Bobocei de sept-oct 2008 (298)
Raspunsuri - Pagina 10
claudinna spune:
Dya, noi avem
http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6607&category=06
http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6542&category=06
http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6543&category=06
http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6674&category=11
sunt multi magneti si te poti juca multe chestii cu ei, nu numai ce arata in carti. cartile au paginile cu magneti si poti sa pui obiectele pe acolo, dar e mai frumos pe frigider/tabla magnetica, zic eu....
mai tarziu poti face clasificari, asocieri, povesti..o nebunie![]()
noi toata ziua le scimbam locul
sper sa-i placa si lui Deiu!
daca vrei detalii, le pozez mai de aproape pe ale mele
mie cel mai mult mi-a placut ultimul, Atlas cu animale si cred ca le va folosi si la scoala, e si la un pret f bun
Muhh, am bagat la cap
, merci!
Adasper sa fie bine baiatul!
Mimihoo, sanatate si Sofiei!!
claudinna spune:
si acum sa-mi laud nitel baiatul:
de cateva zile isi da jos pantalonii si se aseaza pe olita, se ridica si-si ridica pantalonii, singurel, bineinteles (nu face intotdeauna ceva la olita)
se incalta si se descalta singur din sandalutele tip Crocs
urca si coboara 2-3 trepte, fara sa se tina de ceva, ff precaut, incet, dar ii reuseste
dyanira spune:
Claudinna merci.
Am vazut ceva poze la voi pe FB cand se juca Razva pe frigider cu ei.de atunci mi-a placut si mi-a ramas gandul la ei.Acum ca am ceva banuti disponibili ma bag la o comanda ca vad ca e inca valabila reducerea de 20%.
Atlasu cu animale e chiar super fain.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ce fain ca Razva reuseste sa se imbrace singur si sa coboare scarile.Cum merge operatiunea olita??
Deiu de vreo 2 zile e tare constipat si nu il mai pun cand face kk sper sa nu regreseze...
Si tot de vreo 2 zile zice intr-una te-te , te -te pana azi nu m-am prins ce inseamna.In traducere e uite-uite asa ii zic eu cand ii arat ceva![]()
Si ca o dovada ca traim in Romanica aseara am intrat sa duc carucioru lui Deiu in uscatorie si el a ramas afara supravegheat de o vecina care era cu fetita afara.El se juca cu mingea ea ii urmarea pe amandoi.Era putin mai departe de Deiu si el a aruncat mingea in parcu din fata.Pana sa ajunga ea sa i-o dea (esi graviduta nu poate alerga repede) a venit un individ care a luat mingea si a bagat-o in plasa si a plecat cu ea.Degeaba a strigat ea la el eu cand am iesit nici nu se mai vedea.Nu imi pare rau de minge desi era o minge super faina de piele din aia pt handbal rosu cu negru primita cadou de la colegii mei antrenori de handbal pt Deiu ci de suferinta copilului.A plans atat de mult dupa minge si cand a venit taica su dupa vreo ora plangea si ii arata locul unde a fost mingea...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Claudina, ce frumos!
Radu urca si coboara si el fara sa se tina, uneori imi cauta mana, dar de regula vrea el singur.
Se descalta singur cand ii spun, iar cand plecam imi aduce pantofii (papii) si ia cheile si vrea sa le vare in broasca.
Stie ce pantofi sa aduca la fiecare, mie, lui, lui Dorel si lui tati. Nu-i incurca intre ei si sigur aduce ce am purtat ultima oara cand am iesit ![]()
Na ca m-am laudat si eu. Edit. Ca sa nu ma incadrez la o anumita categorie de mame ultraposesive, imi corectez si limbajul. Na ca am laudat si eu pe Radu. ![]()
(ne-au trimis de la gradinita carti pe mail, si citeam cate ceva pe fuga. Sunt 2 carti, Totul se intampla pana la 6 ani de care stiti deja, si meseria de parinte - nu prea imi place cum e scrisa... si se adreseaza parintilor de scolari /introducerea insa e general valabila, daca vreti trimit pe mailul comun).
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia dya, ce oribil!!!!! Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Da si daca am sta pe vreo fundatura sau eu mai stiu dar asta se intampla in fata blocului nostru un bloc cu magazine jos toate deschise la ora aia situat pe unul din bulevardele mari ale orasului.Deci unii nu au jena de nimic nici ca sunt vazuti de o gramada de alti oameni.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ada
am recunoscut partea cu papuci in ce ai povestit de Radu.Si deiu ne da papucii la fiecare cand sa plecam si tot asa cei cu care am fost incaltati ultima data.Partea proasta e ca insista sa ne incaltam doar cu aia asa ca nu pot sa ma incal cu ce vreau eu ci cu ce vrea el![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Monyca.C spune:
Fetelor ajutat-ma si pe mine cu un sfat va rog..puiul meu mic Nicolas are dermatita atopica 

diagnosticat de pediatu, este igrozitor nu stiu ce sa-i mai fac, la inceput a fost rosu in obrajori si barbita, apoi s-a extins piept, brate, incehieturile mainilor si picioarelor, intre degetele, am vaut acum si pe pulpite, are pielea fff uscata chiar si in cap 

am cumparat toate cremele posibile si imposibile, cred ca am sa fac colectie, am ajuns sa-l disper pe sot, zice ca-i ca o fetita, mai in gluma mai in serios
..acum m-am oprit la ADERMA EXODERMA, stiu ca e si in Romania, o cunostinta de aici care a avut pb cu fetita mi-a recomandat AVENE TRIXERA, stiti ceva de ea? este buna? ce as putea sa mai fac, cu ce sa-i mai dau? am pus-o pe mama sa-mi trimia pachet cu tarate, am inteles ca ar fi bune dar nu fac nici astea minuni :((((
mi-e asa mila de el cand il vad asa necajit...
pediatru ne-a zis ca abia spre 2 ani va scapa de ea dar...
oare din ce cauza se face ? aveti idee ?
sa merg si la un dermatolog cu el ?
cineva mi-a zis ca a folosit si o crema cu cortizon dar totusi mi-e frica sa o folosesc...e prea mititel..
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
si
mic mic Nicolas Timotei (20.04.2010)
poze cu printesa mea si nu numai
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
Xor spune:
Dya - neaparat trebuie sa se cunoasca "fratiorii" nostri ca prea bine seamana unul cu celalalt in multe privinte....
Mark are mancarea zilnica ciorbita in rest...ciuguleste...ce-i place astazi nu-i mai place maine sau invers....in schimb mananca f bine fructe, de orice fel, nu ii mai pisez nimic de la un an si mananca alimente de orice consistenta (oricat de tari sau moi ar fi...). Lumi - hunii de ce nu mananca decat pisat, nu le place consistenta sau se ineaca cu bucatelele? Cred ca ar trebui incet incat sa treci de la blender la bucatele ff fine taiate cu cutitul, apoi incat incat mai marisoare....
Noi avem alta problema....de vreo 2 sapt e ff nervos...si noaptea se foieste mult prin somn, se trezeste chitcaind pe la 2-3, nu ste ce vrea, ba in brate, ba pe jos, ba in pat la noi, ba vrea apa ba nu vrea...apoi adoarme inapoi....ziua nimic nu-i convine, nu vrea la plimbare pe unde vreau eu/bona, tranteste toate usile, izbeste toate jucariile...daca ii fac observatie, pe langa piscaturile, muscaturile si flocaielile obisnuite pana acum, bate si din picior sau tipa pana se inroseste, se izbeste in fund si se ciupeste pe el.....nu stiu ce i se intampla si de unde starea asta acuta (care vad ca se cronicizeza
) de nervozitate