Piersicutze de iulie-august 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 9
louisa spune:
Buna piersicutelor!
Si va multumim pentru bunele urari, sa stiti ca noi am fost aici cat am putut de des si suntem la curent cu activitatile piersicutelor, numai ca nu am scris.
Am fost la Bioderm si am aflat ca avem un hemoroid de la constipatia cu care ne luptam, ne-a recomandat Procto-Gyvenol unguent si atentie la dieta. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Sau ne poate ajuta cineva cu un sfat?
Va pupam si va uram un week-end linistit.
anasia spune:
louisa, m-am confruntat cu asa ceva dupa nastere....am rezolvat cu unguent de la plafar, nu mai stiu denumirea...
doniro, papusa-print nu are?
doniro spune:
Aaa, nu e buna doar o papusa. Vrea un print adevarat cu care sa se pupe
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
Ioana5255 spune:
Salutare fetelor,
noi suntem la mare cu fetele 2 saptamani. Ieri am ajuns. Sunt doar eu cu Silviu cu ele. Pana acum e bine. Fetele dorm de pe la 5 toate 3. Nu cred ca se mai trezesc in seara asta.
Doniro cand mai cauti of pe Bulgaria suna-ma pe mine,poate iti gasesc ceva.Si acum cred ca te puteam ajuta. F frumoase pozele.
Mada sa stapaniti sanatosi masina.
Loiusa bine ai venit.
Din oct mergem si noi la gradi, o duc din oct ptr ca noi in sept ne mai plimbam, dupa mare ne mutam la munte. Acum e o luna mai de respiro, ca apoi incepe iar balamucul cu revelion, paste,l 1 mai si early booking vara.
Olala dar ce mari suntem. Deja ne mutam. Vb lui Doniro sper sa nu ne pierdem pe drum. Eu cu vaccinul nu ma stresez, chiar aveam un gand sa nu il mai fac deloc. Nici eu nu stiu inca.
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 Salutare fetelor, noi suntem la mare cu fetele 2 saptamani. Ieri am ajuns. Sunt doar eu cu Silviu cu ele. Pana acum e bine. Fetele dorm de pe la 5 toate 3. Nu cred ca se mai trezesc in seara asta. Doniro cand mai cauti of pe Bulgaria suna-ma pe mine,poate iti gasesc ceva.Si acum cred ca te puteam ajuta. F frumoase pozele. Mada sa stapaniti sanatosi masina. Loiusa bine ai venit. Din oct mergem si noi la gradi, o duc din oct ptr ca noi in sept ne mai plimbam, dupa mare ne mutam la munte. Acum e o luna mai de respiro, ca apoi incepe iar balamucul cu revelion, paste,l 1 mai si early booking vara. Olala dar ce mari suntem. Deja ne mutam. Vb lui Doniro sper sa nu ne pierdem pe drum. Eu cu vaccinul nu ma stresez, chiar aveam un gand sa nu il mai fac deloc. Nici eu nu stiu inca. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Of, daca stiam... Din cate inteleg lucrezi la agentie de turism. Eu lucrez la Tarom si toata lumea rade de mine ca nu am gasit locuri la bulgari, parca lucrez la spatii verzi
Poate imi trimiti nr tau pe PM, ar fi mai sigur decat forum-ul; doar daca nu te deranjeaza. Sau o adresa de mail, ceva. Noi vrem neaparat sa facem un early booking pt vara viitoare, ca sa fim siguri ca nu ne mai sucim
Mersi oricum ca mi-ai zis.
Esti super super tare ca ai avut curaj sa pleci cu minunile in concediu. Imi imaginez cat trebuie sa fie de greu. Dar si frumos, cred :)
Distractie placuta si aveti grija de voi!
doniro spune:
Fetelor, ce le dati piersicutelor pentru IMUNIZARE? Eu ma gandeam sa ii dau Dariei (la sfatul medicului) BRONCHO VAXOM, insa am tot citit ca la unii copii e apa de ploaie si nu prea stiu ce sa fac. Voi ce ziceti? Sau sa merg pe ceva naturist?
anasia spune:
doniro, eu incerc anul acesta cu broncho...e a doua luna cand ii dau...sa vedem , sper sa nu fie doar apa de ploaie... probabil o sa-i dau si ceva naturist, daca ajung pe la dr homeopat....
sabina, sa va fie de bine, distractie placuta!
emiliapop spune:
Michella aici suntem, multumim pentru chemare!
Eu va citesc mereu deci sunt in tema cu ce se discuta dar mai greu cu scrisul.
Despre noi:
Alex si Eve merg la gradii, Alex s-a obisnuit mult mai usor cu gradii daca a mers si Eva impreuna cu el, ca asa m-am hotarat sa o dau si pe ea ca sa vrea si Alex.Asa ca sunt de 3 luni la program prelungit amandoi, vin de la gradii si ii iau si ii aduc ei acasa si imi e si mie mai usor.
La mare am fost si noi anul asta de 3 ori cu toata gasca, si se poate atat ca tb sa fii f. organizat si rapid cu copii, rapid ma refer la faptul ca tb sa te misti repede sa le faci pe toate, sa le faci baie ca dee la mare tb baie dupa plaja de dimineata,baia dupa plaja de dupaamiza pe urma plimbare, mancare si somn.A fost foarte bine dar si obositor pentru noi adulti, pentru copii a fost f bine, cea mica a luat foarte bine in greutate acolo, lui Alex ii trecuse nasul cel mereu infundat.
Apropo Doniro da-ne si noua pe Pm nr. doctorului si explica-ne cum ajungem la Dr. Gheorghe parca unde ai operat-o pe Daria ca nu mai suport racelile lui Alex si nasul asta al lui infundat si mucos mereu.
Despre imunizare si noi am primit broncho-vaxom 3 luni si pe urma nu stiu ce medicament din Italia cu care sa urmeze 1 an,inca n-am inceput sa luam nici broncho inca....
Noua de vaccin ne-a zis ca ne costa 50 lei, nu o fi acelasi vaccin Michella de la tine a costat atat?
Ioana si pe noi ne intereseaza early booking pentru vara daca ne poti trimite si noua numarul tau pe PM,merci .
Mada bafta fetelor la gradii si tie la curs ca stiu ca iti doreai asa de mult sa continui cu facultatea.
Eu fug la gradii acum sa il iau pe Alex ca e racit si tuseste si apoi viram spre doamna doctor , ce sa facem , asta una din "avantajele" gradinitei mai ales ca noi "culegem" tot de acolo de la altii visavi de raceli....
pe curand....
Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
bulinuta27 spune:
ne-am intors si noi din concediu...a fost frumosss deja mi-e dor
luisa bine ai venit imi pare rau ca nu am putut sa iti raspund in timp util!
sanatate multa!
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Emilia, nu am nr lui de tel. Noi ne-am dus pur si simplu - fara programare - la Budimex la ORL si am asteptat sa ne consulte Dr Dan Gheorghe.
Succes!