Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Of Beatrice, prin ce treci si tu...

Inteleg ca ai schimbat 4 medici endocrinologi pana acum? Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca daca te iei dupa dr. gineco, te trimite la endocr, daca e dupa astia, nu-i de la tiroida. Tare incurcata situatia.
O sa incerc sa dau de o colega de-a mea care stiu ca e sub medicatie de tiroida, poate are ceva idee de un doctor bun.

16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

nu mai pot, asa m-am saturat de doctorii astia care nu se pricep la nimik

mi-a intrerupt medicamentatia si in ce hal am ajuns

e al 4-a medic endocrino la care merg

dr gineco spune ca poti avea contractii de la hipertiroida, ceea ce mi se pare plauzibil, atata timp cat e demonstrat ca daca ai hipert. poti pierde copilul mai ales in primele 3 luni
dr endocr zice ca nu-s contractiile de la tiroida
nsh ce sa zic, ideeea e ca zi m-am simtit tot atat de rau ca in primele 2 luni de ma trimiteau ca pe papusa de la unul la altul
si niccand nu l-am simtit pe bebe asa puternic ca acum

Scuze ca am scris asa aiurea, dar mi-e si rau si sunt si suparata asa pe situatia asta

21+

Beatrice sa treaca supararea...
spuneai ca ai fost si la Viena, acolo ce ti-au spus medicii?...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

DOURA multumim pt informati!esti o draguta si informata!
RAL ELI,si eu sunt cam ingrijorata,a luat si sotul meu antibiotic,dar dupa cate se vede,tampenia este rezistenta la antibiotic
acum sunt un pic mai optimista,dr meu mi-a spus ca nu este ceva grav,sper din tot sufletul ,totul sa fie bine!
la primul copil am aflat de ureaplasma am luat tratament,dupa care,nu am mai dat importanta ...si fetita mea este perfect sanatoasa si sa nascut 3.780g,la 40 de saptamani...cu nastere provocata ca nu ami vroia sa iasa deloc
precizez,ca dr mi-a spus ca nu se intampla nimic grav de la asta ,dar trebuie sa luam antibiotic,

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice - mergi si la Parhon9 sau ai fost si acolo ?)
Stiu ca la Parhon e institut numai de endocrinologie, nu se poate sa nu gasesti acolo pe cineva care sa te ajute.
Incearca sa te linistesti ca il superi si pe bebe, fi mai "rece" gasim noi toate un endocrinolog bun.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Amelia, multumesc mult!

Syl, da, la cineva de la Parhon!

Celesta, au fost si la Viena, numai ca in cazul in care ma aflu eu acum, adica gravidutza, analizele de sange tre efectuate o data la 2-3 sapt si crescut/scazut gramajul in functie de cum ies analizele in sapt respctiva.

21+

Mergi la inceput

La Viena mi-au zis ca medicamentele prescrise in tzara de medicii endocrinologi sunt bune(am fost practic sa-mi confirme acest lucru si pt DT), pt ca am trecut prin cosmar cand ginecologii(cei la care fusesem pana atunci)ma tratau ca pe o ciumata, adica ai probl tiroida, n-ai voie copil.Dupa ce am trecusem printr-o operatie ca sa pot ramane insarcinata

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice sunt socata prin ce trebuie sa treci din cauza medicilor. De ce nu il intrebi pe Badea daca stie sa iti recomande un endocrinolog bun? Ma gandesc ca poate stie pe cineva cu experienta si cu gravidele...

Crisuletul, binei ai revenit!!! Casa de piatra! Asteptam poze de la nunta

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Miruna,i-am zis luiBadea si a zis ca e ok meddddiccccccul.Uf, prob cu calccccccc

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Beatrice draga mea, eu tot incerc sa dau de colega mea, dar nu-i de gasit. Cel mai tarziu maine iti zic ce-mi zice si ea, la ce doctor merge, ca stiu ca este sub tratament de cativa ani si ii merge bine.

16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

amelia_ilie felicitari pt baieteeeel!!!

beatrice prin ce treci saracuta de tine! Imi aduc aminte ca la Uscateasca era o gravi de 10s cu probleme cu tiroida si ii zicea ca nu faci copil problema asta! Da ea era deja gravi! saraca! Ca cik era pe un medicament care trece prin placenta si afecteaza bb. M-am ingrozit. Auzi acolo niste povesti de iti scuala paru!

Maine merg la cardiolog+oftalmo sa imi zica de tensiune ce si cum!

sugubina +18 cu Puficele

Mergi la inceput