Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
mirunam spune:
Owww.annegeddes.com/Modules/Anne/Galleries/ThenAndNow/Maneesha1.aspx" target="_blank">POZA si un site superb. Am fost impresionata de bebeluta mica mica...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +
ana_o spune:
Nu, Miruna... suntem amandoi taur. Deci jale.
Da, Celesta, asa am si facut, ca nici acum nu merge sa bolduiesc decat cu copy/paste.
Pupici pentru toate!
Ana
23, viitoare mami de
ratusca83 spune:
si eu si sotul meu suntem tauri!!!! si cand ne certam mamaaaaa ce iese...nu lasam nici unul...
noi suntem impreuna din 2005 dar......ne-am certat odata si nu ne-am vorbit cam 6 luni pt ca nu cedam nici eu dar nici el...
19+ si ingeras in ceruri
ana_o spune:
Ratusca, greu cu 2 tauri. Bine ca incepem sa mai lasam din orgolii. Adica si exemplul de azi pentru mine e f important, pentru ca-l stiu si cu atat mai mult ma bucur ca nu mai pune orgoliul mai presus de orice. Totusi, e constient de ce implica o familie. Altfel, pleca fara regret.
Sper sa-l tina.
Dupa cum vedeti, am reusit sa bolduiesc, dar vreau sa il scriu mai frumos(numele).
Ana
23, viitoare mami de, David Ciprian
amelia_ilie spune:
Ana, ma bucur ca a iesit soarele !
16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
mirunam spune:
Ana l-am suspectat pentru lipsa de comunicare. Eu am 3 scorpioni in casa si sunt leoaica ca la carte (Ema ma chema majestate si tata regina mama, ca sa va dati seama).
Dresez la el de 8 ani si am obtinut ceva comunicare dar nu cat trebuie. Storc din el cate putin, e tare greu pentru unii. Ceilalti doi, Ema si bebe Iustin vor fi dresati sa comunice ca sa nu mai patimeasca si alte femei
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +
ana_o spune:
Amelia, si eu ma bucur ca a iesit soarele.
Miruna, consider ca educatia e cea mai importanta, nu zodia. Al meu a avut parte de femei slabe in viata lui, care l-au pus mai presus de orice si l-au obisnuit cu acest "narav". Dar e o vorba, "orice nas isi are nasul". In mine n-o sa gaseasca niciodata femeia supusa, gen slujinica. Cu cat o sa-si dea seama mai repede, cu atat mai bine pentru relatia noastra. Aici e singurul repros pe care eu i l-as face soacrei mele... l-a cocolosit prea tare si n-a avut niciodata limita.
Ana
ana_o spune:
Ce vor barbatii? Le plac femeile simple sau cele care stapanesc tertipuri abile de ademenit dragostea? Vor sa fie gelosi sau siguri pe pozitia lor? Ce e in mintea lor, pana la urma?!!!
De cate ori ma indragostesc, ma preschimb intr-o femeie simpla, simpla de tot. Primele semne ale indragostirii mele profunde se manifesta nu in reverii filosofice despre sensul vietii pe pamant, nu in revelatii artistice ori in puseuri de creatie durabila, ci in dorinta mea de a-i spala camasa barbatului iubit, de a-i gati mancaruri de-al caror gust as vrea sa isi aduca aminte, de-a il primi intr-o casa primenita, mirosind a flori.
Nu stiu nici sa joc jocuri care sa il faca gelos. Sa ii arat ca, ehe, nenumarate oferte de mari iubiri ma asteptau pe prag, dar ca, intr-un impuls generos, i-am facut lui onoarea de a-i acorda inima mea. Eu simt ca nu exista niciun alt barbat pe pamant si ma port ca atare. Il invalui, secunda de secunda, cu dragostea mea, si-i promit ca nu il voi trada niciodata. Ca il voi sluji cu credinta pana la moartea noastra, sau, daca nu vom avea nici noroc, nici credinta, pana la moartea dragostei noastre.
Dar uneori ma intreb daca nu cumva gresesc. Daca nu cumva dragostea trebuie sa aiba in ea o urzeala de ite strategice, care s-o tina cat mai aproape de fagasul fericirii. Daca nu cumva barbatii, eterni vanatori, au nevoie sa se simta macar putin in pericol, ca sa lupte, vitejeste, si sa-si apere dragostea, pe care, astfel, s-o pretuiasca mai mult. Daca n-ar trebui lasati sa astepte si sa sufere, sa se perpeleasca si apoi sa se ia la tranta cu propria lor lene, cu propria lor inertie.
De-o viata intreaga caut raspunsuri. Dar gasesc mereu doar intrebari, altele si altele. Interogatii despre cum sa iti faci dragostea sa dureze o viata, despre cum trebuie imblanziti barbatii, lighioane superbe si salbatice, despre cat de buna sau rea e gelozia intr-o poveste de dragoste. Si, intre timp, invat tot mai bine sa gatesc si sa spal. Deretic in inima mea si in casa. Si imi sarut in somn barbatul frumos si iubit pana la cer si inapoi, si ma rog sa ne fie bine fara tertipuri, fara strategii. Doar iubind, si atat…
Ana
MSymo spune:
Hei Ana, ce ti-a cumparat iubi' de ai asa har: de iubire, de patos, de iertare, de rasfat.....????
Multa pace va doresc!
Symo 23+ Diana Nicole
www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe