Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

joann si fetelor care mai stati in patut..voi ce activitati mai aveti..

eu nu am nicio activitate
ma odihnesc fiindca m-am cam fortat la dentist (clateste, scuipa si tot asa de n ori) si ma cam doare burtica...
de mancat...nu prea pot sa mananc pt ca inca sunt sensibile zonele pe unde a lucrat...

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

baga repede un no-spa!

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

beatrice vezi ce a zis miruna..deci depinde de tine sa te calmezi..stiu ca nu te simti prea bine dar starea de panica o sa te faca sa resimti totulde 1000000 de ori mai puternic...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu

Da, m-am si panicat foarte tare pt ca mi s-a intarit burtica, si a inceput iar sa ma doara uterul, simt contractii sau bebe care este si el extrem de agitat. Mi-a cumparat sotzul valeriana si surpriza cand a venit cu ea acasa, scria ca este interzisa in sarcina, dar totusi sa consult medicul, medic care mi-o recomandase. Analizele de sange ies abia maine. Am sunat iar dr endocr sa-i zic de valeriana si cica e in consultatie sa merg la gineco. Dr gineco mi-a zis ca aceste contractii tin de tiroida si asa este, are dreptate, pt ca au revenit starile de rau pe care le-am avut in primele 3 luni de la tiroida. Mi-a facut sotzul un ceai calmant. Acum a plecat iar la serviciul, saracul!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Fetelor, fetita mea incepand de azi va avea program de muzica si relaxare, acum asculta Katie Melua si cred ca face tumbe, ma amuz de nu mai pot!!!!

Symo 23+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Va burtici! Va citesc cu drag, doar ca eu nu apuc sa scriu mare lucru ca de obicei intru de la serviciu si in ultima vreme am avut mult de lucru. Multa sanatate gravidutelor cu probleme, La multi ani Sugubinei si toate cele bune tuturor!

Vreau sa vad si eu pozele de pe picassa daca imi ingaduiti, doar ca nu stiu nici contul si nici parola. Promit ca voi pune si eu poze cand o sa mai crestem. Deocamdata burtica mea este micuta. Maine mergem la ecografie, poate resuseste dl. dr. sa vada daca este un baietel (asa cum simt eu) sau o fetita!

Va pupacesc cu drag!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Fetelor, fetita mea incepand de azi va avea program de muzica si relaxare, acum asculta Katie Melua si cred ca face tumbe, ma amuz de nu mai pot!!!!

Symo 23+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

I-am pus si eu muzica, poate se mai linisteste. Intre timp, verific pe mail poate am noroc si ies azi analizele si dau fuga la dr.......cu taxiul.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Offf mai burtici se pare ca fiecare avem cate o problemuta. Mie imi vine sa plang cand ma gandesc cat mai am de stat in pat si ca nu mai pot face nimic prin casa. M-am hotarat sa caut o femeie care sa vina sa-mi faca curat ca sa nu mai apelez la soacra. De mancare ne descurcam. Seara cand vine iubi de la birou ma ajuta el. Am inceput sa pap si multe fructe ca doar este sezonul lor.
Nu stiu ce m-as fi facut fara voi..aici ne intelegem una pe alta.
pup

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

celesta la voi la cate sapt se face morfofetala? sau cand spui de eco 4d la 25 de sapt despre ea vorbesti?
eu vreau sa-mi mai programez o programare la un ecograf bun, in afara de cea de morfofetala, dar nu stiu cam la cate sapt de sarcina

19+

morfofetala se face la noi 20-22 s.
4D e un moft, nu ofera pt medic un diagnostic mai bun decat 2D, dar e mai spectaculos pt noi parintii, e ca un 3D dar in timp real (ofera imagini in miscare ale fatului in spatiu si timp real)...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

ANA si mie imi apare cam de 2 ori pe an herpes in zona gurii si imi trece foarte rpd cu ZOVIRAX. am intrebat dr dc e ok in sarcina, asa preventiv ca inca nu a aparut, si a zis ca il pot folosi fara probleme dc apare. e de preferat sa folosesti inca de la primele simptome. eu dc prind momentul ala de inceput cand simt arsuri si se inroseste locul cu pricina si dau cu zovirax de 3-4 ori il dau inapoi si nu mai apare deloc

16+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Celesta si io sunt cu anemie si mi-a dat 2 fier pe zi timp de o luna si dupaia 1 doar. Am strans tolba de pastile,(aspenter, omega3, fier, vit.C, pastile de tensiune, utrogestan) mai rau ca mosii si babele. Ba mai imi iau si tensiunea..Mai ramane ca seara sa imi scot placa in pahar! HAHA.

Fetele multam de urari! Inca nu am sarbatorit nimica..poate mai incolo sa treaca caldura mergem pe undeva frumos.

Joann am vazut burticaaa ! Si eu am ! Pufescu a propus sa imi spuna BUTOAIA! Si imi zicea ieri: Iti dai seama Pufa,cata burta o sa ai?!. I-am zis sa inceteze cu denumirea aia..Macar sa imi zica Butoina!

UAU Crisulet bine ai revenit. CASA DE PIATRA! Si baga poze!

sugubina +18 cu Puficele

deci sa ne luam de mana noi astea anemice mie mi-a spus dr. sa iau pastilele cu suc proaspat de portocale, cica ajuta la fixarea fierului... mi-a iesit pe ochi deja, nu mai suport gustul de portocale, eu care odata eram fan portocale

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mycoplasma si ureaplasma:
Ureaplasma: a bacteria (from the same family as mycoplasma) found in the genitourinary tract; in women, it may be associated with reproductive failure. It is thought that it may cause an inflammation of the uterine lining that can result in miscarriage (usually an early loss due to implantation problems). Can also contribute to pelvic inflammatory disease in women and production of anti-sperm antibodies in men.
Mycoplasma -- An infectious agent that falls structurally between a virus and a bacterium. Thought to be related to pregnancy loss and perhaps infertility as well. See Ureaplasma.

http://www.radianceclinic.com/html/mycoplasmaureaplasma_and_inf.html
http://generalhealthtopics.com/ureaplasma-and-mycoplasma-977.html
http://emedicine.medscape.com/article/231470-overview
sper sa aveti rabdare sa cititi totul...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu

Mergi la inceput