Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Miruna,i-am zis luiBadea si a zis ca e ok meddddiccccccul.Uf, prob cu calccccccc

21+

Of, si mai rau. I-ai spus si ca isi paseaza vina pentru contractii de la unul la altul? No-spa mai iei? Daca apar si cu tratament chiar nu e normal.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, Amelia, nu-ti fa probleme! Iti multumesc mult de tot!

21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

amelia_ilie felicitari pt baieteeeel!!!

beatrice prin ce treci saracuta de tine! Imi aduc aminte ca la Uscateasca era o gravi de 10s cu probleme cu tiroida si ii zicea ca nu faci copil problema asta! Da ea era deja gravi! saraca! Ca cik era pe un medicament care trece prin placenta si afecteaza bb. M-am ingrozit. Auzi acolo niste povesti de iti scuala paru!

Maine merg la cardiolog+oftalmo sa imi zica de tensiune ce si cum!

sugubina +18 cu Puficele

asa imi ziceau si mie,de aceea am luat ochi de fiara si am mers la viena,psihic eram terminati

21+

Mergi la inceput

Eu tind sa-l cred pe Badea ca am contractii ca si cum nu as fi stat sapt aceasta deloc la pat. Nu degeaba se spune ca daca esti suferinda de hipertiroida, primele 3 luni sunt critice ca poti pierde copilul f. usor, iar azi l-am simtit pe bebe mai rau ca oricand. eu stiu ce a vrut dr endocr. Mi-a zis ca in trim 2 si 3 de sarcina, tiroida se regleaza, prin urmare, ia nu mai lua pastile, dar nu e chiar asa de simplu, zic eu, asta vezi daca se regleaza dupa analizele de sange. Abia astept sa iasa maine

21+

Mergi la inceput

Oricum eu si inainte cand imi era practic rau, luam o doza f. mica, ca pt copii si ma simteam excelent

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

haha FIARA! Ce bine i-ai zis. Adevaru e ca am prins-o in toane rele..Daca a urlat ea si la mine care n-aveam nici o vina/bine ca nici probl grave! LA un moment dat zicea ca la Viena se duc toti si ca se spala bani..Da bre stie ea

sugubina +18 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sugubina .

16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice - imi pare rau si inteleg prin ce treci. Cine ti-a intrerupt medicatia?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Buna dimineata si de la noi!
JoAnn, noi suntem pasari de noapte,ma refer la mine si la bebele meu(care la 12 noaptea se trezeste in mare chef de lovituri), oricum, nici inainte nu ma pot lauda cu un somn mai sanatos, tot dupa 1 adormeam.
Ba sigur ai burtica mare, de aia asteptam poze!
DIMITRA, incearca in astea 2 saptamani, care mai sunt pana la control, sa citesti de vreun tratament naturist pentru infectiile astea. Cel putin, ai linistea ca ai incercat.
Acum, am si eu o problema de sanatate! Mi-a iesit un herpes fix in coltul gurii(nu mi-a afectat buza, inca). Aveam problema asta, inainte sa raman insarcinata, cand eram racita, cand sistemul imunitar era deficitar sau cand ma suparam. Dar daca acum ar fi fost din cauza supararii, mi-ar fi iesit ieri, nu azi noapte. Ce sa fac? E rau daca mi-a iesit? Inca n-am apucat sa citesc pe net despre herpes in timpul sarcinii. Ah, din ala urat, in zona intima, nu am avut si sper sa nu am niciodata. Of, ce nu suport senzatia!!!!!!

Ana
23, viitoare mami de, David Ciprian

Ana eu am avut o eruptie din asta cand eram insarcinata in 4 luni cu Isabella. Atunci am incercat ceva tratamente naturiste, dar au fost apa de ploaie, si nu stiu daca era doar la mine sau asa evolueaza s-a intins al naibii de rau. Am fost la dermatolog sa intreb, i-am zis ca sunt insarcinata si ca mi-e frica de pastile sau medicamente. Doctorul mi-a zis ca pot sa fac tratamentul cu Zovirax unguent. Eu care citisem prospectul i-am zis ca scrie ca nu-i bun in sarcina dar mi-a zis ca de fapt unguentul are efect local, ca nu ajunge in fluxul sanguin si deci nu afecteaza copilul.
Am folosit, pentru ca nu mai puteam durea zona ingrozitor si se umflase teribil. Nici sa mananc ca lumea nu puteam. Oricum probleme n-am avut.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 22+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice imi pare rau ca treci prin astea. sunt sigura ca pana la urma se vor rezolva toate. multi pupici

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput