BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 17
puiutz_mic spune:
Crissy, ne bucuram ca sunteti mai bine, ne rugam in continuare ca micuta Teodora sa recupereze bine si repede in greutate! Si tie multa sanatate!!!
Elena
34+ cu un
cuminte
AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo mirela, una dintre fetite are peste 3 kg sau ai gresit, are tot 2 kg si ceva? ca mi se pare f mare..noi numa cu unu si ajung la 3 kg si un picut. la noi tot asa, niciun semn. asteptam ziua de vineri pt monitorizare. apai atunci sa faca bine sa ma lase sa ma relaxez in wk..sa vina sapt viit..:):) Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica |
asta e mesajul care l a postat catalina pe sub. gravidute prin fiv
shery ne va lamuri mai bine
oricum ar fi santoase sa fie
anca_vlad spune:
domane ajuta sa fie sanatoase!
eu cred ca bag un pui de somn!
macra o ora!
sa ii spunem somnul de frumusete!

![]()
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
puiutz_mic spune:
Sunt emotionata, sunt proapata matusica! Verisoara mea de care va ziceam ca ar trebui sa nasca saptamana viitoare... a nascut azi dimineata la 5...a ajuns la spital cu dilatatie 8 si intr-o ora a nascut o fetita sanatoasa, de 3700 gr si 54 cm lungime, Gabriela-Fatma!
Sunt tare mandra de nepotica mea!
Daca as nate si eu asa usor...
Elena
34+ cu un
cuminte
matusa77 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Sunt emotionata, sunt proapata matusica! Verisoara mea de care va ziceam ca ar trebui sa nasca saptamana viitoare... a nascut azi dimineata la 5...a ajuns la spital cu dilatatie 8 si intr-o ora a nascut o fetita sanatoasa, de 3700 gr si 54 cm lungime, Gabriela-Fatma! Sunt tare mandra de nepotica mea! Daca as nate si eu asa usor... ![]() Elena 34+ cu un cuminte![]() AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
Sa-ti traiasca nepotica
saptamana 37
Ducu
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Sunt emotionata, sunt proapata matusica! Verisoara mea de care va ziceam ca ar trebui sa nasca saptamana viitoare... a nascut azi dimineata la 5...a ajuns la spital cu dilatatie 8 si intr-o ora a nascut o fetita sanatoasa, de 3700 gr si 54 cm lungime, Gabriela-Fatma! Sunt tare mandra de nepotica mea! Daca as nate si eu asa usor... ![]() Elena 34+ cu un cuminte![]() AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
Sa-ti traiasca nepotica
. cred ca toate visam la o nastere usoaraCris
38+ cu
puiutz_mic spune:
Eu sunt cam ametita de nesomn, azi-noapte de pe la 2-2.30 nu am mai inchis un ochi...au inceput sa cante cocosii, pasarelele, s-a luminat de ziua si eu tot cu ochii in tavan... Bebe Raducu ma lovea strasnic in vezica cu picioarele, de simteam ca o sa mi-o dea afara
, pishu din ora in ora...
Cred ca pe la 7 adormisi si eu, dupa ce s-a mai linistit baiatul meu cu fotbalul. Si la 9 ma suna vara-mea ca a nascut... mi-a zburat tot somnul, de parca nascusem eu
Brusc am inceput sa devin nerabdatoare sa-mi tin si eu comoara in brate!!!! Off, mai am de asteptat!
Elena
34+ cu un
cuminte