Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
sorana_23 spune:
Andreea, si eu votez tot pt Braun. Si imi place f tare modelul de mai jos pt ca are si un dispozitiv suplimentar pentru epilat in zone sensibile. Si are si beculet (sistemul ala SmartLight) care mi se pare f practic, vezi super bine ce faci.
http://www. emag. ro/epilatoare/epilator-braun-se7385-uscator-de-par-braun-bc1400-cadou--pSE7385plusBC1400
sorana
23+ cu 
alynta27 spune:
Si eu am epilator Braun cu atenuator de durere si e foarte bun! Il am de 6 ani! Chiar ar trebui sa-l folosesc pe picioare!![]()
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Arianna multumesc de raspuns! Poate i-or creste pletele si mamichiura fiimei de asta raul! Chichiuta da-ti o parere, te rog si la analizele mele! Valorile astea sunt modificate fata de normal: Hemoleucograma: Limfocite 19.6% (VN=25-40%) Neutrofile 70.3% (VN=55-70%) Nr eritrocite 3.87 x10*6/UL (VN=4-6.2) Hemoglobina 10.83 (VN=11.8-015.3 g/dL) Hematocrit 34.02 % (VN= 37-45) Cocentratie medie Hemoglobina/Eritrocit. 31.82 g/dL (VN 32-036) Pachetocrit 0.17% (VN 0.20-0.50) La sumar de urina mi-a iseit densitatea la limita: <-1.005 VN= 1.005-1.030 Sper sa nu deranjez! Daca vrei imi poti spune si mie fiecare ce indica! Stiu ca unele arata infectiile, altele anemiile! Eu am fost chimista in cazul unui laborator de analize, dar hlg si sumarele nu au fost in sarcina mea! lA DOZARILE HORMONALE SI bIOCHIMIE STIU CE SI CUM INDICA! Multumesc! Alina-Mirela 31+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta, ce pot sa zic acum e ca ai un grad de anemie, va trebui sa vb cu dr sa iei niste fier, va fi nevoie de nr de trombocite, nu numai plachetocrit sa vezi cat e nr absolut de trombocite, restul sunt normale in sarcina. Sper ca ti-am fost de ajutor!

Cristina
27+
nadiutapm spune:
Alinta, asa e, am avut mare noroc, sa vedem acum cum va fi la a doua buburuza, oricum in primele doua saptmani cat dormea ea dormeam si eu ziua/noapte, aveam o oboseala urata. Noroc ca era mama la mine, ea facea mancare, curat tot ce trebuia in casa.
deci despre boxul din timpul noptii ne inscriem si noi in club, am si eu o dilema: oare se vor potrivi orele de veghe si somn de acum cu cele cand vor iesi la lumina? Fitza din burta are niste ore de deranj la 1 noaptea si 4 dimineata, si cum ma misc de pe o parte pe alta imediat si ea ma footboleste.

pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
28+ 
LUANASHANA spune:
Pupam ( eu si cu Tudor din burtica lui mami) burticile sexi!
Noi suntem in concediu de odihna si cam lenevim. De citit va citesc tot timpul dar cam greu ma urnesc sa scriu. In concediu e bine, mergem lunea, miercurea, vinerea la gimnastica prenatala, apoi iesim la un suc. Martea, joia, invatam sa gatim, unele ne ies, pe altele le aruncam, dar trece timpul... si in week-end mergem pe la mosiile parintilor nostri cu piscina. In week-end am fost la mare si am bagat burtica in apa.
Eu ma simt foarte bine de cand am inceput sa fac gimanstica, parca se ung toate balamalele si nu mai scartaie! De pe 29 iulie am sa incep si cursurile Lamaze, eu sunt pro nastere naturala si alaptare exclusiva!
Chichi, stii site-ul pe care ti l-am mai dat? http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=7768&idColore=11958, Sora cumnatei mele sta in Italia.Astept un raspuns de la ea sa vad ce mai au pe stoc, si am sa-mi comand, pentru ca e mai ieftin cu 250E fata de magazinele de la noi. Am sa-ti scriu imediat cum primesc raspuns de la ea.
Sa aveti o zi frumoasa si vesela!
26+
ana_25 spune:
ORAMONA multumesc!Am mancat 7 sarmale
(sunt f mici) si chiar m-am gandit la voi!
PIANNA si eu cred ca bebelusele comploteaza impotriva noastra![]()
![]()
Ce-au spus ele?Ia hai sa le tinem treze pe mamici sa simta ca au bb-ei si sa se obisnuiasca cu noptile albe!![]()
LUANASHANA ce bine ca te relaxezi! Acu' cat mai poti ca dupa ce vine bb....
Ana
26+
Maia Elena
oramona spune:
Am vazut poze noi 
ce burticute frumoase aveti.Ana, daca tot sunt mici eu zic sa mai incerci cu 7 sarmalute, ca tot nu prea te-ai ingrasat si numai burta e de tine![]()

mamica de Maria Lavinia si
26+ cu Elena Elisa 
LUANASHANA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Luanashana ! Tu tot pe skate il vrei?Cristina 27+ |
Da, tot pe skate, mi se pare foarte practic si usor pt inaltimea mea de 1,55m
26+