Bobocei de sept-oct 2008 (298)
Raspunsuri - Pagina 8
babytza spune:
Mimihoo am gasit bilete de avion mai ieftine pe 4 septembrie. Mai e asa putin....
Xor da, in prima faza Tina o sa faca cursuri sa invete limba si abia apoi recuperare si intra in clasa a 5-a.
Babytza si puii
Valentina
David
Mimihoo spune:
Babytza, si eu as avea emotii! Dar va fi bine! muuult mai bine, asta este clar!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Lumi multa sanatate!!
Anamona bine ati revenit!!!
Babytza imi pare tare rau pt soricel!!Off cate otite eu am ramas marcata cum il vad pe Deiu cu mana la ureche cum ma apuca tremuratul.Ce antibiotic luati??
Moama vreau si eu gogosici
Oau ce putin e pana plecati.Ati luat deja biletele??Hmmm acum am vazut ca plecati exact de ziua lui Deiu.Sa va fie bine acolo si sa va impliniti visurile!!!
Miruna, Claudinna va multumesc mult de tot pt recomandari!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Eu sincer nici nu ma mir ca se imbolnavesc bobocei nostri cu variatiile astea de temperatura.La noi ieri erau 17 grade si un vant...azi sunt 20 si vant la fel.Ieri m-a prins si pe mine raceala sper sa nu o ia si Deiu.
Nu inteleg de ce nu e cald e deja iulie, m-am saturat de atatea ploi si frig.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Babytza, sanatate Soricelului. Pacatoase otitele astea...
De dimineata am avut impresia ca R are febra, nu avea, dar era totusi tare cald, nu inteleg. Era si marait, plans, recalcitrant...
I-am dat un nurofen de control, astept sa ma sune de la gradinita daca e ceva... sper sa nu.
Wow, ce repede plecati!!!Va doresc adaptare cat mai usoara. Cel mai greu, sa stii, o sa-i fie Tinei, sa o tii mai aproape decat aproape. Bafta!
Eu sunt gata cu comanda
, multumim de ajutor. Ce o sa ne facem fara tine...
Trebuie sa ne vedem, pinguinului cred ca ii e dor de r... asa-i?
Lumi, fa-te bine repede!
piolica spune:
Inca o data merci pentru urari!
La noi sint 32 de grade, asa ca veniti aici! 
babytza, sanatate multa soricelului!
Lumi, si tie sanatate multa!
voi ce mai gatiti pentru bobocei? Elsa maninca acum cu noi la masa, nu prea mai vrea din borcanel, cum era acum vreo 2-3 luni, insa nu maninca foarte multe chestii, de unde si lipsa mea de inspiratie. Merci!
dyanira spune:
Pio si la noi e cam tot asa mananca putine chestii.Deiu nu a vrut borcanele niciodata doar la drum mai il pacaleam.
Eu de exemplu azi tocmai ce am terminat o ciorbita cu perisoare de pui.Mai fac si iahnie de fasole acum e pe foc dar asta pt noi.Deseara ii fac si un orez cu lapte si niste muffins.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
dya, cum e asta cu muffins?
Nici eu nu stiu ce sa le mai dau. In principiu mananca la gradinita, si acasa vor de dulce, ii mai stresez eu cu branza si cereale, sau lapte si cereale, in rest biscuiti, biscuiti, biscuiti.
dyanira spune:
Ada eu asta vreau sa incerc azi http://www. bucataras. ro/retete/1789/muffins-cu-zmeura.html
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
multumesc mult, fetelor
. sper si eu sa treaca, tare pacatoasa e sinuzita, n-am avut pana acum, inca nu cedeaza febra si ma simt ca drac.u. am bagat acum niste paracetamol, sa pot sa-mi iau copiii de la cresa. deja incep sa nu mai suport nici medicamentele, nu pot manca mai nimic si incepe si stomacul sa se resimta... uff, si tocmai ziceam ca azi e mai bine!
nici hunii nu papa borcanele. ei n-au fost amatori de borcanele niciodata si n-au mai mancat borcanele de anul trecut, din vara. ba nu, mint, au mai mancat acum cand am venit de la Calafat, nu aveam nimic pregatit in casa. a fost tare bleah, abia am reusit sa-i pacalesc, am amestecat borcanelul cu iaurt.
ei papa cam de toate, cam ce mancam si noi: ciorbe, supe, paste, mamaliga, tocanite/ghiveciuri, spanac, peste. oul e bleah, trebuie ascuns bine printr-un ghiveci cu legume, daca il dau simplu sau cu iaurt/branza, nu vor sa pape. si la carnea de vita mai fac nazuri, ca e cam tare...
insa mananca in continuare mai mult pasat, nu mananca singuri - in schimb ne dau noua sa papam, iau mancarea in furculita si ne-o baga in gura - nu musca, mai mult inghit decat mesteca, fructe nu papa decat daca le pasez si le dau cu lingurita. din mana papa singuri biscuiti, covrigei, sticksuri, pufuleti....
sa-mi fac griji?
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"