Bobocei de sept-oct 2008 (298)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Hello

Monica multumesc mult Ma bucur sa te citesc.

Roxana sper sa nu se fii obisnuit bebita cu biberonul..stii ca exista riscul asta. Eu zic sa-l lasi la san...o sa traga..daca mulgi mereu si dai la biberon o sa i-se para mai usor asa decat sa munceasca sa traga. Eu stiu copii care doar in maternitate o zi au papat cu biberonul si n-au mai tras la san.
Despre pastrarea laptelui ti-au raspuns fetele.

La multi ani Piolica
Un samburel in burtica cat de curand iti dorim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Clau Ursuletul I-teddy a fost de ajutor..dar la fel ca orice alta jucarie...nu avea rabdare sa se uite la multe desene..cantecele...eu acasa nu-l las la desene pe tv..doar pe calc. ne uitam la gummy..si toate cele..poate de asta.
Dar a fost un cumintel, a si dormit vreo 2 ore in masina . Drumul a durat 8-9 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La Multi Ani Pio! Sa fii sanatoasa si fericita!

Cristina si eu sper sa nu se fi indragostit prea tare de biberon ca e bataie de cap cu mulsul, acum a trebuit sa-i dau ce am muls, dar dupa o ora iar scandal si l-am pus la san, nu-i convine dar l-am tinut, stam asa atarnache, mai atipeste, isi mai aminteste si chitaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

La Multi Ani Pio! Sa fii sanatoasa si fericita!

Cristina si eu sper sa nu se fi indragostit prea tare de biberon ca e bataie de cap cu mulsul, acum a trebuit sa-i dau ce am muls, dar dupa o ora iar scandal si l-am pus la san, nu-i convine dar l-am tinut, stam asa atarnache, mai atipeste, isi mai aminteste si chitaie

cu bobinache 37s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Cred ca stii povestea noastra cu alaptatul....cert este ca David a fost hranit si cu bibe primele doua saptamani din viata (din motive ca eram in spital si el deshidratat si nu am vrut sa fac pe mama 'eroina'), dar apoi am tinut eu de el si chit ca am stat cu el si 5-6 ore la san incotinuu am zis ca trebuie sa se obisnuiasca.
Si am reusit.De pe la 2-3 saptamani si pana in ziua de azi nu mai stie ce e ala bibe.

Eu zic cat poti sa incerci sa il lasi cat mai mult la san si cat mai putin la bibe.Contactul direct piele-piele face minuni.Eu stateam in spital goala pana la brau si el numai in pampers.
Sa nu te descurajezi, sa nu te lasi influentata de cei din jur, sa ai incredere in tine si o sa reusesti!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Incerc Oana, mai ales ca el, spre deosebire de Mikul, chiar a fost interesat de san si tragea bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Piolica Iti doresc sa ti se implineasca repede ce doresti tu cel mai tare

CD din cate stiu eu se poate enerva la san fie pt ca laptele nu vine suficient de repede (let-downul se instaleaza mai tarziu) -caz in care inainte sa il alaptezi e indicat sa iti speli/masezi sanii cu apa calduta pentru a incepe laptele sa curga, fie pentru ca e debitul prea mare - caz in care ar trebui sa schimbi pozitia de alaptat, el sa fie usor deasupra pentru a micsora debitul.
Te regasesti in vreuna din situatii? Daca nu, incerc sa imi mai aduc aminte cauze (eu cu Mihnea m-am chinuit destul de mult pana am reusit sa il invat sa suga cum trebuie si pana am inceput sa produc suficient lapte pentru el, insa nu i-am dat biberon dupa ce la-m adus acasa de la spital, am stat atarnat cu el de tzata, insa eram doar noi 2 )
sper din suflet sa reusesti

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Multumesc inca odata de urari Didi,Xor,luminita
Vi le intorc si voua inzecit

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Poate e prin zona vreo mamica cu experienta bibi a devenit mofturos si nevricos acum cand a venit lapticul si nu vrea la san, urlaaaa si acum a trebuit sa ma mulg cat a dormit dansu, dar nu stiu cum sa pastrez laptele pana i-l dau, il bag la frigi si apoi incalzesc? sau il las la tempertura camerei?

cu bobinache 37s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Ti-au cam scris fetele ce sa faci...iti doresc sa ai multa rabdare..dureaza putin pina va "intrati in ritm" cu alaptatul..dar dupa ce trece perioada asta..o sa va bucurati din plin amindoi.
Te pup !

Mergi la inceput

Claudinna a sosit "porumbelul" ...si acum eu ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Va multumesc foarte mult pentru urari, sinteti niste dragute, ca de obicei.

Kristin, merci pt poze, sint tare frumoase, wow ce mari s-au facut puii! Ma bucur tare ca l-am vazut pe Chris, o sa-ti trimit si eu niste poze cu nora-ta!

CD, mult succes cu alaptatul.

Mergi la inceput