Bobocei de sept-oct 2008 (298)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI PIO!!! Multa sanatate, noroc si toate visurile sa iti devina realitate!!!

Am citit pe fuga...
Laura nu a mancat dulce era nemancat de 10 ore...Modificarile sunt limfocite mai mici, monocite si eozinofile putin mai mari.De fapt aseara studiind mai bine analizele si intervale de referinte mi-am dat seama ca sunt normale daca se pune la intervalul de referinta valorile pt intervalul 2-3 ani.Pe buletin sunt puse valori pt varsta 1 an.Poate si de aici o usoara nepotrivire.
Dididi sa stii ca asa am inteles si eu ca ar fi o idicatie de ceva alergie.Am si intrebat o vecina care e medic rezident si asa a zis si ea.Paraziti nu e cazul la el ca numai ce am facut copro.
Khristin bine ai revenit.
Lidia o sa incerc sa vb cu Babymom merci de idee
Lumi da sunt neasteptat de bune analizele avand in vedere ca el nu mananca diversificat.Sper ca modificarile acelea sa nu fie grave.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi multa sanatate.Si eu am probleme insa acum nu am mai facut sinuzita de cand am nascut record...
Ada cea mai grea treaba e aia cu ceasul sa stii si pt mine.Eu sper sa imi pot pune ore mai tarziu insa nu e nici asta un lucru bun ca as vrea sa termin pana la ora de somn a lui Deiu.Offf parca nici ucm nu e bine era mai bine acasa clar.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

dupa doi ani acasa aflu ca m-am redescoperit pe mine. Ca imi place una, alta - lucruri care nu contau inainte pentru ca... aveam treaba???, ca uneori nu am chef sa ma dau jos din pat, ca alteori durerea de cap e mai tare decat mine dar nu trebuie s-o inving chiar acum...
in fine, am invatat sa fiu indulgenta cu mine insami, pentru ca nimeni nu va fi.
Evident am invatat multe despre copii... si ce norc ca am putut sta cu ei... - cu Teo pana acum spre 3 ani si jumatate. Dar acum vorbeam despre mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Ada frumos spus! Copii schimba oricum prioritatile. Incepi sa vezi lumea cu alti ochi.

Ii dau o bulina alba socrelei. Se joaca f frumos si cu multa rabdare cu Mihai. ceea ce pt mine e f important.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Dragelor, mamicilor, facem comanda? A facut cineva simulare?
Daca nu, Babytza, imi trimiti detaliile tale de log pe mail sa incerc simularea de pe accountul tau, daca crezi ca aduce vreun beneficiu...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ada tare frumos ai spus, eu nu mai concep cum ar fi viata mea fara crinul meu

as face comanda insa eu nu mai am bani acum...las doar 2 chestii pe lista

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

La multi ani, Pio! Sa fiti sanatosi si poate vei primi un frumos cadou anul asta, bb2 :)

Am citit ce mi-ati raspuns referitor la probleme de somn. Sofia nu vrea decat sa fie transferata in "noul" pat al ei. Adica locul de langa mine si l-a adjudecat fara prea multe ... negocieri. Acu' depinde si cand vrea sa fie mutata, ca daca o apuca pe la 2-3 cand dorm, doar o iau si o pun in pat, dar daca o apuca mutatul la o ora la care sunt treaza atunci mai negociem, ii pun suzeta, stau langa patut .. ii mai citesc, daca insista. Adoarme la loc, apoi dupa cateva ore, cand dorm eu, vrea langa mine. Daca cumva indraznesc sa ma duc la baie cat ea este langa mine in pat, isi ia perna si cearceaful plic si vine dupa mine in baie, de zici ca-i somnabula. Este tare haios momentul, dar totusi este un semnal de alarma .. pana cand?!

Multumim de vizite la poze, mai poftiti pe la noi :)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Mihaela, si Radu, dar si Teo, fac la fel. Daca nu sunt in pat cand se trezesc ei, oricand in cursul noptii, pleaca dupa mine somnambuli prin casa, si se inghesuie peste mine amandoi, cu perne, sobolani si paturici cu tot.
Asa ca mi-am tras o canapea langa patul lor si doar ii imping mai incolo cand ma sufoca, pe la 3... pentru ca tin mai tare la somnul meu decat la ideea de dormit independent.
Cred ca o sa ma dea ei afara din camera la un moment dat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

[quote]citat din mesajul lui Mimihoo

La multi ani, Pio! Sa fiti sanatosi si poate vei primi un frumos cadou anul asta, bb2 :)

Am citit ce mi-ati raspuns referitor la probleme de somn. Sofia nu vrea decat sa fie transferata in "noul" pat al ei. Adica locul de langa mine si l-a adjudecat fara prea multe ... negocieri. Acu' depinde si cand vrea sa fie mutata, ca daca o apuca pe la 2-3 cand dorm, doar o iau si o pun in pat, dar daca o apuca mutatul la o ora la care sunt treaza atunci mai negociem, ii pun suzeta, stau langa patut .. ii mai citesc, daca insista. Adoarme la loc, apoi dupa cateva ore, cand dorm eu, vrea langa mine. Daca cumva indraznesc sa ma duc la baie cat ea este langa mine in pat, isi ia perna si cearceaful plic si vine dupa mine in baie, de zici ca-i somnabula. Este tare haios momentul, dar totusi este un semnal de alarma .. pana cand?!

Multumim de vizite la poze, mai poftiti pe la noi :)

poze Sofia
jurnalul Sofiei

[/quote

Din punctul meu de vedere, pe care mi l-am format citind niscaiva carti de psihologia si cresterea copiilor nu este un semnal de alarma ci este perfect normal. asa cum unii copii prefera sa doarma singuri din prima clipa de viata asa altii prefera apropierea parintilor pana mai tarziu. Pana cand? La ai mei cred ca va fi ca o intarcare atunci cand nu vor mai suge san, respectiv suzeta vor dormi si singuri in patul si camera lor pana atunci ne bucuram de timpul asta care oricum va trece ca nu vor dormi sigur pana la adolescenta cu mine deja dau semne ca vor sa se mute. Poate daca ii lipesti patul de al vostru? sau daca ii iei un pat de copil mai mare si care se poate pune langa al vostru? Stiu ca voi parca nu aveti atat spatiu deci ma dau cu parerea si s-ar putea sa fiu pe langa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Muuh, da nu prea avem spatiu, dar m-am gandit si eu la pat de junior. S-ar putea sa fie o problema de cand am mutat-o mai jos (i-am scos etajul intermediar). O sa incerc incet-incet sa-i schimb atitudinea fara sa simta ca o fortez

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput