Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 15
ral_eli spune:
celesta la voi la cate sapt se face morfofetala? sau cand spui de eco 4d la 25 de sapt despre ea vorbesti?
eu vreau sa-mi mai programez o programare la un ecograf bun, in afara de cea de morfofetala, dar nu stiu cam la cate sapt de sarcina
19+
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou hello girls...am fost dimineata la sport..apoi nu mai puteam sa dorm..am adormit la 9:30.. joann daca pata de snage e proaspata atunci iese imdiat cu apa rece si apoi spalata normal cu detergent.. beatrice am retinut eu aiurea sau tu dadusei di hypertiroidie in hipo??acum iar ai hyper?????????????..oricum din ce am citit hiper e mai putin periculoasa decat hipo...oricum amndoua trebuie tratate i sarcina obligatoriu ana fetele pt carcei cereti doc. sa va prescrie magnezium si acum multi pt toate fetele, fara exceptie.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 21+ cu |
Da, eu am hipertiroidie, dar pt o perioada scurta am dat in hipo din cauza pastileleor pe care le luam ca-mi blocasera prea mult tiroida.
Acum mi-e rau de nu mai pot!Am sunat sotzul sa vina de la serviciu si dr endocr. Mi-a zis sa iau Valeriana. L-am trimis pe sotz sa-mi ia.
21+
douradoudou spune:
echo 3d..4d poti face cad vrei..masuratorile oricum se fac in 2d ..4d iti pune tie ca sa vezi mai clar
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu
douradoudou spune:
valeriana nu era planta aia cu efect sedativ..calmant???..
si 21+ cu
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou valeriana nu era planta aia cu efect sedativ..calmant???.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 21+ cu |
Asa este. Are teoretic aceste efecte insa am o prietena care lua la greu si degeaba.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +
douradoudou spune:
beatrice vezi ce a zis miruna..deci depinde de tine sa te calmezi..stiu ca nu te simti prea bine dar starea de panica o sa te faca sa resimti totulde 1000000 de ori mai puternic...
si 21+ cu
mirunam spune:
Beatrice, Doura are dreptate. Daca iti induci singura o stare de liniste, chiar daca oarecum fortata, multe din efectele pe care le resimti macar se vor atenua. Ceea ce ti-a recomandat dr. e un fel de ceai de musetel.
Eu sunt asmatica de la 3 ani. Cand ma apucau crizele, inclusiv la 20 de ani, ma panicam. Din cauza fricii resimteam totul mult mai puternic si imi reveneam in 1 - 2 ore. Apoi am invatat sa le controlez cat pot, sa nu ma sperii. Se rezolva totul in 15 - 20 minute.
Nu stiu cum este cu tiroida dar oricum ar fi starea de panica nu ajuta, niciodata. Incearca sa gasesti obiceiuri care te ajuta: un ceai, un pahar de apa rece, un fruct care sa te revigoreze sa nu mai ai senzatia de lesin... orice identifici tu ca te ajuta, oricat de stupid ar parea.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +
MSymo spune:
Mizeria asta de net de la RDS ma scoate din minti. De dimineata incerc sa scriu.
Intr-o ora sper sa aflu detalii: strada, nr, sau denumirea.....prietena mea e la masaj si nu raspunde ca s'o intreb. Oricum magazinul m-a incantat ca e f sic,are o vitrina f frumos decorata, dar sa stiti ca nu-i ieftin deloc. Adica nu compari cu Beneton, Zara sau HM.
Apropo, daca descoperiti magazin cu hainute Chicco si au reduceri, sunt superbe, numai ca in Romania eu am dat pe o gecuta de fas pt baiat de 6 luni, cam 250 lei, deci sunt scumpi la noi, insa au multe salopete si bluzite dragute, cu tematica, in primavara aveau desene sau mesaje cu England, in vara au fost marinaresti....sunt funny.
Revin cu detalii despre magazin.
Altfel sunt cu labutele in lighean, imi fac singura pedichiura, ceea ce nu s-a intamplat de vreo 7 ani, fiindca maine nu pot ajunge la programare..... pana diseara o termin.
Symo 23+ Diana Nicole
www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe