Bobocei de sept-oct 2008 (298)
Raspunsuri - Pagina 5
dyanira spune:
Cu dormitul si eu gandesc la fel.Ca doar va veni momentul cand nu va mai vrea sa doarma cu mine.Acum nu as putea sa il fortez ca sa il fac sa sufere.Daca ne vom muta pana in toamna ii voi amenaja camera lui cu patut junior insa daca va vrea sa doarma acolo bine daca nu il voi mai lasa.De fapt nici nu as putea face asta ca mie imi e drag sa dorm cu el.Poate o sa ziceti ca sunt putin dusa dar ma gandesc mereu ca momentele astea cand ma strange cu atat drag de gat pana adoarme nu o sa se mai intoarca niciodata si parca as vrea sa tina mereu.
Miruna demult vroiam sa te rog sa imi recomanzi 2-3 titluri bune din cele citite de tine de psihlogia/cresterea copiilor.As vrea sa mai citesc si eu cate ceva si am cam epuizat ce aveam prin casa asa ca vrea sa cumpar cate ceva.
Claudinna tu ce recomanzi?Care ti s-a parut mai utila.
La fel ca Lumi nici eu nu sunt fan Irina Petrea.Am citit si nu pot sa zic ca ma identific cu stilul...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
CD27 spune:
Poate e prin zona vreo mamica cu experienta
bibi a devenit mofturos si nevricos acum cand a venit lapticul si nu vrea la san, urlaaaa si acum a trebuit sa ma mulg cat a dormit dansu, dar nu stiu cum sa pastrez laptele pana i-l dau, il bag la frigi si apoi incalzesc? sau il las la tempertura camerei?
angelynna82 spune:
CD eu stiu ca se poate congela sau pastra la frigider...insa nu iti pot spune si cat timp. De incalzit pui recipientul cu lapte in apa calduta si se incalzeste 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Monyca.C spune:
La Multi Ani Piolica !!!!! Sa fii sanatoasa si iubita, daca nu anul asta, anul viitor sa-ti tii puiul mic mic in brate, sa fie cu noroc !!!
Kristin bine ai revenit !!!! Multumim de aprecieri !!! Ai o fetita si un baietel carliont, scumpi foc !!! Da ne-am intors in Belgia
, pentru moment e mai bine aici cu toate ca ne mananca un dooooooor de casaaaa...
Oana, Titziri, pe mine nu mai pui in listuta cu pui mic Nicolas ? 
Baby boy super pozele, tu arati f bine !!! iti seamana asa mult baietelul ...
Mimihoo ce tarancuta frumoasa si dulce foc ...
CD si eu stiam ca trebuie tinut in frigider si apoi incalzit cum bine a zis Ange..
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
si
mic mic Nicolas Timotei (20.04.2010)
poze cu printesa mea si nu numai
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
gaia.nevia spune:
CD, asa-i, laptele muls se poate pastra la frigider 24h, se re-incalzeste in apa fierbinte.
La mine ingheata bine frigiderul si imi amintesc ca uneori pastram si 48h, cand aveam productie de masa pe vremea lui Teo.
La Radu nu am apucat nici sa mulg nici sa bag la frigider, halea tot pana la epuizare.
La congelator nu am pus niciodata, dar se poate pune, cateva luni se pastreaza cred.
De ce nu suge bibi... nu stiu cum sa te ajut, doar sa-ti doresc putere si perseverenta, sa nu renunti.
tzitziri spune:
Monyca, cum sa nu?Acum il bag in listuta...am vazut ieri ca nu e dar nu am mai stat sa caut data de nastere
....e bine ca mi-ai zis tu
![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
M-am intors cu gradinarii de la gradinarit. Erau veseli amandoi, Radu cand m-a vazut si-a luat sobolanelul, a zis PAA, PAAA, la toata lumea, a facut cu mana si a venit repede la mine.
In hol au un acvariu cu pestisori, si radu a zis AVAVIU, aratand cu degetul!!!! Am zis ca mi s-a parut, e prima chestie din mai multe silabe pe care o zice, asa ca l-am pus de vreo zece ori sa repete si sa-mi arate, pana s-a plictisit si mi-a zis 'PA!!! (adica apa, femeie, cu pesti in ea, de draq nu pricepi odata...)
Fetele zic ca a mancat si la pranz, si dupa somn mar cu biscuiti, si ca n-a plans. Suna bine.
Cand am intrat sa-l iau si pe el, Teo avea o discutie cu un baiat. Baiatul ii zicea ca nu o sa vina nimeni niciodata sa-l mai ia acasa, si ca o sa ramana acolo. Teo s-a enervat asa de rau ca a incercat sa-l pocneasca, dupa ce i-a repetat ce-i drept de vreo 10 ori ca nu e adevarat si mami vine sa il ia.
Ingrijitoarea care era cu ei a intervenit destul de prompt, i-a despartit, i-a pus sa zica fiecare ce are de zis, pe rand, avantaj fi-miu ca vorbeste atata de bine... si la urma le-a zis ca nu-i frumos sa dea unul in altul si ca nu ramane nimeni in gradinita peste noapte, asta cu siguranta.![]()
Mi-a placut de ea... banuiesc ca daca nu eram acolo si se pocneau ii si separa pe scaunele, cam asa am vazut ca fac.
Acum l-am luat pe Teo si i-am mai facut si eu o prelucrare, dar vad ca e destul de impulsiv, se enerveaza, tipa, si pana la urma da ca argument suprem.
Oare se va controla vreodata? Cu Radu face la fel. Daca il aud ca tipa la radu "nu, nu face aia, ti-am spus, nu..." trebuie sa intervin sa dezamorsez cumva, altfel urmeaza JAP!
Altfel e destul de calm, linistit, si pacifist... are cateva declansatoare, si asta cu "nu mai vine nimeni sa te ia de la gradinita" e destul de puternic...
CD27 spune:
Ahhh, m-am muls si il tin la temperatura camerei de vreo ora, pana sa citesc ce mi=ati raspuns, o mai fi bun? ar fi mare pacat de el
Ada, nu stiu de ce nu mai suge bibi, la inceput probabil nu era lalpte si eu il tot puneam si acum crede ca il pacalesc, ca il pun iar aiurea la san si nu vrea, urlaaaa, ii bag sanul mai mult fortat in gura, il scuipa, il da cu mana la o parte, intr-un final trage un pic, dar nici gand sa traga din ambii, are unul de care nu vrea sa auda si a trebuit sa ma mulg ca ma durea rau

La multi ani Pio!!
22+