Bobocei de sept-oct 2008 (298)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Monyca - noi am scapat cu Aderma si la baita am folosit doar Seba Med - ai mare grija si la cosmeticalele pe care le folosesti la Nicolas....Cat mai era Mark mic mic ii mai puneam in apa de la baita ceai din flori de fan...
Claudinna - Ava e un mare barbatel...a dovedit-o mereu
Dya - in ceea ce priveste mingea, din pacate asta e societatea in care traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica & Lidia

Soricel de Babytza, sanatate multa

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Claudia sa treaca repede perioada de acomodare !

Lumi mai am doua amice care au aceeasi problema cu mancarea: picii nu mananca decat pasat; din fericire nu am treaba si cu asta ca al meu mananca si mar intreg daca ii pun in mana; ii place sa manance clar bucatele din mancare; la huni nu cred ca e o problema pt ca ei mananca crantanele, pe cand copii de care vb nici macar pufuleti nu poftesc pe motiv de napasare.

Acum ca am vb de dinti, Mihai are 17 buc, din care incisivii de sus sunt in nr de 5; m-as duce la un dentist cu el, dar clar nu ar coopera la deschis gura; sa ma alarmez sau nu?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Monyca din pacate nu pot sa te ajut cu nimic.Noi nu am avut niciodata probleme cu pielea.Din punctul asta de vedere a fost ok.Doar cand era fff mic a facut odata alergie la produse Bubchen i-au aparut bubite pe pielea capului.Am schimbat marca si a fost super ok.Tinem pumnii sa treaca mai repede desi asa am auzit si eu ca tine pana pe la 2-3 ani.
Xor da si eu as vrea sa se cunoasca seamana tare tare de tot!!!Si Deiu papa orice fruct cu mare placere doar kiwi nu ii place in rest baga la greu orice fel de exemplu ieri dupa masa a mancat o banana-2 nectarine si 2 caise doar spalate si scos samburele si ar mai fi vrut dar mi s-a parut mie destul ca erau maricele si caisele si nectarinele, cirobita sau supita si in rest ciuguleli, ii mai plac lactatele branza, iaurt etc si pastele dar goale nu cu ceva pe eleSi sa stii ca si Deiu de ceva vreme se enerveaza rau daca nu facem ce vrea el tipa se inroseste tot ne zgaraie asta e favoritul lui zgaraiatul, plezneste, musca.Inca nu a ajuns la faza cu batutul din picior ca Mark dar la cat seamana ma astept zilele urmatoare si la asta

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Didi eu zic ca oricum nu are ce ii face.Din cate am inteles are un dinte in plus sus nu?Oricum va cadea singur si vor iesi cei definitivi.Poti eventual sa intrebi tu un stmatolog ce zice.
Si eu am o problema cu dintii Deiu are de vreo 5 luni 18 dinti mai lipsesc ultimele 2 masele de sus care se tot chinuie sa iasa de vreo 4 luni si nu reusesc parca acum a spart un coltisor la una.Vreau sa ii iasa odata ca il deranjeaza vizibil insa saracu a devenit tare rezistent la dureri de dinti nici macar nu mai plange doar roade..

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Xor, te-ai uitat in gura lui? iid a vreo masea, ceva? poate il deranjeaza burtica sau gatul...in lipsa ta s-o fi intamplat ceva cu el...
nu mai stiu, el cu cine sta?

Dya, groaznic! ce lume!
voi cand mergeti la mare??
Dididi, ca sa te linistesti, intreaba totusi un stomatolog.
multumesc pt raspunsul cu plaja
pio, R mananca asa:
dimineata: lapte, apoi iaurt sau branza Fagaras cu ou/fructe/biscuit
la 14.00 ciorba de legume, de pui cu legume, de perisoare de pui, cu galuste, asta cu paine, apoi o felie de paine cu unt si miere sau o bucatica de prajiturica de casa, ca am tot facut acum, cu fructe de regula (o sa pun retele si pozele pe blog)
la 18.00 mananca un felul 2...dovlecei a la greque, peste la cuptor, piept de pui cu parmezan, shnitel din piept de pui, copanel de pui la cuptor...combinate cu iaurt si vreun ghiveci, sos de rosii...plus paine sau daca facem, mamaliga cu smantana si ficatei la cuptor..., dovlecei umpluti, ardei umpluti...
pe la 19-20 mai mananca activia sau danonino, mai nou, sau iaurt simplu cu fruct si biscuit

Lumi, treaba asta cu pasat sau nepasat cred ca tine de tine, nu de ei. Lui R ii mai pasez pestele, i-l fac pasta cu iaurt, ca asa ii place. daca-l las nepasat, molfaie la carnea aia pana ma satur, sau ii mai fac fructe amestecate la blender, cu biscuit, ca sa ma asigur ca mananca mult fruct. de ex, daca-i dau un mar, cu siguranta nu-l mananca tot, dar nu refuza nici mar ca atare
carnea am grija sa fie moale, bine facuta si ii dau bucatele, din shnitel musca, paine cu diverse, nu se pune problema
in ciorba zarzavatul tocat normal
zic ca e vorba de obisnuinta si daca copilul nu se ineaca cu mancarea, inseamna ca poate manca bine merci si nepasat
oricum si eu i-am dat destul de tarziu mai nepasat si el s-a mai inecat, a vomat de multe ori, pentru ca nu era obisnuit sa mestece, iar mie imi convenea pasat ca ii indesam repede mancarea si tarminam in doi timpi si trei miscari...acum stam mai mult la masa, mesteca bine...il mai las sa si respire, saracu copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Anca, cum a fost in concediu??? poze ne arati?? ce mai face Carla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Monyca din cate imi aduc aminte, Gruia de Nerantula a avut probleme cu dermatita atopica, dar nu mai stiu exact cu ce i-a trecut. Cortizonul ar fi bine sa il eviti, pt ca trateaza momentan problema.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Claudinna noi avem biletele din 12 august.Plecam insa pe 10 august stam 2 zile la Brasov si dupa mare imediat mergem o sapt la Praid.Apoi venim acasa si intr-o sapt e 1 sept si incep scoalaDeci eu mai am doar luna asta cat a mai ramas din ea singura acasa cu puiul meu cu tabieturile noastre.Mai e destul pana plecam la mare insa parca nici nu vreau sa treaca repede ca timpul ca stiu ca dupa concediu nu o sa mai stau zi de zi cu puiul meu.Sa nu radeti de mine dar mie imi e tare greu sa nu fiu minut de minut cu el nu stiu cat a papat, cat a dormit cum s-a simtit si oi fi eu paranoia sau nu dar cand e cu mine doarme mai bine,mananca mai bine e mai vesel.Cand e cu tati sau cu ,,bua" nu prea mananca ei nu insista eu il atrag cu diverse facem avionu etc...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Fetelor ajutat-ma si pe mine cu un sfat va rog..puiul meu mic Nicolas are dermatita atopica diagnosticat de pediatu, este igrozitor nu stiu ce sa-i mai fac, la inceput a fost rosu in obrajori si barbita, apoi s-a extins piept, brate, incehieturile mainilor si picioarelor, intre degetele, am vaut acum si pe pulpite, are pielea fff uscata chiar si in cap

am cumparat toate cremele posibile si imposibile, cred ca am sa fac colectie, am ajuns sa-l disper pe sot, zice ca-i ca o fetita, mai in gluma mai in serios..acum m-am oprit la ADERMA EXODERMA, stiu ca e si in Romania, o cunostinta de aici care a avut pb cu fetita mi-a recomandat AVENE TRIXERA, stiti ceva de ea? este buna? ce as putea sa mai fac, cu ce sa-i mai dau? am pus-o pe mama sa-mi trimia pachet cu tarate, am inteles ca ar fi bune dar nu fac nici astea minuni :((((

mi-e asa mila de el cand il vad asa necajit...
pediatru ne-a zis ca abia spre 2 ani va scapa de ea dar...
oare din ce cauza se face ? aveti idee ?
sa merg si la un dermatolog cu el ?
cineva mi-a zis ca a folosit si o crema cu cortizon dar totusi mi-e frica sa o folosesc...e prea mititel..

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic mic Nicolas Timotei (20.04.2010)
poze cu printesa mea si nu numai

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...

Incearca sa il duci la un homeopat bun!

si sanatate!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput