Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
oramona spune:
Bebelina mea azi este foarte activa. Si ieri a fost la fel. Eu nu o simt noaptea, e adevarat ca si ziua nu-mi da cine stie ce suturi, ci e foarte delicata.Asa ca daca nu are somn noaptea probabil eu nu o simt, ca eu dorm dusa.
Imi strang si eu lucrurile ca sa ma indrept spre casa, ca s-au cam terminat cele 8 ore de chin.
Va 

mamica de Maria Lavinia si
26+ cu Elena Elisa 
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Bebelina mea azi este foarte activa. Si ieri a fost la fel. Eu nu o simt noaptea, e adevarat ca si ziua nu-mi da cine stie ce suturi, ci e foarte delicata.Asa ca daca nu are somn noaptea probabil eu nu o simt, ca eu dorm dusa. Imi strang si eu lucrurile ca sa ma indrept spre casa, ca s-au cam terminat cele 8 ore de chin. Va ![]() ![]() mamica de Maria Lavinia si 26+ cu Elena Elisa ![]() |
Deja ma gandeam ca am o problema cu nesimtirea sau copilul meu cu datul din picioare de numai eu nu imi simt copilul noaptea

In afara de faptul ca ma trezesc la shushu, altceva nu ma tine din somn....
Dar pe bune, si in timpul zilei asa de fin da, incat noaptea si daca da, eu pot sa dorm dusa...dar deja aveam indoieli
Noroc cu tine ca vad ca nu sunt singura care nu are treaba noaptea. Lasa ca sa vezi ce ture o sa dam in miez de noapte dupa ce o sa fie bebelinii pe langa noi

27+ cu un carucior multicolor :)
Fistiq spune:
Gata, m-am si intors! Cum v-am promis, totul bine si frumos cu bebelin. Daar, m-a suit si pe masa de tortura. Si m-a torturat de data asta, ca mi-a bagat valvele sa-mi recolteze pt analizele de secretie, clamidia, ureaplasma, micoplasma
Parca eram virgina, asa rau a fost cu introducerea
Eh,una peste alta analizele sunt bune, n-am anemie cum credeam, cica ala micu' era nu stiu de care Fe... si ca ala importantul care arata ca n-am anemie, e foarte ok. Si cu calciu stau bine, deci nu mi-a mai dat alte suplimente! cu Elevit inainte! 
Mi-a zis totusi ca hemoleucograma arata ca am o usoara inefctie/ inflamatie de genul masea cariata, raceala a cailor respiratorii... dar chiar n-am probleme de genul asta. Hmmm, sper sa fie in regula analizele de secretie...
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+
Fistiq spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andreea82
Deja ma gandeam ca am o problema cu nesimtirea sau copilul meu cu datul din picioare de numai eu nu imi simt copilul noaptea ![]() In afara de faptul ca ma trezesc la shushu, altceva nu ma tine din somn.... Dar pe bune, si in timpul zilei asa de fin da, incat noaptea si daca da, eu pot sa dorm dusa...dar deja aveam indoieli Noroc cu tine ca vad ca nu sunt singura care nu are treaba noaptea. Lasa ca sa vezi ce ture o sa dam in miez de noapte dupa ce o sa fie bebelinii pe langa noi ![]() 27+ cu un carucior multicolor :) |
Andreea, din descrierea ta, cred ca bate spre roz caruciorul tau

histamina spune:
m-a ajutat Dumnezeu si Maica Domnului si AM LUAT LICENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sunt sfarsita pur si simplu.
cat despre miscat bebelinul, ei.....................eu sunt radiografie,asa ca, daca bebelinul are forta, imi muta cam tot.
o sa imi fac radiografie dupa sa vad daca organele mai sunt la locul lor.
avem program de fitness si alergat asa:
cum s easeaza mami in pat, indiferent de ora, de la 12 la 1.30 noaptea, de la 4 la 6 dim, invariabil.
nike
Andreea82 spune:
Bravo Fistiq pentru vestile bune! Imi pare rau ca ai ajuns pe cal...Bine ca e totul bine cu tine si bb 

Zici...ca ar bate spre roz? Mi s-a mai spus in ultimul timp, am si eu o presimtire ca e roz si sotulache a visat saptamana trecuta ca ar fi fetita...cine stie 
Uff, ceea ce imi aduce aminte ca taman la nume de fetita nu picam nicicum de acord 
Felicitari histamina pentru licenta! Acum chiar ca ar fi bine sa o iei mai usor! Multa sanatate
27+ cu un carucior multicolor :)
ana_25 spune:
NIKE felicitari pt licenta!
FISTIQ ne bucuram de vestile bune. Sorry ca n-ai scapat de calul balan si de "dezvirginare"![]()
![]()
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LUANASHANA
Da, tot pe skate, mi se pare foarte practic si usor pt inaltimea mea de 1,55m 26+![]() |
eu citeam ca se preteaza pt persoane inalte!
Oricum e super! daca afli ce si cum da-mi si mie de stire te rog!
Cristina
27+
Fistiq spune:
Sarumina pt gindurile bune, fetelor!
Nike, felicitari si din partea mea pt rezultatel bune! O sa ai un bebe gata licentiat! 
Andreea, iaca iti scriu si eu pt inspiratie o lista cu nume de fetita care imi plac mie mult. Poate iti foloseste, sau macar plecind de la ele sa iti vina vreo alta idee si mai si!
Sabina, Alexa, Simina, Bianca, Timea, Diana, Sara, Samira, Maia. Si mai stiam dar cum al meu are sigur cuculetz mi-am luat gindul si am mai uitat din ele. Unele din lista aia au niste prescurtari beton!! 
Succes, si mi-ar placea ideea sa fiu nasa virtuala ![]()