Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu trebuie sa ma vopsec neaparat!!!!!!!!!...si sa merg la pensat..o sa incerc sa ajung azi.....Symo ai grija sa nu stai prea mult in fund.
In rest ma plicti pe aici si vad ca nici in odiseea noastra nu este prea multa activitate.
pupicuti

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

crisule vrem poze, vrem sa ne povestesti tot
Ne-ai lipsit!!!

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

joann si fetelor care mai stati in patut..voi ce activitati mai aveti..
veniti cu idei..ca eu nu mai stiu ce sa fac.ma tot sucesc dupa o parte pe alta.

De mancare ce mai faceti?

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

buna tuturor...in sfarsit am reusit si eu sa mai intru un pic pe net...

DIMITRA_R si ral_eli si eu am infectie cu mycoplasma si ureaplasma (sper ca in cateva zile sa pot spune ca am avut infectie) si mi-a dat tratament cu azitrox timp de 10 zile cate 1 pe zi. am terminat ieri tratamentul si acum mai astept o zi doua ca sa refac analiza. eu nu sunt deloc impacata cu gandul ca stiu aproape sigur ca am bagat antibiotic in mine degeaba. la antibiograma infectia a iesit sensibila doar la 2 antibiotice, interzise in sarcina, rezistenta la toate cele permise si intermediar la azitrox care se pare ca este permis. dr a zis sa incercam cu azitrox desi din experienta lui intermediar = rezistent . voua v-a spus ca tb sa faca si sotul tratament? cica ar fi un fel de BTS si trebuie sa se trateze ambii parteneri. altfel e degeaba
la prima sarcina nu am avut infectia prezenta
pe mine m-a speriat destul de tare dr in leg cu aceasta infectie de am plecat plangand din cabinetul lui. cica poate duce la avort, rupere prematura de membrane, anumite infectii la copil etc. dar, cand am ajuns acasa m-am documentat si m-am mai linistit. se pare ca in multe tari nici nu se face aceasta analiza in timpul sarcinii (USA, GB, de ex) pt ca situatiile in care sarcina sau copilul au fost afectati sunt extrem de rare si intotdeauna, in cazul sarcinilor afectare, pe langa aceste infectii au mai fost descoperite si alte bacterii/infectii care ar fi putut fi raspunzatoare. in concluzie nu s-a dovedit clar ca mycoplasma / ureaplasma singure afecteaza sarcina / copilul

16+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

buna fetelor!
am citit ce ati mai scris de ieri si acum va scriu si eu ceva repede si ma bag la somnic ca sunt dupa cheful de aseara si inca nu mi-am revenit

Ana_o ma bucur tare mult ca iar ai "soare pe strada ta"!
Sa speram ca va ramane acolo si nu vei mai avea parte de asa emotii de acum incolo!

Sugubina pentru casnicia voastra, frumosi si fericiti alaturi de puficile tele

multi pentru fetele cu probleme

si felicitari pentru cele care care isi schimba semnatura, sa fie usoare si saptamanile care urmeaza !

eu va las acum, ma bag la somn ca nu mai pot

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

acum ma pun sa pun poze pe picasa si cu burtica si cu bobo si de la cununie!am facut doar cununia civila si logodna religioasa si la anul voi face cununia religioasa pt ca Marius vrea sa ma vada mireasa!a fost ok...dar am avut o luna grea si fff obositoare! m-am intors acasa de 2 zile si am gasit casa ca o cocina de porci!Sunt rupta de obosita!

Bobo meu nu vrea sa imi arate putza deloc!ultima oara cand a dat nenea doctor cu echo la puta a inceput sa dea din maini si picioare:)....a facut fff urat:)))....tine mult la bijuteriile lui!colac peste pupaza i-a trecut si cordonul ombilical peste bijuterii si nu s-a mai vazut nimic!

oricum cred ca e baiat pt ca am burta ascutita si am tot visat ca e baiat!nush ce sa zic!....eu sunt destul de trista pt ca prietenii nostri(un cuplu din arad pe care i-am adus aici si i-am angajat) si-au batut joc de casa mea
cum s-a spart in baie(ca vreau sa o maresc) mi-au lasat cosmeticalele toate aruncate pe masina de spalat pline cu moloz,mancarea din frigider a lasat-o sa te strice(eu am lipsit 3 saptamani de acasa).....litierele la pisici erau pline cu excremente....praf in toata casa.......dezastru!!!!!
sunt fff dezamagita si trista!!!!

voi cum sunteti? chiar mi-ati lipsit si am sperat ca cineva imi va lua id-ul de mess si ca ma va cont

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Celesta si io sunt cu anemie si mi-a dat 2 fier pe zi timp de o luna si dupaia 1 doar. Am strans tolba de pastile,(aspenter, omega3, fier, vit.C, pastile de tensiune, utrogestan) mai rau ca mosii si babele. Ba mai imi iau si tensiunea..Mai ramane ca seara sa imi scot placa in pahar! HAHA.

Fetele multam de urari! Inca nu am sarbatorit nimica..poate mai incolo sa treaca caldura mergem pe undeva frumos.

Joann am vazut burticaaa ! Si eu am ! Pufescu a propus sa imi spuna BUTOAIA! Si imi zicea ieri: Iti dai seama Pufa,cata burta o sa ai?!. I-am zis sa inceteze cu denumirea aia..Macar sa imi zica Butoina!

UAU Crisulet bine ai revenit. CASA DE PIATRA! Si baga poze!

sugubina +18 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

sugubina, multi ani fericiti impreuna si petrecere frumoasa!!!!

si eu ii cumpar Clarei de la DPAM. intr-adevar sunt foarte frumoase, mai ales cele pt fetite si calitatea relativ buna desi cele de la kiabi rezista mai bine la spalari repetate...asa ca de la DPAM luam tinutele mai de fitze si de la kiabi cele pt gradi si de toata ziua

16+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

joann si fetelor care mai stati in patut..voi ce activitati mai aveti..

eu nu am nicio activitate
ma odihnesc fiindca m-am cam fortat la dentist (clateste, scuipa si tot asa de n ori) si ma cam doare burtica...
de mancat...nu prea pot sa mananc pt ca inca sunt sensibile zonele pe unde a lucrat...

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

crisule te pupacesc..sper ca nu ne mai lasi asa de mult timp acum..abia asteptam sa vedem pozele.
Sugubina ca dreptate mai ai.Chiar ca suntem ca babele.Dimineata pastile, la pranz pastile, seara la fel. offf

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput