BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

cam liniste dupamiaza asta in delfinariu...se vede ca nu mai sunt burticile consemnate la pat....au scapat repede la cumparaturi

Cryss cum te mai simti? bebelina cum e?
Crispo tinem pumnii sa fie bun lichidul si sa mai stea putin bebe sa vina cand vrea el si nu prin inducere.

Dragaica bafta la doctor

EDIT. Cryss acu am vazut ca ai dat vesti de voi doua. sa va ajute Dumnezeu in continuare

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

hai Shery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crissy, tot binele din lume pt tine si micuta Teodora

Dragaica, bafta la control!

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

hai ca m-ati facut sa bocesc... am vaz mess de pe prima pagina, nu am cuvinte sa va multumesc pt asta.

Otilia, rodyka, arissa, pt mesaje, imi cer scuze ca nu am rasp la ele.

michelle, am tinut periodic legatura telefonic sau m-a vizitat. O sa am ocazia sa intorc serviciul.

Eu m-am externat astazi deci am inviat

Fata mai sta mult si bine. A ajuns la 1240 iar ieri avea 1260 g . Sper sa o tina tot asa. Maine plec la Humor, duminica ma mut in Iasi pana se externeaza si pisicuta.

Fiti cuminti, nasteti la termen. Nu doresc nimanui copil prematur. Am avut noroc cu psihologul spitalului, venea zilnic sa vorbim, altfel o luam oe aratura cu siguranta...
Sanatate!

Cristina 29 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mult noroc.Ne rugam la DD pentru voi si sper sa ai curaj sa mergi mai departe.o sa fie bine, o sa vezi.

Laura 36+ cu
AMR 3+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

crissy, doamne ce ma bucur sa aud ca pisicuta ta pune pe ea rapid...si mai ales ca tu ai o stare de spirit buna. asta chiar conteaza enorm pt amandoua.

larisa, nici un semn de la sheri?

ale, bine ai venit alaturi de noi. vezi ca mai sunt cateva timisorence pe aici. mov, experimentata, care a nascut un flacau de 4 kg si eu si ramo, pe care ne cam asteapta cutitul pe 19.

Ela 37+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna burtici si mamici

Am citit pe diagonala si nu am retinut prea multe

Crissy bine ai venit acasa si fii tare ca si bebelina o sa fie bine.

Raportez de la doctor...am facut oar eco, diseara la 9 imi face si pe "calul balan" control....bebe este bine mersi, lichidul este cam la lim. inferioara, dar nu pune probleme lui bebe, zice ca ar avea in jur de 3000 si ceva...dar nu mi-a zis exact cam cat...si mia zis teoretic in cateva zile ar trebui sa nasc,iar daca in maxim o sapt nu vine singur sa ma internez ptr. inducere ...eu sper totusi sa nu fie nevoie...sa vina el singurel...vom vedea diseara ce zice de dl.col...oricum contractiile sunt din ce in ce mai dureroase, nu regulate, dar dureroase...

Ma bag la un nani ca sa am forte pentru ce a mai ramas de trebaluit pe aici...

p.s.dincoolo am vazut ca merge cablul, poate am noroc si cu netul ...daca nu...dupa controlul de la 7 nu mai pot intra sa va zic ce si cum, ca la 5 ducem si ultima mobiluta si mi raman doar sacose cu diverse chestii...asa ca urez nasteri usoare fetelor care vor mai naste in timpul asta, delfinasi sanatosi, travalii cat mai scurte si sa aveti pregatite motatele, cand va dau semnalul ...cel tarziu sapt.viitoare imi cunosc si eu delfinasul

-ici

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 1 zi......sau ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Dragelor Sheri a nascut 2 fetite sanatoase 2400kg si 3250kg.

super, sa fie sanatoase si cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Doamne ce de vesti bune!

Crissy ma bucur pt esenta ta micuta si luptatoare caeste pe drumul cel bune si catu ai o stare de spirit buna!

FELICITARI SHERI SA ITI TRAIASCA PISICUTELE PRETIOASA SA FIE SANATOASE SI PAPACIOASE SI SA ITI ADUCA NUMAI BUCURII! REFACERE RAPIDA

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mirela, una dintre fetite are peste 3 kg sau ai gresit, are tot 2 kg si ceva? ca mi se pare f mare..noi numa cu unu si ajung la 3 kg si un picut.
la noi tot asa, niciun semn. asteptam ziua de vineri pt monitorizare. apai atunci sa faca bine sa ma lase sa ma relaxez in wk..sa vina sapt viit..:):)

Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare, burtici si mamici!

Bravo, Shery! Felicitari si sa va traiasca cele doua minuni dragalase, sa fie sanatoase, papacioase si ascultatoare!

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput