Piersicutze de iulie-august 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 4
bulinuta27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui doniro
Ma ingrozesc de ce zici! Citeam pe net ca rotavirusul da un fel de imunitate, adica eventualele urmatoare faze sunt mult mai usoare, nici macar nu ar mai necesita spitalizare.... Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE |
din pacate nu e asa...prima oara a fost doar o saptamna de spitalizare...a doua oara...2 saptamani o saptamna acasa dupa care inca una caci a facut recadere...si in prima saptamana dr nu puteau promite nimic...iar eu innebuneam minut cu minut
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Dumnezeule, prin ce trebuie sa fi trecut!!! Imi aminteam ca bulinel a facut rotavirus, chiar in spital ma gandeam mereu la voi, dar nu retinusem ca a fost atat de rau... Cumplit!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
bulinuta27 spune:
doniro, da a fost cumplit...acum sper ca am trecut de varsta critica...
La Multi Ani sarbatoritilor!
ramoon pupa sarbatorita!
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Fetelor, in septembrie parasim "Clubul scutecelor"?
Am si eu o problema... :)
bulinuta27 spune:
da doniro
Poze noi
Poze
doniro spune:
Si tot asa numai noi doua o sa scriem?
bulinuta27 spune:
creca da
Poze noi
Poze
nicolica spune:
La multi ani piersicute!
Sa stiti ca nu v-am uitat... si sper sa imi fac timp sa intru mai des pe forum.
Pe scurt suntem bine, am fost la Brasov trei saptamani, unde l-am botezat pe Marc si acum asteptam septembrie sa reinceapa gradinita. Pana atunci ne jucam prin curte...
Va pupam si revenim chiar si cu poze sa vedeti ce mult au crescut splendorile mele.
Nico
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce faceti?
Pp ca majoritatea sunteti in concediu.
Noi pe acasa asteptam cu nerabdare ziua de samb vine tatal meu aici, Ari abia asteapta. Si poe urm wknd urm ziua ei, am decis pt ca si-a dorit atat de mult sa primeasca cadou role roz si o camera foto speciala pt copii.
Ea abia astepta sa inceapa scoala o cred ca se cam plictiseste in casa.
Eu is happy ca pot sa incep cursul din sept am gasit dadace cam scumpe da asta e navem ce face, Flo a inceput un satier nou speram sa fie mai bine aici sa mearga mai smoothly oleaca, ne-au venit si mie si fetelor actele dupa o lunga asteptare,prea lunga dupa mine, mi s-a parut o vesnicie , dar suntem posesoare de hartii deci e bine. Acu mai ramane cetatenia si o sa rasuflu linistita, asta o sa fie mai greu oleaca da o sa vina si momentul ala.
Am inscris-o pe Ari la curs de dans/teatru/muzica e o ora pe sapt si fac toate trei si au cate doua spectacole in fiecare an. Incepe din sept si din ian o dam si la innot curs de 14 sapt. Si pe urma mai vedem ce o sa vrea sa faca. Sper sa ii placa o sa fie fain e o academie aici langa noi si au toti tricouri cu numele academiei si etc, abia astept sa vedem primul spectacol care pp ca va fi de craciun.
Ami e ok creste o mai chinuie niste dinti ca la ea a fost pauza mare intre primii dinti si restul si acu ies toate masele canini etc si o cam chinuie saracutza. Incepe si ea din sept scoala abia astept ca am vazut la vizita ce mult i-a placut. Abia astept sa o vad in uniforma ca e mai mica decat Ari cand a inceput, Ari avea 2 ani jumatate.
Na avem program incarcat din sept eu caut si un job part time ca avem mare nevoie si pt buget da si pt experienta mea si cv da na cam greu de gasit part time seara si wknd ca eu ziua is cu ele sau la colegiu. Sper sa fie ok sa reusim sa le imbinam pe toate cat mai armonios. Am pe 17 programare saprimesc numar de asigurare nationala, sper sal pot obtine ca au facut astia din ce in ce mai dificil sa obtii. Pe 19 aug merg la colegiu sa vb cu tantea de la finante daca putem primi ajutor cu childcare costs sa vedem ce zice.
Na cam asta pe scurt de la noi, incerc sa intru si eu mai des, oricum am sa intru sa va pun poze cu party de 4 anisori , ce copii mari avem si abia astept sa ne mutam de la scutecele, sa incepem o noua etapa.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy of 2
Motana spune:
Buna fetelor,
eu sunt o mamica de zmeurica de 2009 si voiam sa va intreb daca nu cumva are careva dintre voi de vanzare un scaunel de masa portabil de la Fisher Price, adica de asta: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Healthy-Care-Deluxe-Booster/dp/B001GQ2RWQ sau cel cu albastru.
M-ar mai interesa un carut sport, bun si convenabil, dati PM pls.
Multam fain si numai bine copilasilor!