandam canapea pentru camera lui bebe (acum am un pat de o persoana pe care vreau sa il mut in birou)...vine saptamana viitoare..
am ajuns si la Piciul dar nu am gasit mai nimic de nou nascut 
plus o acritura vanzatoarea
maine merg la miniblue
si am descoperit pe aproape magazine cu rochite sa merg sa imi iau vreo 2 sa nu se mai vada burdihanul 

dar nu inteleg de ce tot retin apa..am picioarele mai umflate ca in sarcina, ma strang pana si adidasii 
cred ca si de asta nu slabesc deloc, ca retin apa 

nu stiu ce a patit Andrei dar in seara asta dupa tzitzi nu s-a mai culcat pana la baita, apoi a papat bibe (ca abia papase la tzitzi si mami nu mai avea sa il sature) si in sfarsit doarme 

saracul uneori e asa agitat cred pentru ca nu e satul, dar nici nu trage tot de la mami, ca e lenevia intruchipata...dar ii place acum sa stea sa molfaie sanul...e in stare sa stea jumate de ora asa doar sa molfaie ![]()
![]()
ar trebui sa ma culc....cred ca mai doarme vreo ora pana la papa, desi acum caraie prin somn, speram sa nu se trezeasca sau sa nu fie burtica, ca apoi iar dormim pe burtica lu mami ![]()
m-am intins ca o placinta..dar cum va vad asa rar imi era dor de voi 
aa, belu, sa iti fie de bine mutarea...sa dea DOmnul sa fie bine aici
Carmen ma bucur pentru vestile bune despre Leti si tine 

Doamne ajuta sa fie bine micul Sebi si SImona, si Teodora si Cris
de Mihaela (No name) mai stiti ceva? cum e micuta?
nu mai stiu ce voiam sa va zic...ma duc sa dorm putintel, pana face ochi brotacelul...
noapte buna delfinariu! nasteri usoare!
PS eu citesc la voi cum va simtiti in luna a noua, ce simtiti in travaliu...ma simt asa ciudat ca am nascut si nu am experimentat astea...a fost asa pe neasteptate 
poate la urmatorul bebe (fetita)![]()
mami de brotacel Andrei Ioan
ciristina_serban spune:
Shery, ce frumoasa e burtica ta de gemenutze... In rest stai taree bine. Bravo!!!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
Mycya spune:

HAI SHERY

Sorina
asteptam vestea cea mare maine ca tt ai ajuns la 40 de saptamani 
Racusor din cate am inteles micutza Mihaela nu a rezistat
si eu intrebasem de ea cand m-am intrs din tara si am aflat vestea cea cumplita
Shery am vazut si eu pozele
tu chiar esti sexy mama mai ales ca ai doi bebei acolo
Larisa super dulapiorul cu hainute si geanta care asteapta ea mandra ziua cea mare.
fetele mie mia aparut linia aia dar e foarte foarte stearsa, se vede doar putin si din fericire nici in jurul buricului nu mi sa schimbat culoarea
si de dormitul pe burta uii credca o sa am impresia ca dorm pe un nor asa de bine va fi
pana atunci ne mai chinuim o luna, mai induram intepaturi, impunsaturi in burtica si tot tacamul
Bianca
35 +
Andra Maria
anagia spune:
Buna seara burtici si mamici!
Sheritra arati super, vorba fetelor.
Nastere usoara si bebeline sanatoase si papacioase!
Eu raprtez 39 de sapt si 5 zile maine si suntem tot 2 in 1. Mi s-au lungit urechile asteptand vreun semn, contractie, dop, dar nimic, doar durerile mele de burta care au tinut toata sarcina. Maine mergem la dr sa vedem ce vesti ne mai da.
A nascut vreo mamica la elias?
Eram curioasa cum e cu hainutele ptr bb!
Pupici si Noapte buna!
georgiana
39+ cu
&
amalia (06 august 2006)
CarmenAlbu spune:
Am vazut geanta Larisa
, mumoasa o sa fii sic pe acolo o sa zica lumea ca vii la hotel!!! Si eu am asemanatoare, de fapt e a sotului pt cand merge la tenis, dar acum am luat-o eu![]()
Am vazut si pozele lui Sherry, vroiam sa-i urez noapte usoara si bafta multa maine!!
Ma duc si eu la culcare ca de maine incepem saptamana 37

Sorina 40??? eu nu as vrea parca nici asa ca se face leti sigur de 4500 grame, de saptamana viitoare sunt multumita daca vine!! Pe miercurea, joia viitoare sa vina linistita!!!
Paula daca simti ca nu e numele lui sa ii gasesti altul neaparat ca pe urma te bantuie gandul!!
Nici eu nu sunt fan Raul
,
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu 
AMR 4+
CarmenAlbu spune:
Gata si uite asa in cateva zile suntem la termen cu Doamne Doamne inainte!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu 
AMR 3+