Bobocei de sept-oct 2008 (298)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ne-am intors si noi din calatorii, din insorita Anglie :)
A fost foarte frumos, T i-a placut in avion ( e drept si cu u pic de ajutor de la tzitzi), noi suntem acum mult mai relaxati si dornici de vacante cat mai multe :)iar parintii mei au fost f incantati, nu le venea sa creada ca in sfarsit o vad pe T la ei acasa.

Acum, ajunsi acasa, suntem un pic melancolici - ne place la nebunie Anglia cu tot ce presupune ea: oameni, mod de viata, natura

nu am citit prea mult din urma, dar zic eu indeajuns sa vad vestile deosebit de bune.

La multi ani Pio si Lidia! Multa fericire si tot ce va doriti voi!

Felicitari proaspetelor mamici CD si July. Ma bucur nespus pentru voi, mie imi e tare dor sa mai tin brate un bebe mic :)

July, e super ca va descurcati asa bine, stai tot la ai tai?

deci pana la urma astia de la CMU nu sunt chiar 100% baby friendly, mai au ceva reminescente pro LP....

CD, nu stiu ce ti-au mai spus fetele in capitolul trecut, dar referitor la supt, cei mai multi bebelusi asa mici nu prea sug ei prea mult la san pentru ca adorm repede repede :)
Important e ca esti pe panta cea buna: ai lapte si vointa de a alapta. Mai trebuie si putin curaj de a renunta complet la biberon si gata ai alaptatul asigurat :)

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

CD nu te descuraja si asa cum bine au scris fetele e f posibil sa ii placa mai mult biberonul, tine-l cat mai mult la san, cat poti de mult chiar daca el se enerveaza si nu vrea, eu in locul tau nu i-as mai da deloc biberon, in spital TOT PERSONALUL aproape de la asistente la doctori, mi-au recomandat tinerea bebelusului cat d e mult pot la san, eu oricum eram obisnuita de la Eva cu procedura dar mi-au facut bine sfaturile lor. Mi-e frica, ca se va obisnui cu biberonul din ce spui tu si ar fi pacat...curaj ! sunt sigura ca o sa reusiti impreuna...

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic mic Nicolas Timotei (20.04.2010)
poze cu printesa mea si nu numai

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

piolica La Multi Ani!!
dyanira mie mi-au placut foarte mult Jesper Juul "Your Competent Child" si www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=39&action=view_product&productID=6034&category=" target="_blank">Cum sa vorbim....
Ar mai fi cateva dar asa la repezeala astea doua mi-au venit in cap. Ah da si Alfie Kohn "Unconditional Parenting".
Nu sunt despre dormitul cu copilul, precizez pentru cine citeste eventual post-ul ca o urmare a dialogului de mai devreme.
Acum citesc o carte a lui Jesper Juul despre cum sa faci mesele mai placute. Nimic nou in esenta sa vad pana la sfarsit daca ma impresioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Ne-am intors si noi din calatorii, din insorita Anglie :)
A fost foarte frumos, T i-a placut in avion ( e drept si cu u pic de ajutor de la tzitzi), noi suntem acum mult mai relaxati si dornici de vacante cat mai multe :)iar parintii mei au fost f incantati, nu le venea sa creada ca in sfarsit o vad pe T la ei acasa.

La multi ani Pio si Lidia! Multa fericire si tot ce va doriti voi!

pupici

Multumesc, Alina

Bine ati revenit din vacanta Asteptam pozici

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna seara

Noi am avut o noapte alba, cu febra 39,8 . I-am bagat supozitor cu paracetamol, a inceput sa scada dupa 10 minute si l-am verificat o ora pana a scazut la 37,3 cand m-am culcat si eu. Dimineata a dormit ca purcelul pana la 10,30 Apoi a fost ok pana la 5 dupa amiaza cand a facut iarasi 39. Am mers la urgenta la copii si am stat de ne-a venit acru pe acolo pana am intrat la ORL. Eu eram chitita sa mergem la urechi , parca simteam eu ceva pe acolo....este otita din pacate, suntem pe antibiotic
El este ok, isi ia fara fitze medicamentele, luam antitermice sa nu mai creasca febra. de papat papa foarte bine, nu ma plang, desi are si rosu in gat...
Asa ca fetelor, se poate otita si rosu in gat si fara sa fie in colectivitate, nu va mai amarati ca din cauza asta ajungeti cu ei prin spitale. Si daca nici nu am grija de el comparativ cu educatoarele.....ghinionul naibii...chiar ca parca mai rau se imbolnavesc puii vara decat iarna
Mai nasol este ca we nostru pe litoral s-a anulat, evident Era singurul we in care mai puteam evada pana plecam in Suedia
Am hotarat si data plecarii, pe 4 septembrie

La multi ani Vio !!!! Sa fii iubita si fericita , sanatoasa si voioasa !!!! Iti doresc din inima sa vezi cat mai curand dublu

Khristin ma bucur ca ai scris, imi era dor de voi Maine ma uit si la poze , sa va mai vad

July bine ai ajuns acasa cu puiuta mica M-ai terminat cat de frumos ai descris cum ati fost primite mi-ati facut o pofta de bebe mic ....

Lumi imi pare rau ca esti bolnavioara , un mare pupic sa te faci bine repede

Ada de ce nu incerci o alta gradi ? Poate gasesti ceva si cu transport si asa vei sta mai linistita

Cu pastilele daca v-ati hotarat si dati ok-ul, fac maine comanda si va spun de transport cat ne cer.

Alina bine ati venit din vacanta

Rox nici nu stiu cum sa iti urez ...spor la tzitzileala ? Nu renunta daca il simti ca isi doreste , chiar daca e putin mai greu startul Robica ce mai zice de fratior ? L-ati adus acasa ? Se simte mai bine ? Pupici si sanatate puiului

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici, dau o cafea calda cu laptic si pentru doritoare am gogosici cu cioco si pepsi rece

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

babytza - multam' pt gogosici
Sanatate soricelului...uff otitele astea...plin in ultimul timp de copii cu otita....
Si cu Tina ce faceti, o inscrieti la scoala in Suedia?
CD - insista....e pacat daca ai laptic sa nu suga...pupici si rabdare!!!
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

off, babytza ce rau imi pare! Sa treaca repede! Ti-o recomand pe dr. Voda de la clinica Nova (au site cu acelasi nume). Sofiei i-a trecut otita cu cele prescrise de dumneaei.
Imi paree rau ca ati ratat marea! Cand va mutati in Suedia?
Poate ne vedem acolo la anul cand sper sa ajungem si noi la prietena mea, in Stockholm.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
multumim de cafea, babytza!!
off, bine ca macar stii ce are copilul! sanatate multa si rapid!!
wow, ce putin mai aveti! sa va dea DD mult noroc acolo!!

Lumi, sanatate multa si tie!!

Ada, duuulce foc Radu!! tu chiar nu stiai ca ala e un acvariu?? huh, asa fac si eu cu R ca tare-mi place glasciorul lui
ieri, vorbeam cu cineva si trecea o bicicleta pe strada: "mama, stai putin, tece bita pe stada!"

Dya, eu nu stiu ce sa recomand...am cateva carti in casa, mai citesc si pe net, orice are referire la cresterea copiilor, psihologia copiilor, ma intereseaza.
am asha: Janet Levine "Afla ce fel de parinte esti", am castigat-o la un concurs pe FB, am citit cate ceva din ea. E vb de descrierea unor tipologii si a felului in care parintii ce corespund unui anumit timp, se comporta. sunt si cateva exemple, povestiri ale parintilor....un test sa vezi ce fel de personalitate ai ca parinte...interesanta
mai am Mihaela Minulescu, "Relatia psihologica cu copilul", Adele Faber & E. M., "Cum sa vb copiilor astfel incat sa ...", de care vb si Muhh, mai am Dr. Spock, "ingrijirea sugarului si a copilului" si cred ca mai am dar nu le am la indemana acum.
pe net mai citesc din Ana Savin www.4shared.com/file/33094386/4f13fb49/Ana_Savin_-_Totul_se_intampla_inainte_de_6_ani_-_Psihologia_copilului.html%20" target="_blank"> "Totul se intampla inainte de 6 ani"

am mai citit cate ceva despre educatia Montessori, e un subiect si aici pe forum...

Muhh, interesant ce zice Jesper Juul (am dat de un forum in care scrii)! are ceva tradus? din pacate ma descurc greut cu engleza si oricum ar fi mai simplu in romana. nu le traduci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza,
dupa o noapte 50% alba, ma simt surprinzator de bine. inca mai fac febra, la 6-8 ore, dar sper sa-si faca antibioticul treaba si sa scap. pe Edi il chinuie rau o masea, de-asta n-am dormit, in schimb Robi a dormit snur, cu o pauza de 5 min la noi in pat.
acum hunii sunt la cresa si eu nu pot sa dorm!

Rox, iti doresc multa putere si rabdare, sa reusesti cu alaptatul! fetele ti-au dat sfaturi ff bune, tine-l la san oricat de mult. trebuie sa fie bine! ma gandesc la voi cu drag!

babytza, sanatate multa soricelului! imi pare rau ca aveti otita, ca n-ati mai plecat la mare...
4 septembrie e atat de aproape....

claudinna, merci, deja azi parca e ceva mai bine!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput