BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 15
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale_iuli Buna dimineata! Suntem nou venite pe forum si ne pare bine de cunostinta. Alexandra (35s +) si Julia Mihaela |
Bun venit!

Scrie repede 10 mesaje ca sa te putem citi in timp real!
Alina
36+ cu 
gargarita
baby78 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Hai sa-mi schimb si semnatura daca tot sterg praful p-aci'1 Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -nika, zero, nada, ciu-ciu! |

Sherita noastra ..glumeata pana in ultima clipa....Iuliana
cu minune 36+
Tudor ConstantinAMR -3
crissy77 spune:

bau
naste Carla si Sheritra??????? Nastere usoara si bb sanatosi.
Cristina
29 s cu
&
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
Dragaica spune:
Hai Sheri, nastere usoara si fete papacioase
Mai fetelor ce-i cu blocajul asta ![]()
dati drumu la delfinasi nu-i mai tineti acolo ![]()
![]()
![]()
Eu ma am putin si plec la control sa vad ce-mi fac ratoii, daca au pus carnita pe ei, daca sunt cu capu la iesire ori ba 

Sper sa vin cu vesti bune ![]()
Pup la fete.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
33+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
bumblebee spune:
citat din mesajul lui crissy77![]() bau naste Carla si Sheritra??????? Nastere usoara si bb sanatosi. Cristina 29 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)Site personal |
Crissy, ce faci iubita? ce face micuta Teo?

Alina
36+ cu 
gargarita
btz_ovi spune:
Sorina si eu care ziceam ca maine dupa control iti fac o vizita pe sus.
Parca ma vad si eu maine ca-mi zice dr mea gine "col inchis,lung,nu nasti"

39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 7 ZILE
pana la 
crispro spune:
Ale_Iuli, bine ai venit!
Crissy, cum sunteti? Multi
de la noi.
Eu beau ceva granule homeopate, care au inmoaie colul. Cica nu declanseaza nasterea, nu produc contractii, doar ca fac colul moale, ca atunci cand tre sa nasc, sa imi fie mai usor cu dilatarea. De ieri am inceput doar, si continui toata saptamana. Noi luni mergem la control sa luam decizia- daca il grabim pe bebe (din lipsa de lichid) sau il mai tinem...
Cristina
38+ cu 
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Pai daca plecam pe la 7.30, la cum goneste al meu, pe la 8 suntem la Giuly, o ora de inghesuiala si nervi la internare, sper ca fiind pacienta Profului sa reusesc in max 55 min. Ma baga dupa un paravan constand intr-o usa de wc intredeschisa, un scaun facut de fabrica muncitoreasca Gh.Dej, mi se recomanda calduros niste papuci de cauciuc industrial culoarea kktului marimea 55, mi se va da o camasa jerpelita care a apucat vremuri mai bine in Primul RM, daca nu a prins chiar Unirea lui Cuza, rupta pana la lineea negra, destramata si descusuta bine la subtiori, ca sa-ncapa si durduleana de 150 kile, apretata de trebe s-o desfaci cu kaTerul, un halat din alt film - daca am noroc c-un cordon bun sa spanzuri o gaina- si apoi voi pleca cu ochii in jos rusinata ca o musulmanca, dorindu-mi o burqa pe fata ca sa nu ma recunoasca nimeni spre cine stie ce salon obscur, cu punga plina de borcane de pipi intr-o mana, murind de foame pana pe la 12 cand imi vor spune cand si cum ma taie. Pretty romantic, ha? Asa ca nu dorm, imi imaginez o nastere misto, si plec spre supra-realism Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -1z |
Vai, vai...asa patim toate pe acolo....e tare distractiv:) - si nu uita de standul de ziare de langa.Bafta multa, banuiesc ca pana la ora asta ai aflat ceva :*
Laura
36+ cu 
AMR 3+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu
crissy77 spune:
hai ca m-ati facut sa bocesc... am vaz mess de pe prima pagina, nu am cuvinte sa va multumesc pt asta.
Otilia, rodyka, arissa, 
pt mesaje, imi cer scuze ca nu am rasp la ele.
michelle, 
am tinut periodic legatura telefonic sau m-a vizitat. O sa am ocazia sa intorc serviciul.
Eu m-am externat astazi deci am inviat![]()
Fata mai sta mult si bine. A ajuns la 1240 iar ieri avea 1260 g
. Sper sa o tina tot asa. Maine plec la Humor, duminica ma mut in Iasi pana se externeaza si pisicuta.
Fiti cuminti, nasteti la termen. Nu doresc nimanui copil prematur. Am avut noroc cu psihologul spitalului, venea zilnic sa vorbim, altfel o luam oe aratura cu siguranta...
Sanatate!
Cristina
29 s cu
&
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
giorgia23 spune:
Wow ce titlu

FELICITARI DENISA...recuperare rapida si mult laptic 

BINE ATI VENIT CARLA SI MATTEO...sa fiti sanatosi,fara colici si sa va bucurati parintii

HAI SHERY...nastere usoara si recuperare rapida 
Eu tanjesc dupa noptile dormite cap-coada...offf ne supara rau colicii..aseara am avut o noapte mai linistita si am dormit si eu mai bine...eu va tot citesc dar nu mai apuc sa scriu si nici sa retin mare lucru...sper sa ne revenim cu programul
GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze