Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Vreauuuuuu si eu la Vienaaaaa! Am o listaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Sunt deja reduceri, nu? Eu stiu un magazinas cu hainute de copii si toate cele necesare pt new born, undeva prin centru, dar pe stradute, un brand mai putin cunoscut la noi, dar m-a fascinat vitrina. Si imi mai place sa iau lucruri de copii de la Zara Kids: lenjerie, prosoape, halate, pernute.....care sunt f ieftine la reduceri. La toamna, cand ne trebuiesc sunt cele din colectia toamna-iarna si sunt destul de scumpe. Of.....si eu stau in pat. Apropo cu ce ai zburat? Ti-au zis ceva de limita de varsta a sarcinii? Ca eu tot visez sa fiu apta de un drum mic.

Symo 23+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna Burtici!

Am intrat si eu sa va salut!

Intai, cu toate ca ne-am auzit pe ziua de azi ANYA: LA MULTI AAAAANI!!! Sa te bucure Dzeu cu toate darurile necesare pt o viata frumoasa: sanatate, familie unita si dragoste!

Bun venit noilor burtici, din cate am citit avem 2 burtici joinite! Sa aveti bebei la termen si cat mai putine probleme!

Ana_o Imi pare bine ca ai trecut cu bine peste incercarea din Viena, dar uite ca te-a ajutat si cu o "lectie"! Totusi, spre binele tau si al lui bebe, iti urez sa nu mai ai parte de asemenea iesiri din partea iubitului tau! Sper ca esti calma acum si te bucuri de liniste!

Pt burticile cu probleme: Sunt sigura ca toate aceste dureri suportate vor fi date uitarii din momentul in care bebelusii vor fi tinuti in brate de voi cu cea mai mare dragoste!

Mai voiam sa zic ceva, dar vad ca patesc cum zicea Miruna si alte burtici in capitole anterioare: UIT MULT!

Dar va pup si o completez pe Ana_O, e bine sa ma regasesc aici!

Madalina19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Nu, Miruna... suntem amandoi taur. Deci jale.
Da, Celesta, asa am si facut, ca nici acum nu merge sa bolduiesc decat cu copy/paste.
Pupici pentru toate!

Ana
23, viitoare mami de

Si eu si sotzul suntem tot zodii de pamanat

21+

Mergi la inceput

Eu azi am dat fuga la terasa si am stat 2 ore....ufff!Stiu ca n-am facut bine. Uneori amortesc si fac ture prin casa.

Pe mine a inceput sa ma manance pielea rau(nu cer bataitza!), nu numai burtica, dar si spatele, mainile.

si eu m-am enervat in seara aceasta cu sotzul ca tanjea sa se duca la o nunta la un prieten taman in Bistrita.Am mai scris pe forum de acest lucru. Si eu ce se presupune sa fac? Sa o chem pe mama?Ca singura in conditiile astea nu stau. Ce, m-am maritat cu mama?
"dar nu ma duc!ziceam si eu asa!"..."pai numai ca ai zis si tu asa si m-au apucat nervii!"
Pai chiar daca mi-ar spune dupa morfofetala ca totul este bine, ca a revenit colul la lungimea adevcata si tot nu m-as risca. Si aproape am citat o fata de pe forum:"Tu chiar nu intelegi ca esti parinte de acum si ca ai responsabilitati?"
Eu recunosc ca am cam fost invatata sa se faca cum vreau eu, dar de data asta chiar aveam dreptate.

21+

Mergi la inceput

De doua zile nu s-a mai difuzat serialul "Lctia de maternintate"

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Noapte bune fetelor, eu inchei misiunea pe ziua de azi!
Ana, iubeste baietii, ca si ei te iubesc, e clar!!!

Symo 23+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

offf eu nu pot sa dorm si bantui pe aici..si maine ma duc si eu la sport..fara alergat si innotat..doar merg pe faleza la aer curat de dimineata ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Symo, raspuns tarziu, ca pana acum am mancat, am spalat vase, am aranjat-o pe mama la par, mi-am facut dus si acum, inainte de somn, o ultima verificare de forum. Am venit cu masina la Viena, chiar dc e mai lung, noi oricum ne oprim o zi la Tg Jiu, plus ca avem f multe bagaje.
De cumparat, iubi nu a luat mare lucru pentru mine, m-a amuzat entuziasmul cu care a facut-o si faptul ca a gasit cate ceva care i-a placut mult(pentru mine) si cand am ajuns acolo, m-a dus sa mi le arate si mi le-a si cumparat. Incaltari, lenjerie intima, cosmetice si multe altele dintr-un hipermarket de-al lor(mai mult pentru casa).
Cu avionul, nu stiu decat ca din saptamana 30 nu mai poti merge cu avionul decat cu hartie de la medic si uneori nici atunci. Depinde de la companie, la companie. Te rog sa-mi zici si mie brand-ul ala pe care l-ai vazut in Viena, dau un search pe google si gasesc adresa. Masina mea ma duce direct acolo, deci ti-as fi recunoscatoare!
Madalina, multumesc pentru sustinere, tu cum te mai simti? Trec starile de rau, ai pofta de mancare? Sper sa auzim vesti bune despre tine! Multi pupici!
Doura, ! Esti un exemplu, mi-ar placea sa pot fi atat de sarguincioasa, sa-mi pastrez ora de rugaciune indiferent de starea pe care o am. Din pacate, ultima luna a fost lipsita de ora de noapte, cand imi citeam rugaciunile, dar sper sa am puterea sa revin, fara rugaciune si credinta lipseste o parte din fiecare, indiferent de rang/natie/sex. Te pup si incearca sa dormi, dimineata o sa fii cam obosita, chiar si pentru o plimbare pe faleza. Multi pupici cu Mos Ene, vise frumoase si sa ne-auzim cu bine in ziua care urmeaza.
Somn usor tuturor burticilor "nopnatice", sa visati frumos si sa aveti o noapte linistita!

Ana
23, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimineata

mai fetelor voi la ce ora va culcati

eu la ora 21 de obicei nu imi mai tin okii deschisi...

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

aidi ma Joann vroiam sa vad burtoiuuu!! Tu sigur ai ditai marea burta.

sugubina +17 cu Puficele

sugubina sa stii ca nu mi sa pare chiar asa mare burtoiu .
ete acusica pun poze...sau cel putin o sa incerc

ana o ce bine ca v-ati impacat . Chiar nu se putea sa te lase singurica..

sa avem o zi buna

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

fetelor,eu sunt suparata astazi,am vorbit cu dr meu,si am o infectie mica a secretiei,si ureoplasma asta nenorocita care nu scap de ea.acum am de luat antibiotic 5 zile,si supozitoare vaginale 6 zile,
sper sa fie bine bebe,dr mia zis ca nu este serios,dar trebuie sa iau tratament
ureoplasma asta am avuto si la prima sarcina,acum am luat la inceput tratament si nu vrea sa plece deloc
sunt asa de speriata,si pana pe 20 iulie mi se pare o vejnicie,cand merg la eco

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)19+

Mergi la inceput