Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
DIMITRA_R spune:
ANYA LA MULTI ANI!,imi cer scuze de intarziere
ANA_O ,ma bucur cand totul se termina cu bine
salut tot grupul,si sa auzim numai de bine!
eu sunt intr-o depresie de cateva zile...sper sa-mi revin,ca nimic nu imi convine,
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)19+
sunset_zuzi spune:
neata
miruna adu sampania
dimitra si eu tot pe 20 iulie merg la morfo ...multa sanatate
Intrebare: am inteles ca fructele si legumele rosii (visine, cirese, sfecla rosie) sunt bune pentru cresterea hemoglobinei?
Doamne ai grija si de noi 20
ana_o spune:
Buna dimineata si de la noi!
JoAnn, noi suntem pasari de noapte,ma refer la mine si la bebele meu(care la 12 noaptea se trezeste in mare chef de lovituri), oricum, nici inainte nu ma pot lauda cu un somn mai sanatos, tot dupa 1 adormeam.
Ba sigur ai burtica mare, de aia asteptam poze!
DIMITRA, incearca in astea 2 saptamani, care mai sunt pana la control, sa citesti de vreun tratament naturist pentru infectiile astea. Cel putin, ai linistea ca ai incercat.
Acum, am si eu o problema de sanatate! Mi-a iesit un herpes fix in coltul gurii(nu mi-a afectat buza, inca). Aveam problema asta, inainte sa raman insarcinata, cand eram racita, cand sistemul imunitar era deficitar sau cand ma suparam. Dar daca acum ar fi fost din cauza supararii, mi-ar fi iesit ieri, nu azi noapte. Ce sa fac? E rau daca mi-a iesit? Inca n-am apucat sa citesc pe net despre herpes in timpul sarcinii. Ah, din ala urat, in zona intima, nu am avut si sper sa nu am niciodata. Of, ce nu suport senzatia!!!!!!
Ana
23, viitoare mami de, David Ciprian
beatrice75 spune:
Anya, te pup, multa sanatate si un bebe gras, frumos si sanatos!
Mie mi-e cumplit de rau azi. Asta noapte aproape ca nu m-am odihnit, mai mult ca sigur de la tiroida, am senzatie de infarct, nod in gat si sufocare. Azi dimineata mi-am recoltat sange(iar!ultima data, acum 2 sapt)si desi am un centru Synevo la 5 min de mers pe jos, vorba lui JOANN ieri, mi s-a parut ca am facut 100 de km, plus ca am si starile de lesin. A trebuit sa ingurgitez 2 pliculete zahar si multa apa. Daca rezultatele la analize ies azi(cei de la Synevo se misca intotdeauna foarte repede), chiar azi ma duc la endocrinolog.Nici nu stiu ce simt in burtica, loviturile bebeului, contractii nedureroase, care, dupa parerea medicului gineco aceste contractii ar fi de la hipertiroida.
21+
DIMITRA_R spune:
sa dau si eu de baut astazi am schimbat semnatura
offf,ANA suna doctorul,dar nu cred ca este pericol pt bebe,din cate stiu numai herpesul vaginal este o problena,dar poate iti da o crema ceva sa scapi de el
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)19+
ana_o spune:
prima data cand sunt si eu mai matinala si... pustiu.
Ana
23, viitoare mami de, David Ciprian
danaint spune:
Neata fetelor!
Ana, ma bucur ca s-a rezolvat. Beatrice ai grija de tine!
Voi aveti carcei? Eu am din ce in ce mai desi, ma trezesc noaptea ca nu pot sa imi misc un picior - groaznica senzatie. O fi de la sarcina?
In alta ordine de idei, are cineva o lista bine intocmita cu "ustensile" necesare pt bebe? Plec acusi in Viena, si as vrea sa atac niste shopping
s22
ukume24 spune:
Neatza fetelor si de la mine,
Ieir a trebuit sa fug repede acasa de la serviciu si nu am mai apucat sa va scriu.
In primul rand va multumesc mult pentru sfaturi, pupici si incurajari. Astaz ma duc la doctoritasa imi citeascarezultatele sa vedem ce zice. Daca o sa imi dea antibiotic asta este: o sa il iau cu precizie si doamne ajuta. partea proasta este ca saptamana viitoare plec in Anglia sinu prea as fi vrut sa plec cu asemenea probleme. pe de alta parte nici nu pot sa nu ma duc pentru ca e de la servici si e foarte important.
Ana ce matinala esti? dupa ziua de ieri astatzi ar fi trebuit sa dormi mai mult sa te odihnesti. Bebele tau are nevoie de liniste.
18+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
beatrice75 spune:
Da, eu ma plangeam de carcei. Saream din pat noaptea tipand. Dr mi-a zis sa iau magneziu, singurul remediu
21+