Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
sugubina spune:
Azi am doua motive de sarbatoare:
- facem 3 ani de maritare
- Puficele fac 18 saptamani
Dau de beut o limonada!!!
beatrice75 si eu m-as fi enervat. Da pan la urma omu nu a zis ca se duce si gata..Adevaru e ca suntem si noi pline de hormoni si exageram.
Joann hai cu pozele ca mor.
DIMITRA_R o sa fie bine iei tratamentu si gataaa.
PS pt carcei sa ei magne B6/1pastila pe zi. Io iau inca de la inceput si no carcei!
sugubina +18 cu Puficele
sugubina spune:
sunset nu stu cum e cu fructele rosii da acuma io bag zmeura la greu. De fapt am o farfurie cu piersica, caisa, pepene galben si zmeurica...Vitamine la greu.
Sambata am eco si puate si luni (chiar la faimosul dr.H)! Iar o fac lata si din ce imi era frica ca nu o sa am eco la cine face s-ar putea sa merg la 2)
S-ar putea sa merg cu Pufescul la Herastrau. Visez de ceva timp sa ma dea cu barca pe lac!
sugubina +18 cu Puficele
julyjuly spune:
Buna dimineata,
Si eu am avut un episod nasol de carcei la gamba dreapta. Am fost ieri la consult si dr. mi-a recomandat Tardyiferon Fol si Calciu 500 mg. pentru ca am o usoara anemie. Am trecut cu brio de triplu test. Avand deja 19 saptamani mi-a recomandat sa fac echografie morfo-fetala de trimestrul II la Alcosan. Daca e prea scumpa, cred ca voi cauta sa vad daca pot s-o fac si la alte clinici la pret mai mic. Ecografia asta se poate face in 3 variante, 2D, 3D sau 4 D? Ultima fiind cea mai scumpa ? Stiti vreo clinica in Bucuresti unde sunt mai ieftine aceste ecografii morfo-fetale? Dr. nu mi-a precizat de care sa aleg, adica 2/3 sau 4D.
Da si la triplu test dr. a vazut un baietel..Deci voi fi mami de 2 baieti cu 2 nurori...Asta e. Fetita va fi altadata [/quote]
O zi frumoasa va doresc !
july s19
19+
ana_o spune:
Symo, cred ca va fi tarziu pentru raspunsul tau, azi e ultima zi de shopuiala si nu cred ca ami ajungem. Dar totusi, te rog sa-mi scrii cum se numeste magazinasul ala, macar pentru data viitoare. Pup mult burticile, multumesc de raspuns DIMITRA, o sa merg la o farmacie de aici, ca doctorul nu-l sun, stiu ei si vienezii ce sa recomande. Ne-auzim mai tarziu!
Ana
23, viitoare mami de, David Ciprian
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Ana l-am suspectat pentru lipsa de comunicare. Eu am 3 scorpioni in casa si sunt leoaica ca la carte (Ema ma chema majestate si tata regina mama, ca sa va dati seama). Dresez la el de 8 ani si am obtinut ceva comunicare dar nu cat trebuie. Storc din el cate putin, e tare greu pentru unii. Ceilalti doi, Ema si bebe Iustin vor fi dresati sa comunice ca sa nu mai patimeasca si alte femei MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 + |
esti super tare!
19+
ana_o spune:
Sugubina, multi ani inainte, fericiti, alaturi de Pufescu si de Puficutze, iar pentru cele mici, saptamani multe, pana la termen!
Ana
23, viitoare mami de, David Ciprian
ioanast spune:
Azi am schimbat si eu semnatura.
Ana_o, citind din urma tocmai ma pregateam sa scriu de rau, de foarte rau despre iubitul tau cand...aflu ca de fapt nu a plecat. Mi se pare foarte important ca nu s-a indurat sa plece, important in sensul bun.
Oricum, fara suparare, mi se pare totusi cam imatur si nelovit de greutati inca...dar asta e, sa speram ca se va rezolva odata cu venirea copilului:d. Sa te astepti asa sa faca fata cu greu primului an dupa nastere, e o incercare pentru tatii rasfatati si chiar si pentru mame, desi ele sunt din nastere mai putin egoiste si mai dispuse sa se sacrifice...
20+ si mami de Irina (10.02.2007)
BraveGirl spune:
Neatza!
je nu mai poate de gat, nas, cap...sunt super racita si nu-mi mai trece
nu stiu ce e cumine, dar am un chef nebun sa plec undeva doar cu sotul. Nu stiu de unde sentimentul asta ciudat, dar ma simt sufocata ca o sa vina si bubu si noi nu o sa mai avem timp pt noi 2. nu stiu cum pot sa gandesc asa ceva, ca mi-am dorit enorm 2 copii si acum vreau sa fug si de Arianna. e greu cu hormonii...ma duc s-o pupacesc, ca ma simt vinovata ca vreau timp doar pt cuplu.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+
POZE CU PRINTESA
BEBE2