Piersicutze de iulie-august 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 multumim de urari sabina distractie maxima va doresc si odihna multa doniro esti durere cu ingrijorarile tale...hai sa iti zic de rares...intreaba taica-su mai iau ceva? la care el: ia-mi si mie o sticla de bere la 2 litri si ar bea sampania pentru copii intr-una...deci cam sugative copiii nostri bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Alina, zi-i lui Rares ca e o oferta la Bugegi, parca; au 2,5l la pret de 2l. Nu am cuvinte sa iti spun cat il iubesc.
Sper ca iti notezi undeva perlele lui!!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
doniro spune:
citat din mesajul lui michella78 doniro esti mortala cu vinul teodora cere sa guste din bere, vinul nu o tenteaza absolut deloc. deocamdata lasa, ca nu gasiti doar vin acolo, vinul este doar asa, un ingredient. vor fi si spectacole de dans/muzica populara, mestesugari, preparate traditionale. ce zici? ne vedem pe acolo? deschidem o lista de piersicute petrecarete! michella |
Noi din pacate zicem pas. Tati pleaca din Bucuresti si nu avem sofer...
doniro spune:
Sabina, mersi mult. Sunt cu ochii pe site-ul vostru.
michella78 spune:
sabina, cand ai timp sa imi trimiti si mie un PM cu adresa site-ului vostru.
buli, rares nu se dezminte deloc!
sa va spun de teodora, o discutie cu varul ei victor:
T: hai sa aranjam animalele in tarc
V: nu, le ducem la ferma
T: trebuie in tarc
V: nu, la ferma, ca eu sunt seful
T: ba eu sunt seful
V: eu sunt seful, ca sunt baiat
T: eu sunt seful, ca te calc pe picior
intr-un final, nu stiu unde au ajuns animalele
michella
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu am emotii de numa, am dus-ope asta mica la pre school, e prima ei zi, nu a vrut sa imi dea drumul de la poarta dar cum a trecut deprag mi-a dat drumul la mana si s-adus direct la jucarii. Dupa ce au inchis usa incepuse sa se uite dupa mine, speram sa fie ok si sa nu ma sune sa o iau sau sa planga sau ceva.
Ari incepe maine asa ca azi a venit colega ei, fetita vecinei sa se joace pana termina cele mici pre school ca ele is cam suparate ca de ce nu au mers si ele la scoala.
Si dupa amiaza merg cu Ari la prima sedintza de dans.
Belea piersicutzele si perlele lor. Is asa simpatici cand vezi ce logica au ei si ce concluzii trag cateodata.
bulinuta27 spune:
michelle durere
doniro sunt o mama rea ...nu le-am scris nicaieri...si mor de oftica...
Miss JJ iti tin pumnii sa fie totul bine...si mie imi e groaza...incercam anul asta tura 2 de gradi de la 1 octombrie...mi-e groazaaaa
aseara am ajuns acasa cu rares (la noi lucreaza nepoata unei prietene la un perete din camera lui, ii picteaza o scena din cartea junglei)...si ajungem in camera lui, deschidem usa si ramane...stupefiat...nu mai vorbea pe urma a inceput sa vorbeasca aiurea...era asa de haios...se blocase
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
citat din mesajul lui bulinuta27 doniro sunt o mama rea ...nu le-am scris nicaieri...si mor de oftica... bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Idem
MissJJ spune:
Bulinutza bafta la tura doi tinem pumnii. Ce dulce tre sa fi fost. Noi nu am reusit sa le terminam camera la fete ca na bugetul dar speram sa reusim pana in iarna ca sa o mutam sipe asta mica in pat de copilas.
Eu cu Ari am avut noroc ca ii place mult la gradi bine ea a inceput mai tarziu ca Ami, Ami are doi ani si 2 luni, Ari a inceput dupa ce-a facut 2 ani jumatate. Si am mai mari emotii ca de luni incep si eu scoala si nu o sa o mai iau eu de la scoala ci o s-o ia femeia care le ia pe fetele vecinei si o sa ii dam noi niste bani in plus pe sapt. Ca dadacele costau prea mult si na si asa de cand cu criza nu stam tare nemaipomenit cu bugetul.
Na speram sa ne revenim incet incet.
bulinuta27 spune:
faza cu rares
merge pe la verisoara mea care e de o varsta cu mine dar nu are copii. si ii zice: ai si tu niste jocuri pe calculator?
ea: nu, ca eu nu am copii
el: pai nu ma ai pe mine???
ea: pai tu nu esti copilul meu
el: pai nu, dar suntem rude si nu stiai ca vin la tine? de ce nu te-ai pregatit?
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze