Bobocei de sept-oct 2008 (298)
Raspunsuri - Pagina 9
gaia.nevia spune:
aha, seamana cu pandispanul; sa ne zici cum iese, ca suna bine (si cum a mancat deiu).
mie nu imi vine sa mai fac nimic, pentru ca daca nu mananca trebuie sa arunc, pentru ca nu mai sunt mama pubela.
Am oroare sa arunc mancare daca mai este buna, asa ca obisnuiam sa mananc toate resturile si sa ling toate linguritele. Naspa pentru aspectul meu exterior... acum nu mai fac, dar ma enervez rau de tot cand trebuie sa arunc.
Mimihoo spune:
Ada, asa mi s-a parut si mie Sofia aseara inainte de culcare, i-am dat si eu Nurofen si am pregatit homeopatele de rosu in gat ...dar peste noapte, dimineata nu a facut febra.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Sa stiti ca totul e ok la noi; n-am mai citit si n-am mai scris caci am inceput sa lucrez si cu doi copii, serviciu si nici un alt ajutor dureaza putin pana cand o sa-mi gasesc o rutina astfel incat sa am si ceva timp liber. Momentan e haos.
Va urez numai bine tuturor!
dyanira spune:
Lumi off ce nasol.Cu mancatul pasat eu zic ca nu trebuie sa iti faci griji vori trece ei si la bucatele.Eu nu ii mai pasez lui Deiu de la 1 an dar el avea si dinti de pe atunci.Acum nu ii pasez absolut nimic mananc asa intreg.Ca sfat poate ar trebui incet incet sa nu le mai pasezi ca sa se invete.
Ada va spun cum a iesit dar asta daca nu cumva voi fi prea obosita sa le mai fac.Noi avem tata pubela asa ca e ok din punctul asta de vedere.![]()
Mimihoo ce homeopate dai pt rosu in gat??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Buna fetele! Sa stiti ca totul e ok la noi; n-am mai citit si n-am mai scris caci am inceput sa lucrez si cu doi copii, serviciu si nici un alt ajutor dureaza putin pana cand o sa-mi gasesc o rutina astfel incat sa am si ceva timp liber. Momentan e haos. Va urez numai bine tuturor! mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Claudia te cred ca e greu.In ce domeniu lucrezi?Programul cum e??
Multa bafta si acomodare rapida.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Muuh spune:
claudinna din pacate Jesper Juul nu este tradus. La un moment dat a aparut o tipa care zicea ca lucreaza pentru el in Austria si ca urmau sa patrunda pe piata romaneasca dar intre timp a fost bannata si nu a mai dat semne de viata. Este insa pe acel forum o mamica ce si-a propus sa traduca Juul dar cumva pentru uzul nostru intern, iti spun daca se concretizeaza ceva.
Muuh spune:
Ada am vazut cartea recomandata de tine cu "Ritmurile lunii" pe scribd, se poate descarca de acolo.
ClaudiaH spune:
Dyanira, merci! Sunt asistenta medicala, deocamdata lucrez mai mult de dimineata insa incep la ora 6. Fiind la inceput ajung acasa terminata; m-as pune direct in pat insa dupa ce ajung trebuie sa o iau pe Lucia apoi pana o schimb pe ea, pana ne jucam putin vine si Stefan, trebuie sa discut si cu el despre gradinita, sa-l pun sa scrie sa coloreze, apoi pregatesc masa, le fac baie, mancam, ii culcam si abia daca mai ramane ceva timp sa schimb cu sotul cateva cuvinte si e gata ziua. Bineinteles ca printre toate cele enumerate vine si curatenia, ordinea, spalatul rufelor si pregatitul hainelor pentru a doua zi. Dimineata tati scoala copiii, ii hraneste si pregateste de plecare, ii duce pe fiecare la locul lui. Tot el face cumparaturile si celelalte comisioane. Ne oragnizam, ajutam reciproc si functioneaza insa... pana ne obisnuim mai duraza putin si deocamdata ni se pare greu. Asa ca o vreme probabil n-o sa mai trec pe aici. O sa revin insa din cand in cand cu vesti despre noi.
dyanira spune:
Claudinna care erau cartile cu magneti de la Teora care le aveti voi?Am vazut in poze cum se juca Razva cu magnetii.Vreau sa le iau si eu.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Claudia da e greu.Eu am inceput la 1 mai si numai 2 zile pe sapt cate 6 ore si mi s-a parut criminal.Acum sunt in vacanta insa din 1 sept incep serviciul normal zilnic.Sincer mi-e tare groaza.Va fo mai greu 2-3 luni pana imi voi intra in ritm.La mine e mai usor ca am un program mai lejer insa aiurea distribuit dar din pacate eu nu prea pot conta pe ajutorul sotului el lucreaza 10-12-14 ore pe zi deci eu sunt singura cu Deiu si ma va ajuta si ,,bua".
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR